JAWATAN KOSONG TERKINI DISEMBER 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Disember 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Disember 2018

JAWATAN KOSONG TNB Engineering Corporation Sdn. Bhd. 14 April 2017

Iklan Jawatan Kosong TNB. TNEC adalah anak syarikat milik penuh daripada Tenaga Nasional Berhad (TNB), yang merupakan utiliti elektrik yang terbesar di Malaysia dan sebuah syarikat utiliti yang terkemuka di Asia. Ditubuhkan pada Oktober 1993, TNEC telah berkembang daripada seorang kontraktor berkaitan tenaga untuk memberikan perkhidmatan seperti merekabentuk, membina, pembiayaan pelaksanaan projek sistem penyejukan Daerah (DC), pemilikan dan operasi jangka panjang pelaksanaan & perkhidmatan penyelenggaraan di kawasan DC.
Iklan Jawatan Kosong TNB
Iklan Jawatan Kosong TNB
Kerja Kosong TNEC disokong oleh pengalaman luas dan pengetahuan Kumpulan TNB Syarikat dan Ikatan yang erat yang TNEC berkongsi dengan TNB. Ini telah menjadikan TNEC rakan kongsi terpilih bagi projek-projek berkaitan tenaga di Malaysia. Hubungan ini sangat telah memacu Syarikat lonjakan ke hadapan dalam mendapatkan projek dan memenuhi permintaan pelanggan.
Perniagaan teras, TNEC sedang DC, di mana ia menjalankan pelbagai perkhidmatan yang melibatkan konsep, rekabentuk terperinci & Kejuruteraan, perolehan, pembinaan, pengujian dan pentauliahan, sehingga operasi dan penyelenggaraan sistem-sistem tersebut. TNEC juga melaksanakan peranan pemaju projek dan pemilik.
Kini TNEC membuka jawatan kosong seperti berikut ini :-

JAWATAN KOSONG TNB Engineering Corporation Sdn. Bhd.  14 April 2017

Manager (Contract)-Selangor

Kelayakan
  • Calon mestilah mempunyai sekurang-kurangnya ijazah Sarjana Muda dalam undang-undang, Kejuruteraan, kewangan/perakaunan atau setaraf.
  • Bahasa yang diperlukan: Bahasa Inggeris, Bahasa Malaysia.
  • Sekurang-kurangnya 5 tempoh pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan yang diperlukan untuk jawatan ini.
  • Skill(s) yang diperlukan: Pengurusan/pentadbiran kontrak.
  • Sebaik-baiknya Pengurus khusus dalam perkhidmatan undang-undang/undang-undang, Kejuruteraan, kewangan/perakaunan atau setaraf.

Nota Jawatan Kosong:

Tarikh tutup jawatan kosong: 14 April 2017

 CARA MEMOHON JAWATAN KOSONG

  • Sila Layari laman Jawatan kosong TNEC klik disini
  • Pilih Jawatan diatas
  • Klik "APPLY NOW" bahagian bawah kanan
Demikian jobs Malaysia terkini semoga berfaedah.amin

Subscribe to receive free email updates: