JAWATAN KOSONG TERKINI Ogos 2017 September 2017

Iklan Jawatan Kosong Terkini Ogos 2017 September 2017 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy 2017 2018

JAWATAN KOSONG TERKINI PUNB TARIKH TUTUP 08 MAC 2017

Iklan jawatan kosong terkini PUNB. Perbadanan Usahawan Nasional Berhad (PUNB) ialah badan nasional yang ditubuhkan untuk pembangunan usahawan Bumiputera di Malaysia. Tumpuan utama penubuhannya ialah untuk membangun usahawan Bumiputera dalam perniagaan strategik dan berpotensi tinggi selaras dengan Dasar Pembangunan Negara untuk melahirkan Masyarakat Perdagangan dan Perindustrian Bumiputera (MPPB) yang dinamik, berdaya tahan dan progresif. PUNB menjadi nadi penggerak untuk membangun usahawan Bumiputera tulen yang profesional dan beretika tinggi yang penglibatan dan sumbangan mereka penting kepada pembangunan ekonomi negara. 
Jawatan Kosong Terkini PUNB
Jawatan Kosong Terkini PUNB
PUNB merupakan milik penuh Yayasan Pelaburan Bumiputra, badan penyelaras bagi aktiviti pelaburan untuk agensi kerajaan, syarikat dan individu Bumiputera, ditubuhkan pada 17 Julai 1991 di bawah Akta Syarikat 1965 dengan modal dibenarkan RM300 juta di mana RM250 juta telah berbayar.
Asas kewujudan PUNB tertumpu kepada penawaran pakej pembangunan keusahawanan bersepadu untuk membantu usahawan Bumiputera dalam bidang Peruncitan dan Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS). Pakej-pakej pembangunan ini dirangka untuk membantu usahawan Bumiputera memantapkan perniagaan, mengekalkan keuntungan dan membentuk perniagaan mereka kearah kecemerlangan.
Kini PUNB membuka kerja kosong terkini seperti berikut ini:

JAWATAN KOSONG TERKINI PUNB TARIKH TUTUP 08 MAC 2017

EXECUTIVE - PROSPER WHOLESALE ADVISORY-KUALA LUMPUR

KELAYAKAN

  • Ijazah dalam perakaunan, kewangan, pentadbiran perniagaan atau setaraf
  • 3 tahun pengalaman dalam kredit / penilaian pelaburan kewangan / analisis / korporat audit kewangan / khidmat nasihat dan sebagainya.
  • Fasih dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris bahasa bertulis dan lisan
  • Pemain pasukan dengan keupayaan untuk bekerja dengan penyeliaan yang minimum, mempunyai kemahiran berkomunikasi yang baik dan inisiatif, sanggup untuk perjalanan luar kawasan
  • Celik komputer
  • Calon yang mempunyai pendedahan dalam sektor runcit/borong/automotif adalah digalakkan untuk memohon
  • Jawatan kontrak selama 1-2 tahun dengan peluang untuk diserap sebagai pekerja tetap di

Nota Jawatan Kosong: 

Tarikh tutup jawatan Kosong  08 MAC 2017

CARA MEMOHON

Pemohon yang berminat adalah dikehendaki menghantar resume terperinci anda dengan gambar bersaiz pasport hari melalui mel/e-mel ke alamat berikut pada atau sebelum 8 Mac 2017.
Head
Head Resource Development & Administration Unit
10th Floor Block 1B
Plaza Sentral Jalan Stesen Sentral 5
Kuala Lumpur Sentral
50470 Kuala Lumpur

Demikian Maklumat Jobs terkini dari PUNB semoga berfaedah.amin

Subscribe to receive free email updates:

Featured Post

JAWATAN KOSONG PETRONAS TARIKH TUTUP 25 JUN 2017

Kerja Terkini Kosong Petronas . Iklan kerjaya terlengkap ya hanya di sini. Kali ini datang dari Petronas siapa yang tak kenal Petronas? Pe...