JAWATAN KOSONG TERKINI Julai 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Julai 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Julai 2018

JAWATAN KOSONG TERKINI HUME CEMENT TARIKH TUTUP 08 APRIL 2016

Kerja Kosong Terbaru Hume Cement. Maklumat Kerja kosong terkini Hume Cement dimana Hume Cement Sdn Bhd merupakan anak syarikat milik penuh Hume Industries Berhad; Member Hong Leong Group, mula beroperasi pada tahun 2012 dengan tujuan untuk menawarkan penyelesaian rantaian bekalan yang lengkap yang memenuhi keperluan pelanggan. Kami adalah sebuah kilang simen bersepadu yang terletak di Gopeng, Malaysia, yang menggunakan teknologi pecah tanah. proses pembuatan kami mematuhi piawaian pembuatan dan perkhidmatan antarabangsa seperti MS ISO 9001 dan MS ISO 14001. Produk kami "Panda Green (PCC)" dan "Panda Blue (OPC)" adalah standard antarabangsa disahkan MS EN 197-1: 2007. Hume Cement diketuai oleh satu pasukan profesional yang berdedikasi dan berpengalaman yang terus melonjakkan syarikat itu ke hadapan dengan semua inovasi teknikal industri terkini. Gabungan kuat perkakasan (tumbuhan state-of-the-art kami) dan perisian (tenaga kerja mahir kami) menetapkan Hume Cement selain dari yang lain.
Kerja Kosong terbaru Hume Cement
Kerja Kosong terbaru Hume Cement
Hume Cement juga mementingkan akan hijau dan mengamalkan pelbagai proses mesra alam. Ia adalah usaha yang konsisten menjadi penjimatan tenaga sentiasa memperbaiki kilang simen di samping mengekalkan standard kualiti tertinggi untuk semua produk .
Kini Hume Cement membuka kekosongan jawatan terbaru seperti berikut ini:

JAWATAN KOSONG TERKINI HUME CEMENT TARIKH TUTUP 08 APRIL 2016

Forklift Driver-Perak-Gopeng

Tanggungjawab:

  1. Untuk memuatkan beg simen lori tersebut.
  2. Pengemasan kawasan masing-masing.
  3. Mana-mana tugas-tugas lain seperti yang diminta oleh Manager.

Kelayakan

  • Minimum SPM.
  • Mampu bekerja dalam syif.
  • 1 tahun pengalaman minimum sebagai pemandu forklift.

CARA MEMOHON KERJYA 

  1. Sila kelaman: http://goo.gl/KWtDCZ
  2. Pilih Kerjaya yang anda maksud
  3. Klik Baten "APPLY NOW"

Subscribe to receive free email updates: