JAWATAN KOSONG TERKINI DISEMBER 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Disember 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Disember 2018

Jawatan Kosong Monash Univeristy Tarikh Tutup 15 Februari 2017

Iklan Kerja Kosong Monash University 17 Ogos 2016. Maklumat Kerjaya kali ini berasal dari Univeriti Monash Malaysia dimana Monash Universiti ialah Monash University merupakan universiti terbesar di Australia, dengan lima kampus tempatan di seluruh Victoria, serta dua kampus antarabangsa - Malaysia dan Afrika Selatan - dan pusat antarabangsa di Republik Rakyat China, Itali dan India. A pakatan unik dengan Universiti Warwick (UK) duduk bersama pelbagai kerjasama antarabangsa dengan universiti-universiti dan syarikat-syarikat terkemuka di seluruh dunia, mengembangkan rangkaian global Universiti. 
Jawatan Kosong terkini Monash University
Jawatan Kosong terkini Monash University
Monash University Malaysia menyediakan pengalaman antarabangsa yang tersendiri, dengan kecemerlangan dalam pengajaran dan penyelidikan. Ia terlibat dengan masyarakat Malaysia dan serantau untuk memperbaiki keadaan manusia. Kampus ini adalah masyarakat yang dinamik ulama yang terdiri daripada kakitangan dan pelajar, disokong oleh proses keserakanan dan infrastruktur kelas pertama yang komprehensif, dan bercita-cita untuk pencapaian intelektual tahap tertinggi. Ia terus berkembang pesat, dan kini mempunyai lebih daripada 6,400 pelajar dan 770 kakitangan.
Monash Malaysia adalah sebuah institusi pendidikan tinggi berdaftar swasta di Malaysia. Ia menggunakan semua warga kampus, dan seterusnya pengurusan talian adalah melalui Presiden kampus dan Pro Naib Canselor, yang juga Ketua Pegawai Eksekutif syarikat kampus.
Kini Monash University membuka kekosongan jawatan terkini seperti berikut ini:-

Jawatan Kosong Monash Univeristy Tarikh Tutup 15 Februari 2017

Assistant Laboratory Manager-Selangor
KELAYAKAN
 1. Ijazah Sarjana Muda dalam Sains atau kelulusan tertiari di Makmal Sains dengan pengalaman besar dalam kerja-kerja makmal sebaik-baiknya daripada persekitaran pembelajaran.
 2. Sekurang-kurangnya lima tahun pengalaman dalam mengajar Universiti dan/atau Makmal Penyelidikan.
 3. Pengalaman dalam membentuk protokol, prosedur, dasar dan piawaian.
 4. Kuat kemahiran diri untuk membina hubungan dengan pelajar dan kakitangan dan mentor juruteknik makmal junior.
 5. Terbukti mampu bekerja secara berdikari di bawah pengawasan yang terhad.
 6. Akal dan memiliki kemahiran untuk menyelaras projek-projek yang pelbagai.
 7. Keupayaan untuk bertenang, mengikut keutamaan permohonan dan menyelesaikan masalah dengan cara yang tenang dan cekap.
 8. Baik kemahiran interpersonal dengan keupayaan untuk berkomunikasi kedua-duanya secara lisan dan bertulis di semua peringkat.
 9. Mempamerkan komitmen yang luar biasa untuk memupuk pekerja makmal kualiti kualiti perkhidmatan makmal.

CARA MEMOHON JAWATAN KOSONG TERKINI MONASH UNIVERSITY • Sila kelaman : Kerja Kosong Monash University
 • Pilih Jawatan Kosong Terkini tersenarai
 • Klik "APPLY NOW" bahagian bawah
 • Mohonlah jawatan kosong terkini secara onlen 

NOTA JAWATAN KOSONG

Tarikh Tutup Jawatan Kosong Terkini : 15 Februari 2017

Subscribe to receive free email updates: