JAWATAN KOSONG TERKINI DISEMBER 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Disember 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Disember 2018

Jawatan Kosong Pelabuhan Kelang 09 April 2018

Iklan Jawatan Kosong Kelang . JAWATAN KOSONG SELANGOR LEMBAGA PELABUHAN KELANG mempelawa calon-calon warganegara Malaysia yang berdedikasi, bermotivasi tinggi, bertanggungjawab terhadap tugas dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan berikut:-

Kerja Kosong Pelabuhan Kelang 09 April 2018

    NAMA JAWATAN :Pembantu Laut
    PERKHIDMATAN : GRED A19 Pengangkutan
    KUMPULAN : Pelaksana
    GAJI MINIMUM : RM1,362.00
    GAJI MAKSIMUM : RM4,034.00

Syarat dan kelayakan jawatan Kosong

  1. Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan. (Gaji permulaan ialah pada Gred A19: RM1,362.00).
  2. Sijil Vokasional Malaysia dalam bidang berkaitan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan (Gaji permulaan ialah pada Gred A19: RM1,362.00).
  3.  Mate On Ships Of Less Than 500 GT On Domestic Trade Voyages atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan (Gaji permulaan ialah pada Gred A19: RM1,420.12).
  4.   Engineer Officer Of Less Than 750 kW On Domestic and Near Coastal Voyages atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan (Gaji permulaan ialah pada Gred A19: RM1,420.12).
  5. Master On Ships Of Less Than 500 GT On Domestic Trade Voyages atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan (Gaji permulaan ialah pada Gred A19: RM1,478.24).
  6.  Officer In Charges Of Navigational Watch Less Than 500 GT Near Coastal Trade Voyages atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan (Gaji permulaan ialah pada Gred A19: RM1,536.36);

Keyakan Utama Lainnya:

Kepujian (sekurang-kurangnya Gred C) dalam subjek Bahasa Melayu pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia/Sijil Vokasional Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan. 
Jawatan KosongUSIM
Jawatan KosongUSIM

CARA MEMOHON JAWATAN KOSONG SELANGOR

  • Borang permohonan boleh diperolehi dari Jabatan Sumber Manusia, Lembaga Pelabuhan Kelang atau muat turun melalui laman web LPK di www.pka.gov.my.
  •  Permohonan hendaklah disertakan dengan salinan Ijazah, Diploma, Sijil-sijil Persekolahan, Kad Pengenalan, Sijil Kelahiran dan lain-lain kelayakan yang berkaitan. Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar kepada :
    Pengurus Besar, Lembaga
    Pelabuhan Kelang, Beg Berkunci 202, Jalan Pelabuhan Utara, 42005
    Pelabuhan Klang [u.p: Pengurus Kanan (Sumber Manusia)].

Sila catitkan nama jawatan yang dipohon di tepi atas sampul surat permohonan. Permohonan daripada pegawai/kakitangan yang sedangberkhidmat dengan Kerajaan atau Badan-Badan Berkanun hendaklahdimajukan melalui Ketua Jabatan masing-masing.
Demikian Maklumat jawatan Kosong Kerajaan Terkini Selangor 2018.

Subscribe to receive free email updates: