JAWATAN KOSONG TERKINI DISEMBER 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Disember 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Disember 2018

Jawatan Kosong KSM Tarikh Tutup 08 April 2018

Jawatan Kosong Terkini Koperasi Serbaguna Malaysia Serbaguna Berhad. Dimana Syarikat ini ialah Didaftar pada 8 Ogos 1968, pembentukan Koperasi Serbaguna Malaysia Berhad (KSM) telah dimulakan oleh Ketua Pemuda MCA Tan Sri Dr. Lee San Choon dengan tujuan utama untuk menggabungkan sumber-sumber orang-orang kecil untuk menubuhkan sebuah koperasi di mana ahli-ahli boleh membantu satu sama lain melalui prinsip koperasi "Satu untuk Semua dan Semua untuk Satu". 
Keahlian KSM terbuka kepada semua warganegara Malaysia berumur 18 tahun ke atas tanpa mengira kaum, agama atau gabungan politik. Sebagai entiti undang-undang, KSM dikawal selia oleh Akta Koperasi 1993 dan Peraturan-Peraturan yang dibuat di bawah Akta serta Undang-undang Kecil dan Peraturannya sendiri.
Jawatan Kosong KSM
Jawatan Kosong KSM
Pengurusan KSM terletak di dalam Lembaga Pengarahnya yang terdiri daripada 15 ahli yang dipilih oleh perwakilan pada Mesyuarat Agung Tahunan (AGM). KSM diberi kuasa untuk menjalankan semua perniagaan dan aktiviti yang bermanfaat kepada anggotanya sebagaimana yang diperuntukkan di bawah Undang-Undang Kecilnya. Sebagai sebuah koperasi, operasi dan kegiatannya adalah berdasarkan prinsip koperasi dan semangat "Satu Untuk Semua dan Semua Untuk Satu". KSM Berhad memegang 2 acara utama, Mesyuarat Agung Tahunan dan Mesyuarat Kawasan. Mesyuarat Agung Tahunan dihadiri oleh Delegasi. Mesyuarat Kawasan diadakan 2 tahun setelah mematuhi Undang-undang Kecil KSM dan mengikut Peraturan 17 (5) Peraturan Koperasi Malaysia 2010 di bawah Akta Koperasi 1993 (Pindaan) 2007 [Akta 502].
Kini KSM membuka Jawatan Kosong seperti berikut ini :-

JAWATAN KOSONG KOPERASI SERBAGUNA KEBANGSAAN BHD KUALA KRAI, KELANTAN

50 KEKOSONGAN Pekerja Ladang
Status Jawatan Kosong :    Tetap/Interim
Tempat Kerja :
Negeri :KELANTAN
Daerah :GUA MUSANG
Tarikh Tutup Permohonan :08 April 2018
Pekerjaan Ini Sesuai Untuk :Lepasan Sekolah/IPT
Waktu Bekerja :    Normal
Gaji Ditawarkan :RM 1000
Jantina :Lelaki

CARA MEMOHON JAWATAN KOSONG  1. Sila layari laman berikut : Jobsmalaysia
  2. Ketik Koperasi Serbaguna Kebangsaan di Carian Majikan
    Jawatan Kosong April 2018
    Jawatan Kosong April 2018
  3. dan Klik Mohon di bagian bawah
Demikian Jawatan Kosong terkini Mac April 2018 semoga berfaedah.amin

Subscribe to receive free email updates: