JAWATAN KOSONG TERKINI Julai 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Julai 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Julai 2018

Jawatan Kosong Coca Cola Bottlers Malaysia 07 Disember 2017

Iklan Jawatan Kosong terbaru Coca Cola Botler Malaysia, para warganegara Malaysia kami hantarkan info kerja kosong terbaru yang berasal dari Coca Cola Bottlers Malaysia dimana Coca Cola mula-mula mula menjual Coca-Cola® pada tahun 1886, apabila Dr John S Pemberton dikenakan pelanggan hanya lima sen botol. Sejak itu Coca Cola telah menjadi pengeluar minuman ringan terkemuka di dunia dengan lebih daripada 700,000 pekerja dan 500 jenama. Atlanta adalah di mana anda akan mencari ibu pejabat Coca Cola untuk The Coca-Cola Company, tetapi semasa perniagaan Coca Cola adalah global dalam skala - Coca Cola adalah sebuah syarikat tempatan di mana-mana Coca Cola beroperasi, termasuk Malaysia. KaCoca Colangan Coca Cola termasuk pasukan saintis, pemasar dan jualan orang di lebih daripada 200 buah negara termasuk Malaysia.
Kerja Kosong Coca Cola Malaysia
Kerja Kosong Coca Cola Malaysia
Di Malaysia, sistem Coca-Cola mengeluarkan, memasarkan dan mengedarkan lebih 20 produk termasuk minuman sparkling (Coca-Cola, Fanta, Sprite, A & W, Schweppes), sifar kalori minuman sparkling (Coca Cola cahaya, Coca Cola sifar), minuman jus (Minit Maid Pulpy), teh (langit dan bumi), isotonics (Aquarius) dan air (Dasani).
Sejak tahun 2010, Coca Cola telah melabur lebih daripada RM 750 juta di Malaysia mewujudkan lebih 800 peluang pekerjaan dan menyentuh lebih 60,000 pelanggan. Melalui program dan perkongsian Coca Cola, Coca Cola berhasrat untuk membuat perubahan positif yang berpanjangan dalam masyarakat setempat.
Dengan komitmen lama bertahan untuk mewujudkan masyarakat yang mampan, di Malaysia Coca Cola telah memilih untuk memberi tumpuan usaha kemapanan kepada tiga bidang peluang di mana Coca Cola percaya Coca Cola boleh membawa perubahan yang bermakna untuk. Coca Cola menyeru mereka tiga 'Ws', Wanita, Air, dan Kesejahteraan itu. Ini adalah cara Coca Cola untuk menyumbang semula kepada masyarakat di mana Coca Cola beroperasi.
Kini Coca Cola Bottlers Malaysia membuka kekosongan jawatan terbaru dalam rangka menggapai tujuan bisnis Coca Cola dengan jawatan seperti berikut ini:

Jawatan Kosong Coca Cola Bottlers Malaysia 07 Disember 2017

WAREHOUSE SENIOR ASSISTANT - CONTRACT

KELAYAKAN
 1. Calon mestilah memiliki sekurang-kurangnya Diploma, Diploma Lanjutan / Tinggi / Pengajian Tinggi, Ijazah Sarjana Muda, Diploma Pasca Siswazah, Ijazah Profesional, mana-mana bidang.
 2. Kemahiran yang diperlukan: Keupayaan untuk berinteraksi dengan semua kakitangan termasuk dari jabatan lain, MS Excel, MS Powerpoint, SAP.
 3. Sekurang-kurangnya 1 tahun pengalaman kerja dalam bidang yang berkaitan diperlukan untuk kedudukan ini.
 4. Disukai Eksekutif yang mengkhusus dalam Pengurusan Pembelian / Inventori / Bahan & Gudang atau setaraf
Jawatan Kosong Lainya:
 • Jawatan Kosong Quality Technician
 • Jawatan Kosong Mechatronic Technician
 • Jawatan Kosong SENIOR PROCUREMENT EXECUTIVE - INDIRECT
 • Jawatan Kosong Maintenance Planner
 • Jawatan Kosong Internship for Graphic Design
 • ETC

CARA MEMOHON KERJAYA 1. Sila ke talian kerja kosong coca cola bottler
 2. Pilih Kerjaya diatas
 3. Klik "APPLY NOW " bahagian kanan bawah
 Demikian maklumat jawatan kosong terkini Malaysia semoga berfaedah.

Subscribe to receive free email updates: