JAWATAN KOSONG TERKINI DISEMBER 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Disember 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Disember 2018

JAWATAN KOSONG TERKINI MAHSA UNIVERSITY TARIKH TUTUP 15 MEI 2017

Kerja Kosong Terkini Mahsa University. Iklan Kerjaya Terkini datang dari Sektor Pendidikan iaitu Mahsa University.MAHSA ditubuhkan dengan bersungguh-sungguh pada tahun 2005 di Pusat Bandar Damansara, Damansara Heights, Kuala Lumpur dengan kepercayaan bahawa pendidikan tinggi dalam bidang penjagaan kesihatan adalah bergigi penting dalam pembangunan negara. MAHSA adalah ilham Profesor Datuk Dr. Hj. Mohamed Haniffa yang Pro-Canselor dan Pengerusi Eksekutif. Profesor Datuk Dr. Hj. Mohamed Haniffa ialah pengamal klinikal Perubatan yang mempunyai visi yang terlibat mewujudkan pusat kecemerlangan dalam bidang Perubatan, Pergigian, Farmasi, Kejururawatan dan Pendidikan Sains Kesihatan Bersekutu di rantau ini sekali gus melahirkan tenaga profesional penjagaan kesihatan yang berkelayakan dan penyayang untuk memenuhi keperluan Negara tercinta. Ini selaras dengan wawasan Perdana Menteri supaya Malaysia menjadi pusat kecemerlangan akademik.
Kerja Kosong Terkini Mahsa University
Kerja Kosong Terkini Mahsa University
Bagi menjana kumpulan profesional penjagaan kesihatan yang mahir, ia telah dipersetujui bentuk awal bahawa MAHSA akan berkumpul minda cemerlang di negara ini dan di luar negara untuk membantu memupuk minda pelajar dan mengasah kemahiran mereka. Tambahan pula, dalam bidang penjagaan kesihatan, pengetahuan teori walaupun penting adalah tetap menengah untuk pendedahan klinikal dan dengan itu ia telah memutuskan bahawa pelajar MAHSA mestilah memperolehi pengalaman praktikal di peringkat awal semasa tempoh perkhidmatan mereka. Akhirnya, keadaan kemudahan seni diciptakan sebagai pelengkap kepada kurikulum pengajaran yang inovatif dan tenaga pengajar yang berkelayakan dan bermotivasi.
Dalam tempoh singkat, pelajar-pelajar kita mengatasi pesaing premis asal mereka dan dengan itu kampus kedua ditubuhkan di Jalan Universiti, Kuala Lumpur. Kampus Jalan Universiti atau JUC kini ditetapkan sebagai kampus utama. Dari permulaan yang sederhana dengan Pra - Peringkat Universiti Cambridge GCE A 'dan Diploma tiga tahun dalam program Kejururawatan pada tahun 2005, kini MAHSA adalah bangga diiktiraf sebagai salah satu institusi utama yang memberi tumpuan dalam penyampaian pendidikan dalam bidang program yang menawarkan penjagaan kesihatan yang terdiri daripada program-program Sijil ke Diploma, Ijazah, Sarjana dan Doktor Falsafah program.
Pada tahun 2009, MAHSA telah dinaik taraf daripada Kolej kepada status Kolej Universiti. Ini upgrade di dalam kelas hanya dalam masa empat tahun merupakan bukti dedikasi teladan staf akademik dan pentadbiran ditambah pula dengan program-program yang unggul penghantaran. Dengan usaha yang wajar dan sokongan yang mencukupi daripada pelajar, kakitangan dan orang ramai, MAHSA dengan bangganya mengumumkan pencapaian terbarunya menerima status universiti.
MAHSA University ialah entiti yang terus berkembang; membangunkan program baru, mewujudkan laluan pendidikan lanjut dan Menyelidikinya aktiviti penyelidikan bagi menawarkan pelajar prospek dan semasa satu pengalaman pembelajaran yang kaya dan pendidikan yang komprehensif yang akan menjadi berharga dan bermanfaat.

Vision and Mission

Vision

To be the centre of excellence in Higher Education in the region.

Mission

 1. To be committed to the delivery of education of the highest quality with emphasis on hands on training.
 2. To produce competent and highly skilled professionals through qualified, dedicated and experienced teachers.
 3. To provide state-of-the-art facilities to ensure the desired standards in education.
 4. Facilitating and enhancing local and international networking for students and staff.
 5. To enhance and provide research and innovation opportunities at all levels.
Kini Mahsa membuka kekosongan jawatan seperti berikut ini:

JAWATAN KOSONG TERKINI MAHSA UNIVERSITY TARIKH TUTUP 15 MEI 2017

Accountant-Selangor, Petalling Jaya

KELAYAKAN
 • Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya Ijazah / Diploma Siswazah Sarjana Muda / Ijazah Profesional dalam Kewangan / Perakaunan / Perbankan atau setaraf.
 • Sekurang-kurangnya 5 Tahun pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan diperlukan untuk jawatan ini.
 • Sebaik-baiknya Manager khusus dalam Kewangan - General / Kos Perakaunan atau yang setaraf.
 • Ahli berdaftar dengan MIA adalah pilihan.
Senarai jawatan kosong lainnya ialah:
 • Chief Security / Security Officer
 • PAYROLL ASSISTANT
 • Lecturer (Business Mathematics, Statistics, HR, Marketing, Islamic Finance)
 • Lecturer - Bachelor of Oil and Gas Management

 CARA MEMOHON JAWATAN KOSONG • Sila kunjungi pautan :Jawatan Kosong MAHSA UNIVERSITI 
 • Pili senarai jawatan kosong dimaksud
 • Klik Apply This Job (Bahagian Bawah)

Lokasi jawatan Kosong Mahsa University


demikian iklan jawatan kosong semoga bermanfaat.
Sumber:http://goo.gl/xPRdJI

Subscribe to receive free email updates: