JAWATAN KOSONG TERKINI Julai 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Julai 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Julai 2018

JAWATAN KOSONG TERBARU GENTING MALAYSIA TARIKH TUTUP 14 JUN 2017

Kerja kosong Terkini Genting Malaysia Berhad. Maklumat kerjaya terkini datang dari Sektor Swasta iaitu Genting Malaysia berhad. Genting Malaysia telah terlibat terutamanya dalam perniagaan dan keraian yang meliputi taman tema, permainan, hotel, resort tepi pantai dan hiburan selama lebih 50 tahun. Program Kesetiaan Genting Rewards Card di Malaysia sehingga kini telah mendapat pengikut sebanyak 3.7 juta ahli. Resorts World Genting, perdana bersepadu riadah keluarga dan hiburan resort ditempatkan di puncak Genting Highlands, mengalu-alukan kira-kira 20 juta jumlah lawatan setiap tahun dan merupakan destinasi pelancongan utama pilihan di Malaysia. 
Kerja Kosong Genting
Kerja Kosong Genting
Resorts World Genting dilengkapi dengan 6 hotel, taman tema dan pusat-pusat hiburan, tempat makan dan kedai runcit, pertunjukan antarabangsa dan kemudahan konvensyen perniagaan. The hotel di Resorts World Genting adalah Genting Grand, Maxims, Resort Hotel, Theme Park Hotel, Awana Hotel dan First World Hotel - Hotel Terbesar Di Dunia, seperti yang diiktiraf oleh Guinness World Records. Genting Malaysia juga telah memulakan satu pelan induk 10 tahun untuk membangunkan kembali dan mengubah Resorts World Genting di bawah Rancangan Pelancongan Bersepadu Genting ( "GITP"). Ini termasuk pembangunan taman tema Twentieth Century Fox Dunia yang pertama di dunia. persembahan pertamanya - baru 1300 Bilik First World Hotel Tower 3 - telah dibuka sepenuhnya pada bulan Jun 2015. tarikan dan kemudahan GITP lain dijangka akan dibuka secara berperingkat dari separuh kedua 2016.
Genting Malaysia juga memiliki dua hartanah tepi pantai yang indah, iaitu Resorts World Kijal di Terengganu dan Resorts World Langkawi di Langkawi. Secara kolektif, hartanah genting di Malaysia menawarkan lebih 9,000 bilik.
Kini Genting MALAYSIA membuka kekosongan jawatan terbaru seperti berikut:

JAWATAN KOSONG TERKINI GENTING MALAYSIA TARIKH TUTUP  14 JUN 2017


Costume Entertainment Manager-Kerja kosong Pahang

Kelayakan pendidikan
  • Ijazah Sarjana Muda dalam  bidang rekaan fesyen costuming
  • kajian Kursus lagi dalam pembinaan pakaian atau pengalaman latihan kerja
  • Minimum 3 tahun pengalaman peringkat pengurusan
Tarikh tutup Jawatan Kosong: 14  Jun 2017

CARA MEMOHON KERJAYA  1. Sila kelaman: http://goo.gl/VTzMrO
  2. Pilih Kerjaya dimaksud
  3. Klik baten "APPLY NOW"
Demikian Maklumat Jawatan Kosong Terkini semoga berfaedah.

NOTA JAWATAN :

  • Tarikh Tutup Jawatan Kosong Terkini Genting Malaysia12 Januari 2017
  • Hanya Calon yang berkelayakan yang akan dihubungi

Subscribe to receive free email updates: