JAWATAN KOSONG TERKINI Disember 2016 Januari 2017

Iklan Jawatan Kosong Terkini Disember 2016 Januari 2017 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy 2016 2017

JAWATAN KOSONG TERKINI MAHSA UNIVERSITY TARIKH TUTUP 24 FEBRUARI 2016

Kerja Kosong Terkini Mahsa University. Iklan Kerjaya Terkini datang dari Sektor Pendidikan iaitu Mahsa University.MAHSA ditubuhkan dengan bersungguh-sungguh pada tahun 2005 di Pusat Bandar Damansara, Damansara Heights, Kuala Lumpur dengan kepercayaan bahawa pendidikan tinggi dalam bidang penjagaan kesihatan adalah bergigi penting dalam pembangunan negara. MAHSA adalah ilham Profesor Datuk Dr. Hj. Mohamed Haniffa yang Pro-Canselor dan Pengerusi Eksekutif. Profesor Datuk Dr. Hj. Mohamed Haniffa ialah pengamal klinikal Perubatan yang mempunyai visi yang terlibat mewujudkan pusat kecemerlangan dalam bidang Perubatan, Pergigian, Farmasi, Kejururawatan dan Pendidikan Sains Kesihatan Bersekutu di rantau ini sekali gus melahirkan tenaga profesional penjagaan kesihatan yang berkelayakan dan penyayang untuk memenuhi keperluan Negara tercinta. Ini selaras dengan wawasan Perdana Menteri supaya Malaysia menjadi pusat kecemerlangan akademik.
Kerja Kosong Terkini Mahsa University
Kerja Kosong Terkini Mahsa University
Bagi menjana kumpulan profesional penjagaan kesihatan yang mahir, ia telah dipersetujui bentuk awal bahawa MAHSA akan berkumpul minda cemerlang di negara ini dan di luar negara untuk membantu memupuk minda pelajar dan mengasah kemahiran mereka. Tambahan pula, dalam bidang penjagaan kesihatan, pengetahuan teori walaupun penting adalah tetap menengah untuk pendedahan klinikal dan dengan itu ia telah memutuskan bahawa pelajar MAHSA mestilah memperolehi pengalaman praktikal di peringkat awal semasa tempoh perkhidmatan mereka. Akhirnya, keadaan kemudahan seni diciptakan sebagai pelengkap kepada kurikulum pengajaran yang inovatif dan tenaga pengajar yang berkelayakan dan bermotivasi.
Dalam tempoh singkat, pelajar-pelajar kita mengatasi pesaing premis asal mereka dan dengan itu kampus kedua ditubuhkan di Jalan Universiti, Kuala Lumpur. Kampus Jalan Universiti atau JUC kini ditetapkan sebagai kampus utama. Dari permulaan yang sederhana dengan Pra - Peringkat Universiti Cambridge GCE A 'dan Diploma tiga tahun dalam program Kejururawatan pada tahun 2005, kini MAHSA adalah bangga diiktiraf sebagai salah satu institusi utama yang memberi tumpuan dalam penyampaian pendidikan dalam bidang program yang menawarkan penjagaan kesihatan yang terdiri daripada program-program Sijil ke Diploma, Ijazah, Sarjana dan Doktor Falsafah program.
Pada tahun 2009, MAHSA telah dinaik taraf daripada Kolej kepada status Kolej Universiti. Ini upgrade di dalam kelas hanya dalam masa empat tahun merupakan bukti dedikasi teladan staf akademik dan pentadbiran ditambah pula dengan program-program yang unggul penghantaran. Dengan usaha yang wajar dan sokongan yang mencukupi daripada pelajar, kakitangan dan orang ramai, MAHSA dengan bangganya mengumumkan pencapaian terbarunya menerima status universiti.
MAHSA University ialah entiti yang terus berkembang; membangunkan program baru, mewujudkan laluan pendidikan lanjut dan Menyelidikinya aktiviti penyelidikan bagi menawarkan pelajar prospek dan semasa satu pengalaman pembelajaran yang kaya dan pendidikan yang komprehensif yang akan menjadi berharga dan bermanfaat.

Vision and Mission

Vision

To be the centre of excellence in Higher Education in the region.

Mission

 1. To be committed to the delivery of education of the highest quality with emphasis on hands on training.
 2. To produce competent and highly skilled professionals through qualified, dedicated and experienced teachers.
 3. To provide state-of-the-art facilities to ensure the desired standards in education.
 4. Facilitating and enhancing local and international networking for students and staff.
 5. To enhance and provide research and innovation opportunities at all levels.
Kini Mahsa membuka kekosongan jawatan seperti berikut ini:

JAWATAN KOSONG TERKINI MAHSA UNIVERSITY TARIKH TUTUP 26 FEBRUARI 2016

Purchasing Assistant

TANGGUNGJAWAB

 • Mengurus & Menyelaras dokumen dan aktiviti pembelian dengan pembekal.
 • Mengendalikan PO, DO, Invois dan Penghargaan kewangan.
 • Menjawab Pengurusan dan pentadbiran pangkalan data membeli untuk memastikan ketepatan dalam melaporkan dan mengesan pangkalan data.
 • Pantau pembekal penghantaran untuk melaksanakan jadual. Membantu dalam sumber, rundingan dan penilaian untuk lebih kos efektif.
 • Penyediaan laporan bulanan, mengesyorkan pembayaran invois dan hal-hal pentadbiran.
 • Mengedarkan alat-alat tulis, T-shirt, kot makmal, lanyard dan lain-lain makanan Perintah dan makan minum untuk acara itu, mesyuarat dan aktiviti-aktiviti lain.
 • Menyampaikan bungkusan baik dan peralatan ke kampus Sabah oleh perkhidmatan kurier. Susulan KIV & Belum Siap Invois / DO dengan pembekal.

KELAYAKAN

 • Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda dalam mana-mana bidang atau setara.
 • Kemahiran interpersonal yang kukuh, menyenangkan, sikap positif, inisiatif & dipercayai.
 • Dengan 2 atau 3 tahun pengalaman bekerja

Secretary-KUALA LUMPUR

DESKRIPSI TUGAS

 • Bertanggungjawab untuk kerja-kerja kesetiausahaan & pentadbiran, Pejabat Pengarah. Menyediakan hari ke hari sokongan pentadbiran kepada Pengarah.
 • Untuk mengekalkan jadual pelantikan Pengarah.
 • Mengendalikan perkara-perkara peribadi Pengarah.
 • Mengekalkan sistem pejabat.
 • Menghadiri mesyuarat, mengambil minit dan menyimpan nota untuk Pengarah.
 • Berhubung dengan kakitangan di jabatan-jabatan lain dan hubungan luaran.
 • Pengetahuan asas dalam kewangan terutamanya dalam koleksi.

KELAYAKAN

 • Mesti mempunyai Diploma / Ijazah dalam Setiausaha Eksekutif / Pentadbiran Perniagaan atau yang setaraf. 2 tahun dan ke atas pengalaman bekerja dengan kecekapan ditunjukkan dalam menyediakan sokongan peringkat eksekutif. 
 • Mahir dalam menulis dan bercakap bahasa Inggeris dan Bahasa Malaysia. 
 • Interpersonal, komunikasi & laporan kemahiran yang sangat baik.
 • Bebas, sikap positif, motivasi diri dan personaliti yang menyenangkan. 
 • Rajin, multitasking, pintar dan proaktif dengan bertindak segera. 
 • Celik komputer dan mahir dalam aplikasi MS Office akan ditambah kelebihan. 
 • Boleh mula segera. 
 • Mempunyai pengangkutan sendiri. 
 • Lebih baik: calon lelaki

CARA MEMOHON



1. Sila kunjungi pautan :http://goo.gl/xPRdJI
2. Klik Apply This Job (Bahagian Bawah)
demikian iklan jawatan kosong semoga bermanfaat.
Sumber:http://goo.gl/xPRdJI
Previous
Next Post »
Thanks for your comment