JAWATAN KOSONG TERKINI DISEMBER 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Disember 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Disember 2018

Jawatan Kosong Bank Negara Malaysia (BNM) TARIKH TUTUP 27 APRIL 2018

Jawatan Kosong Bank Negara Malaysia (BNM) . Bank Negara Malaysia (Bank Negara Malaysia), merupakan badan berkanun yang mula beroperasi pada 26 Januari 1959. Bank Negara Malaysia dikawal oleh Akta Bank Negara Malaysia 2009. Peranan Bank Negara Malaysia untuk menggalakkan kestabilan monetari dan kewangan . Ini bertujuan untuk menyediakan persekitaran yang kondusif bagi pertumbuhan mampan ekonomi Malaysia.
Pendirian dasar monetari Bank Negara Malaysia adalah untuk mengekalkan kestabilan harga manakala baki menyokong pertumbuhan. Bank Negara Malaysia juga bertanggungjawab untuk kestabilan sistem kewangan. Ini dicapai dengan membangunkan bunyi, berdaya tahan, progresif dan pelbagai sektor kewangan yang berfungsi untuk menyokong sektor ekonomi benar. Ia juga memainkan fungsi penting dalam melaksanakan inisiatif untuk mendalami dan mengukuhkan pasaran kewangan, termasuk pasaran pertukaran asing.
Bank Negara Malaysia telah memainkan peranan penting dalam pembangunan infrastruktur sistem kewangan dalam memajukan agenda rangkuman kewangan. Ini adalah untuk memastikan semua sektor ekonomi dan lapisan masyarakat mempunyai akses kepada perkhidmatan kewangan. Di samping itu, Bank Negara Malaysia juga menyelia infrastruktur sistem pembayaran negara yang menekankan kecekapan dan keselamatan sistem kewangan.
Sebagai jurubank dan penasihat kepada Kerajaan, Bank Negara Malaysia menyediakan khidmat nasihat mengenai dasar-dasar makroekonomi dan pengurusan hutang awam. Bank Negara Malaysia juga pihak berkuasa tunggal dalam mengeluarkan mata wang negara dan dalam menguruskan rizab antarabangsa negara.


Jawatan Kosong Bank Negara Malaysia (BNM) Up to 22 Mei 2015
Jawatan Kosong Bank Negara Malaysia (BNM)  02 Mac 2017
Bank Negara Malaysia is a Founding and Full Member of the Islamic Financial Services Board (IFSB) since its establishment on 3 November 2002. As a Full Member, Bank Negara Malaysia sits on the IFSB Council, which is the senior executive and policy-making body of the IFSB.
Vacancies Work Bank Negara Malaysia (BNM) Applications are invited from qualified Malaysian citizens to fill vacancies in Bank Negara Malaysia (BNM) as follows

Jawatan Kosong Bank Negara Malaysia (BNM) TARIKH TUTUP 27 APRIL 2018

Jawatan Kosong BNM ialah:-

Pejabat Eksekutif, Pengurusan Projek, Pengurusan Kemudahan

CABARAN UTAMA
 • Menguruskan jangkaan pelbagai pihak berkepentingan.
 • Memahami keperluan pihak berkepentingan
 • Keupayaan untuk bekerja dalam persekitaran yang berubah-ubah, khususnya dalam eksploitasi sumber pengetahuan.
 • Keupayaan untuk memastikan semua prosedur, garis panduan dan polisi yang berkaitan dengan sumber manusia, belanjawan, pengurusan projek dan pengurusan maklumat dipatuhi oleh kakitangan.
 • Tarikh yang ketat
KELAYAKAN / PENGALAMAN
 • Kelayakan akademik: Ijazah universiti atau kelayakan profesional dalam Perakaunan / Kewangan / Ekonomi / Perniagaan. Pengalaman dalam pengurusan projek akan berfaedah
 • Pengalaman: Pengalaman kerja sekurang-kurangnya 2 tahun dalam bidang / kawasan yang sama, dengan kesedaran dalam isu pengurusan maklumat
 •  Jawatan ini dimaksudkan untuk dua (2) tahun kontrak. 
senarai Jawatan Kosong lainnya ialah:
 • Senior Economist, Monetary Policy Department
 • First Level Executive, LINK and BNM Offices (Kuching)
 • First Level Executive LINK and BNM Offices (Pulau Pinang)
 • etc

  CARA MEMOHON JAWATAN KOSONG BANK NEGARA MALAYSIA  • Sila kunjungi pautan berikut ini : Kerja Kosong BANK BNM 2018
  • Pilih Jawatan Kosong dimaksud
  • Sila baca Syarat dan kelayakan jawatan Kosong Terkini BNM
  • Mohonlah secara onlen
   Jawatan Kosong Terkini Januari 2018

  CARA MEMOHON KERJA KOSONG  1. Sila anda ke laman berikut ini: Kerja Kosong BNM
  2. Pilih Judul Jawatan kosong
  3. Baca Syarat dan Kelayakan
  4. Klik APPLY Now
  5. Mohonlah Secara onlen
  Demikian Maklumat Kerja Kosong Bank kerajaan semoga berfaedah dan bermanfaat.amin
  Sumber

  Subscribe to receive free email updates: