JAWATAN KOSONG TERKINI Julai 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Julai 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Julai 2018

JAWATAN KOSONG TERKINI ASIAN FINANCE BANK SDN BHD TARIKH TUTUP 31 DISEMBER 2016

Kerja Kosong Terkini AFB. Iklan Jawatan kosong terkini mempelawa anda semua warganegara Malaysia yang berasal dari Syarikat Sektor Bank iaitu Asian Finance Bank (AFB). Dimana Asian Finance Bank Berhad (AFB) adalah salah satu daripada tiga bank Islam asing yang telah diberi lesen oleh Bank Negara Malaysia (Bank Negara Malaysia) untuk menjalankan perniagaan perbankan Islam. Asian Finance Bank dikawal selia oleh Bank Negara Malaysia di bawah Akta Perbankan Islam, 1983.Asian Finance Bank Berhad, Bank Islam sepenuhnya yang telah ditubuhkan pada 28 November 2005 dan disokong oleh sebuah konsortium pemegang saham dari institusi kewangan Timur Tengah terkemuka - Qatar Islamic Bank (66.67%), Rusd Investment Bank Inc (16.67%), Tadhamon Bank Islam Antarabangsa (10%) dan Kewangan Aset Bahrain WLL (6.67%).
kerja kosong terkini AFB
kerja kosong terkini AFB

AFB komited untuk menjadi sebuah bank global, yang menawarkan suite lengkap produk patuh Syariah dalam perkhidmatan pengguna, korporat, komersial, perbendaharaan, perbankan pelaburan dan pengurusan aset. AFB mempunyai cawangan di Kuala Lumpur dan Johor Bahru, dan pejabat wakil di Jakarta.

Vision

Empowering Business with Islamic Banking Values.

Our Mission

  1. Continuously provide value-added services in the pursuit of business excellence.
  2. Create new markets for global investment opportunities.
  3. Invest in human capital development to ensure service excellence.
Kini AFB membuka jawatan kosong terbaru seperti berikut ini :

JAWATAN KOSONG TERKINI ASIAN FINANCE BANK SDN BHD TARIKH TUTUP 31 DISEMBER 2016

Branch Manager (KL Main Branch)

Kelayakan

  • Calon hendaklah memastikan sekurang-kurangnya ijazah Sarjana Muda Ijazah profesional dalam perniagaan kajian/pentadbiran/Pengurusan/ekonomi, kewangan/perakaunan/perbankan atau setaraf.
  • Tempoh 10 yang minimum pengalaman korporat dan perbankan komersil dengan sekurang-kurangnya 5 tempoh pengalaman bekerja sebagai Pengurus Cawangan adalah satu KEMESTIAN.
  • Mempunyai rangkaian korporat yang kukuh

CARA MEMOHON  1. Sila klik Pautan berikut: Jawatan Kosong Terkini Asian Finance
  2. Klik Apply This Job (Bahagian Bawah)
Demikianlah Maklumat jawatan kosong Terkini semoga berfaedah amin.

NOTA JAWATAN KOSONG TERKINI

Tarikh Tutup Jawatan Kosong Terkini : 31 DISEMBER 2016

Subscribe to receive free email updates: