JAWATAN KOSONG TERKINI Julai 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Julai 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Julai 2018

Jawatan Kosong Terkini Jabatan Bekalan Air Luar Bandar Sarawak 13 November 2017

Iklan Jawatan Kosong JBALB Sarawak 2017. JBALB marupakan syarikat terkemuka di bawah bidang kuasa Kementerian Kemudahan Awam. Setiausaha Tetap Kementerian Kemudahan Awam dilantik sebagai Pihak Berkuasa Air Negeri (SWA) di bawah peruntukan Ordinan Air 1994 yang juga telah membolehkan penubuhan pelbagai Pihak Berkuasa Bekalan Air di bawah Jabatan Kerja Raya (JKR) untuk membekalkan air yang boleh diminum ke bandar-bandar yang ditetapkan dan kawasan luar bandar.
Jawatan Kosong Terkini Jabatan Bekalan Air Luar Bandar Sarawak
Jawatan Kosong Terkini Jabatan Bekalan Air Luar Bandar Sarawak
Kini Jabatan Bekalan Air Luar Bandar membuka kekosongan jawatan Kosong Terkini Kerajaan seperti berikut ini -

 Jawatan Kosong Terkini Jabatan Bekalan Air Luar Bandar Sarawak 13 November 2017

Jabatan Bekalan Air Luar Bandar, Sarawak mempelawa pemohon warganegara Malaysia yang bermastautin di Sarawak dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan, yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat pelantikan bagi mengisi kekosongan untuk jawatan-jawatan seperti berikut:-
  • Jurutera Gred J41
  • Juruukur Bahan     Gred J41
  • Penolong Jurutera Gred JA29
  • Penolong Juruukur Bahan Gred JA29

Nota Jawatan

Hanya Calon yang berkelayakan yang akan digalakkan untuk memohon.

CARA MEMOHON DAN NOTA JAWATAN

  • Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.
  • Pemohon yang telah mendaftar tetapi tidak memohon jawatan kosong yang disenaraikan boleh mengemaskini permohonan jawatan melalui akaun e-recruitment masing-masing. Bagi mereka yang belum mendaftar dan berminat memohon jawatan kosong yang diiklankan, perlu terlebih dahulu mengemukakan pendaftaran yang lengkap secara atas talian melalui laman web ini.
  • Sila rujuk SYARAT-SYARAT DAN CARA MEMOHON sebelum mengemukakan permohonan jawatan kosong dan pastikan semua maklumat diisi dengan lengkap dalam akaun e-recruitment.
Tarikh tutup permohonan (replika data) : 13 November 2017
 Demikian Iklan Jawatan Kosong Terkini Kerajaan semoga berfaedah.amin

Subscribe to receive free email updates: