JAWATAN KOSONG TERKINI DISEMBER 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Disember 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Disember 2018

Jawatan Kosong Kelab Golf Sarawak Tarikh Tutup 08 Mei 2017

Iklan Jawatan Kosong terkini datang dari Kelab Golf Sarawak dimana syarikat ini marupakan Kelab Golf Sarawak (Kelab Golf Sarawak) terletak kira-kira 10 km dari pusat Bandaraya Kuching. Kepada ahli-ahli kelab, persaudaraan golf dan pengunjung yang kerap, kelab ini lebih dikenali sebagai "KILO".
 Ciri utama KGS adalah padang golf 36-lubang, maka satu-satunya di Bumi Kenyalang. Rumah kelab megah memisahkan dua lokasi bermain golf. Ke selatan adalah Matang / Santubong 18; dan di utara adalah Siol / Demak 18. Matang / Santubong kursus dinamakan selepas mercu tanda geografi terkenal Sarawak, kedua-dua banjaran gunung terkenal - Santubong dan Matang.
  Pergunungan diri mereka yang jelas kelihatan dari padang golf, kira-kira 25 km dari rumah kelab itu. padang kejohanan yang baru dinaik taraf adalah 6394 meter, par 72, yang direka untuk menguji ketepatan dan pengurusan kursus kemahiran bola-menarik pemain.
Kerja Kosong KGS
Kerja Kosong KGS
Ia datang dengan gabungan fairway Paspalum beralun dan bahaya kedudukan yang strategik untuk menyediakan satu cabaran yang besar kepada kedua-dua handicappers yang tinggi dan pemain calar sama. The Siol / Demak 18 terletak di sebelah utara rumah kelab. Ia juga merupakan par-72 kursus kejohanan, tetapi sedikit lebih pendek - 6224 meter. pemain berpengalaman dan handicappers tunggal cenderung untuk menganggap ia sebagai kursus lebih mudah. Walau bagaimanapun, fairway yang sempit dan banyak bahaya air di setiap selekoh pinggiran fairway turun regangan memerlukan kemahiran menarik ketepatan bola dan permainan penempatan tepat. tembakan sesat dari tee selalunya akan menyebabkan bola rolling atau menyelam terus ke dalam banyak kolam yang menjaga par-3 lubang, seperti yang ditunjukkan oleh lubang-6 di Siol 9.
Kini KGS membuka kekosongan jawatan kosong terkini yang mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk bergabung seperti berikut ini-

Jawatan Kosong Kelab Golf Sarawak Tarikh Tutup 08 Mei 2017

Human Resource (HR) executive-Jawatan Kosong Sarawak

kelayakan
 1. Calon perlu mempunyai Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Sumber Manusia atau setaraf
 2. mahir dalam lisan dan bertulis Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris.
 3. Bermotivasi tinggi dengan tahap integriti yang tinggi
 4. literasi komputer penting dengan pengetahuan tentang pejabat Microsoft
 5. Boleh bekerja secara bebas dan di bawah tekanan
 6. Keutamaan kepada mereka yang mempunyai pengalaman dalam bidang Sumber Manusia
 7. Mempunyai kenderaan sendiri

CARA MEMOHON JAWATAN KOSONG KGS

 • Sila layari laman jawatan kosong KGS
 • Pilih jawatan Kosong dimaksud
 • Klik "APPLY NOW" bahagian bawah kanan

Pilihan Permohonan Jawatan 

individu yang berminat dan berkelayakan adalah dipelawa untuk menyediakan resume terperinci, gaji yang dipohon, nombor telefon dan gambar terbaru berukuran pasport foto untuk dikemukakan pada atau sebelum Tarikh Tutup kepada:
PENGURUS BESAR
KELAB GOLF SARAWAK
PETRA JAYA
93050 KUCHING
SARAWAK
atau
e-mel kepada gm@kgswak.com
Nota Jawatan Kosong
 • Tarikh tutup Jawatan Kosong 08 Mei 2017
 • Lokasi Jawatan  Kelab Golf Sarawak Petra Jaya Kuching Sarawak Malaysia 
Demikian maklumat jawatan kosong KGS semoga berfaedah dan semoga anda sukses , amin.

Subscribe to receive free email updates: