JAWATAN KOSONG TERKINI DISEMBER 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Disember 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Disember 2018

JAWATAN KOSONG TERKINI MFM BERHAD TARIKH TUTUP 05 JANUARI 2018

Kerja Kosong Terkini MFM Berhad. Iklan Kerjaya terkini datang dari Syarikat besar MFM. MFM adalah perintis dalam industri pengilangan tepung di Malaysia. Perdana Menteri Malaysia yang pertama, Allahyarham Tunku Abdul Rahman, telah merasmikan pembukaan kilang tepung moden RM40 juta di Lumut, Perak pada 15 Oktober 1966.
JAWATAN KOSONG TERKINI MFM
JAWATAN KOSONG TERKINI MFM
Dalam ucapan oleh bekas Menteri Perdagangan dan Industri, Allahyarham Dr. Lim Swee Aun, kilang itu telah dirujuk sebagai 'kebanggaan negara.

Pembukaan kilang itu merealisasikan mimpi yang panjang dihargai pengasas kilang, Allahyarham Datuk David L.F. Sung, seorang pegawai bank yang terkenal dan usahawan Hong Kong.

Datuk Sung datang dari keluarga yang nenek moyang diasaskan mesin pertama China dikendalikan tepung kilang di Shanghai pada tahun 1890. Datuk Sung mendapati Malaysia persekitaran yang ideal untuk menubuhkan sebuah kilang tepung moden untuk berkhidmat kepada keperluan pasaran tempatan. Kemudahan beliau menubuhkan menjadi ikon dalam industri tepung pengilangan.
Kini Malayan Flour Mills berhad membuka kerja kosong terkini seperti berikut:

JAWATAN KOSONG TERKINI MFM BERHAD TARIKH TUTUP 05 JANUARI 2018

  • Sanitation Supervisor
  • Tanker Driver
  • Farm Executive (Poultry Business)
  • Veterinarian (Poultry Farm / Poultry Processing)
  • Facility Technician

CARA MEMOHON KERJA KOSONG MFM  1. Sila kunjungi pautan:Kerja Kosong Terkini MFM
  2. Pili Kerjaya dimaksud
  3. Klik Baten Apply Now
  4. mohonlah secara Onlen
Demikian Maklumat kerja kosong Terkini semoga berfaedah. 

Subscribe to receive free email updates: