JAWATAN KOSONG TERKINI Julai 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Julai 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Julai 2018

JAWATAN KOSONG TERKINI IBM MALAYSIA SDN BHD TARIKH TUTUP 25 MAC 2017

Kerja Kosong Terkini IBM Malaysia Sdn Bhd. Iklan kerjaya terkini datang dari IBM Malaysia Sdn Bhd, dimana IBM Corporation hari ini salah satu syarikat terbesar dan terkemuka IT di dunia. Di seluruh dunia, IBM beroperasi di beberapa 170 buah negara dan mempunyai lebih daripada 390,000 orang. Di Malaysia, IBM telah ditubuhkan pada bulan Jun 1961 dan sejak itu, telah memainkan peranan penting dalam menyampaikan penyelesaian kepada semua jenis perniagaan Malaysia. Kekuatan utama syarikat adalah kakitangan mahir dan berpengalaman yang IT dan infrastruktur di seluruh dunia pejabat antarabangsa dan makmal. IBM Malaysia adalah sebuah anak syarikat milik penuh daratan IBM World Trade Corporation.
Sejak beberapa dekad, IBM Malaysia telah menyumbang dan akan terus menyumbang ke arah membantu Malaysia mencapai visi dan matlamat beliau. Syarikat akan terus memperkenalkan state-of-the-art teknologi untuk pasaran, dengan itu membolehkan syarikat-syarikat tempatan untuk bersaing dengan berkesan di dalam negara dan di peringkat global.
Kerja kosong terkini IBM
Kerja kosong terkini IBM
Di IBM Malaysia, terdapat beberapa ribu pekerja daripada pelbagai latar belakang dan bakat berkhidmat dalam peranan dalam bidang profesional dan sokongan, termasuk kedudukan serantau. IBM Malaysia komited untuk memainkan peranan utama dalam memupuk penggunaan dan pembangunan IT di Malaysia, misi yang mencerminkan hasrat Kerajaan untuk menjadikan negara ini sebagai hab serantau dan global industri berasaskan pengetahuan. Syarikat ini juga banyak terlibat dalam pembangunan keupayaan tempatan melalui rentetan pakatan. Its Rakan Perniagaan mewakili IBM dalam hampir semua segmen industri negara. Bersama-sama, IBM dan rakan-rakan Perniagaannya menyampaikan terbuka, bersepadu, hujung-ke-hujung penyelesaian yang membantu pelanggan berinovasi untuk kelebihan daya saing.
IBMers bekerjasama setiap hari dengan mereka ke atas 390,000 rakan-rakan dengan rangkaian berkembang pelanggan, peguam, pakar-pakar dan rakan sebaya dan dengan negara jiran kita, organisasi tempatan dan berjuta-juta orang yang mereka tidak pernah bertemu dan tidak akan berjumpa. Ini semata-mata bagaimana perniagaan dilakukan dalam ekonomi yang mengintegrasikan di peringkat global.Dalam semakin dunia yang "rata", syarikat Malaysia akan memerlukan rakan kongsi IT yang menawarkan alat-alat yang berfungsi dengan cara yang baru, dan profesional yang memahami perniagaan dan teknologi ia berjalan di atas - dalam erti kata lain, rakan kongsi yang dipercayai iaitu pemimpin dalam bidang IT.
Kini IBM Malaysia membuka kekosongan jawatan seperti berikut ini :-

JAWATAN KOSONG TERKINI IBM MALAYSIA SDN BHD TARIKH TUTUP25 MAC 2017

Software Client Architect-Selangor - PETALING JAYA

KELAYAKAN JAWATAN
 • Calon mestilah mempunyai sekurang-kurangnya ijazah Sarjana Muda, Diploma Siswazah, Ijazah profesional, mana-mana bidang.
 • Sekurang-kurangnya 10 tempoh pengalaman bekerja di bidang yang diperlukan untuk jawatan ini.
 • Pemohon mestilah bersedia untuk bekerja di PETALING JAYA.
 • Eksekutif kanan sebaik-baiknya dengan mengkhusus di DALAMNYA / komputer - perisian atau yang setaraf.
 • Position sepenuh masa yang tersedia.

IBM Collaboration Solution Sales-Selangor

KELAYAKAN JAWATAN
 1. Calon mestilah mempunyai sekurang-kurangnya ijazah Sarjana Muda, Diploma Siswazah, Ijazah profesional, mana-mana bidang.
 2. Sekurang-kurangnya 1 tempoh pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan yang diperlukan untuk jawatan ini.
 3. Pemohon mestilah bersedia untuk bekerja di PETALING JAYA.
 4. Sebaik-baiknya kanan Eksekutif dalam jualan - Kejuruteraan/teknikal/IT atau yang setaraf.
 5. Position sepenuh masa yang tersedia.
 6. Masih banyak lagi kekosongan jawatan di IBM.
 Senarai Jawatan kosong Mac 2017 lainnya ialah:
 • Business Transformation Consultant - MY Consulting By Degrees Program
 • Recruiting Specialist

CARA MEMOHON 1. Sila klik pautan berikut:http://goo.gl/n1a4pC
 2. Pilih jawatan dimaksud
 3. Klik Apply This Job (Bahagian Bawah) 

Lokasi Jawatan Kosong IBM

Untuk maklumat detail sila kunjungi pautan berikut: http://goo.gl/n1a4pC

Subscribe to receive free email updates: