JAWATAN KOSONG TERKINI Julai 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Julai 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Julai 2018

JAWATAN KOSONG TERKINI MKH BERHAD 2017

Kerja Kosong Terkini MKH Berhad 2017. MKH Berhad (sebelum ini dikenali sebagai Metro Kajang Holdings Berhad) adalah sebuah pemaju hartanah ternama dan dihormati disenaraikan di Pasaran Utama Bursa Malaysia. Sejak tahun 1979, MKH telah memperoleh reputasi yang cemerlang dalam meningkatkan kualiti hidup dengan membina rumah yang berkualiti, manakala 2008 menandakan kemasukan Kumpulan ke dalam ladang kelapa sawit.

Setelah mendapat kedudukan yang kukuh di Kajang selama lebih tiga dekad, MKH telah berubah menjadi pemaju Metropolitan dengan menceburi bulatan bandar seperti Damansara, Bangsar, Mont Kiara, Shah Alam, Cheras, Petaling Jaya dan bahagian lain di Greater Kuala Lumpur. Sedikit yang Kumpulan tahu bahawa ia telah menyumbang kepada negara dengan meningkatkan kualiti hidup melalui perbandaran bersepadu, perkembangan kualiti, dan direka dengan baik masyarakat untuk orang-orang untuk memanggil rumah. Sehingga kini, Kumpulan telah dibangunkan dan dilaksanakan lebih daripada 30,000 unit projek pembangunan bercampur dengan nilai melebihi RM12.0 bilion.
Kerja Kosong Terkini Februari 2017
Kerja Kosong Terkini februari 2017

Nilai pembangunan kasar MKH ini (GDV) telah meningkat kepada RM10 bilion yang menawarkan pelbagai besar perkembangan yang terdiri daripada hartanah kediaman dan komersil premium untuk kediaman yang mampu dimiliki. Antara projek-projek yang berterusan dan masa depan terletak bersebelahan dengan yang akan datang Mass Rapid Transit (MRT) dan Light Rail Transit (LRT) stesen.

Dalam usaha untuk pertumbuhan mampan, MKH mempelbagaikan perniagaannya menjadi ladang kelapa sawit di Kalimantan Timur, Indonesia. Walaupun pembangunan hartanah dan perladangan kelapa sawit adalah perniagaan teras MKH, Kumpulan juga terlibat dalam pelaburan hartanah, pengurusan hartanah, pembinaan, perdagangan dan pembuatan perabot untuk memberikan sinergi maksimum dan kecekapan kos.

MKH tidak pernah kehilangan penglihatan mengenai kepentingan menyumbang semula kepada masyarakat. Dengan berbuat demikian, Kumpulan kelihatan di luar industri dan aktiviti CSR ad-hoc kepada pendekatan holistik dengan melibatkan pihak berkepentingan dalam pendidikan, alam sekitar dan isu-isu sosial untuk kemampanan jangka panjang.

MKH kini mempunyai modal dibenarkan dan berbayar sebanyak RM1,000,000,000.00 dan RM419,406,624.00 masing-masing. Ekuiti pemegang saham pada 30 September 2014 berjumlah RM1,034,505,440.00. Saham Syarikat disenaraikan di Pasaran Utama Bursa Malaysia di bawah simbol "MKH" dan kod saham "6114" itu.

Nah Kini MKH Berhad mempelawa anda semua sebagai bahagian dari MKH dengan kedudukan jawatan seperti berikut ini:-

JAWATAN KOSONG TERKINI MKH BERHAD 2017

Executive - Property Development-Selangor Kajang
KELAYAKAN
  • Ijazah senibina / kejuruteraan awam / pengurusan pembinaan / bangunan atau disiplin yang berkaitan.
  • Sekurang-kurangnya 2 tahun pengalaman bekerja di sebuah syarikat pembangunan hartanah.
  • Kemahiran interpersonal dan komunikasi yang kuat.
  • Pemain pasukan yang berkesan dan teliti.

Nota Jawatan Kosong:

Tarikh tutup Permohonan: 11 February 2017
Lokasi Jawatan Kosong: Jalan Semenyih, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia

 CARA MEMOHON JAWATAN KOSONG

  • Sila layari laman jawatan Kosong MKH Berhad 
  • Pilih senarai jawatan kosong MKH
  • Klik "APPLY NOW" bahagian bawah
Demikian Maklumat Jawatan Kosong MKH Berhad semoga berfaedah.amin

Subscribe to receive free email updates: