JAWATAN KOSONG TERKINI Julai 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Julai 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Julai 2018

JAWATAN KOSONG QUALITAS MEDICAL 29 APRIL 2016

Kerja Kosong Terkini Qualitas Medical. Iklan Kerja Kosong Terkini datang dari sektor kesihatan dan perubatan iaitu Qualitas Medical Sdn Bhd. Syarikat ini ialah berasaskan kesihatan asas penjagaan kumpulan pembekal Malaysia yang beroperasi di Malaysia dan beberapa negara di rantau Asia Pasifik. Qualitas Medical Group memiliki dan mengendalikan salah satu rangkaian bersepadu yang terbesar klinik Amalan Am di Malaysia serta pusat-pusat perubatan di India dan Australia. Qualitas juga mempunyai pemilikan dalam amalan pergigian di India dan Singapura. operasi Qualitas di luar negara terutamanya dalam perkongsian dengan pengasas amalan tempatan dan pengendali. Operasi Qualitas tersebar di seluruh Semenanjung Malaysia. Dalam pasaran luar negara, operasi Qualitas itu kini di India, Singapura dan Australia.
Kerja Kosong Terkini Qualitas health
Kerja Kosong Terkini Qualitas health

Vision

To be the healthcare provider network providing quality care to the community

Mission

Qualitas strive to provide innovative and quality healthcare services through motivated and committed professionals working together to exceed the expectations of patients, employees and our community.
Kini Qualitas medical membuka kesempatan kerjaya seperti berikut ini :

 JAWATAN KOSONG QUALITAS MEDICAL 29 APRIL 2016

Manager Human Resources-Selangor Petalling jaya

KELAYAKAN

 • Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda, Ijazah Profesional, Ijazah Sarjana, Pengurusan Sumber Manusia, Pengajian Perniagaan / Pentadbiran / Pengurusan, Perdagangan atau setara.
 • Fasih dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris dalam menulis & dituturkan.
 • Sekurang-kurangnya 8 - 10 tahun  pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan diperlukan untuk jawatan ini. Juga sekurang-kurangnya 2-3 tahun dalam jawatan pengurusan yang pakar dalam Sumber Manusia atau setaraf.
 • Mahir dalam undang-undang pekerjaan yang berkaitan seperti Akta Pekerjaan, Akta KWSP, Akta IR, Akta PERKESO, dan lain-lain, Multitasking, dapat bekerja di bawah tekanan, dapat menguruskan tekanan kerja dan sikap yang positif.
 • Perancangan yang kukuh, menyusun, berorientasikan hasil dan pelaksanaan.
 • Mempunyai kemahiran analitikal dan ghairah tentang inisiatif HR.
 • Pemohon mestilah bersedia untuk bekerja di Petaling Jaya.
 • Kedudukan Sepenuh Masa (percuma). 
Selain Kerja kosong terkini Qualitas diatas masih ada senarai jawatan kosong lain seperti berikut ini :-
 • Staff Nurse / Clinic Assistant
 • Executive, Information Management Technology (IMT) 

CARA MEMOHON KERJAYA 1. Sila kelaman: http://goo.gl/QBak5x
 2. Pilih Kerjaya dimaksud
 3. Klik "APPLY NOW"
 4. Mohonlah secara Onlin 
Demikian Maklumat kerjaya terkini semoga berfaedah.amin

Subscribe to receive free email updates: