JAWATAN KOSONG TERKINI Disember 2016 Januari 2017

Iklan Jawatan Kosong Terkini Disember 2016 Januari 2017 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy 2016 2017

Jawatan Kosong Monash Univeristy Tarikh Tutup 6 Ogos 2016

Iklan Kerja Kosong Monash University 17 Ogos 2016. Maklumat Kerjaya kali ini berasal dari Univeriti Monash Malaysia dimana Monash Universiti ialah Monash University merupakan universiti terbesar di Australia, dengan lima kampus tempatan di seluruh Victoria, serta dua kampus antarabangsa - Malaysia dan Afrika Selatan - dan pusat antarabangsa di Republik Rakyat China, Itali dan India. A pakatan unik dengan Universiti Warwick (UK) duduk bersama pelbagai kerjasama antarabangsa dengan universiti-universiti dan syarikat-syarikat terkemuka di seluruh dunia, mengembangkan rangkaian global Universiti. 
Jawatan Kosong terkini Monash University
Jawatan Kosong terkini Monash University
Monash University Malaysia menyediakan pengalaman antarabangsa yang tersendiri, dengan kecemerlangan dalam pengajaran dan penyelidikan. Ia terlibat dengan masyarakat Malaysia dan serantau untuk memperbaiki keadaan manusia. Kampus ini adalah masyarakat yang dinamik ulama yang terdiri daripada kakitangan dan pelajar, disokong oleh proses keserakanan dan infrastruktur kelas pertama yang komprehensif, dan bercita-cita untuk pencapaian intelektual tahap tertinggi. Ia terus berkembang pesat, dan kini mempunyai lebih daripada 6,400 pelajar dan 770 kakitangan.
Monash Malaysia adalah sebuah institusi pendidikan tinggi berdaftar swasta di Malaysia. Ia menggunakan semua warga kampus, dan seterusnya pengurusan talian adalah melalui Presiden kampus dan Pro Naib Canselor, yang juga Ketua Pegawai Eksekutif syarikat kampus.
Kini Monash University membuka kekosongan jawatan terkini seperti berikut ini:-

Jawatan Kosong Monash Univeristy Tarikh Tutup 6 Ogos 2016

Manager – Staff Development

KELAYAKAN

 • Degree with subsequent relevant experience or, a combination of relevant knowledge, training and/or experience.
 • Experience in the areas of talent management, staff development and performance management will be an added advantage.
 • A good understanding of contemporary HR management including an understanding of the relevant legislation and policies and the ability to provide high-level advice on these matters.
 • Ability to influence and communicate effectively with well-developed interpersonal, verbal and written communication skills, in complex and sensitive environments.
 • Well-developed problem solving skills and demonstrated ability to find solutions, and deliver excellent customer service.
 • Demonstrated ability to drive and implement change to enhance HR service delivery.
 • Working experience in an institution of higher learning will be an added advantage.
 • Ability to maintain confidentiality.

CARA MEMOHON JAWATAN KOSONG TERKINI MONASH UNIVERSITY • Sila kelaman : Kerja Kosong Monash University
 • Pilih Jawatan Kosong Terkini tersenarai
 • Klik "APPLY NOW" bahagian bawah
 • Mohonlah jawatan kosong terkini secara onlen 

NOTA JAWATAN KOSONG

Tarikh Tutup Jawatan Kosong Terkini : 06 Ogos 2016
Previous
Next Post »
Thanks for your comment