JAWATAN KOSONG TERKINI Julai 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Julai 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Julai 2018

JAWATAN KOSONG BANGKOK BANK BERHAD 16 FEBRUARI 2017

Kerja Kosong Terkini Bangkok Bank Berhad. Maklumat baik datang dari Bangkok Bank Berhad dimana Bangkok Bank Limited, Cawangan Kuala Lumpur membuka pintu untuk perniagaan pada 23 Januari 1959 yang menawarkan pelbagai perkhidmatan perbankan komersial. Pada 20 Mei 1993, Bangkok Bank Limited, Bangkok ("Ibu Bapa Bank") telah mengubah statusnya kepada syarikat awam yang dikehendaki oleh Bursa Sekuriti & Bursa Akta, Thailand dan dengan itu, Ibu Bapa Bank dikenali sebagai Bangkok Bank Public Company Limited, begitu juga yang Cawangan Kuala Lumpur. Sebagai mematuhi kehendak Bank Negara Malaysia mengenai semua bank asing yang diperbadankan di Malaysia, Bangkok Bank Berhad ("BBB") telah ditubuhkan pada 12 Mei 1994 untuk mengambil alih keseluruhan operasi Kuala Lumpur Cawangan Bangkok Bank Public Company Limited.
Kerja Kosong Terkini Bangkok Bank Berhad
Kerja Kosong Terkini Bangkok Bank Berhad

BBB adalah anak syarikat milik penuh Bangkok Bank Syarikat Awam Berhad dengan modal saham dibenarkan dan berbayar sebanyak RM600 juta. Aktiviti utama BBB adalah perbankan dan perkhidmatan kewangan yang berkaitan. BBB hanya mempunyai satu anak syarikat yang BBL Nominees (Tempatan) Sdn Bhd. Aktiviti utama syarikat subsidiari adalah penyediaan perkhidmatan calon.

Kini BBB membuka Kesempatan kerjaya dengan banyak kekosongan seperti berikut ini :-

JAWATAN KOSONG BANGKOK BANK BERHAD 16 FEBRUARI 2017

IT Infrastructure senior Executive-Kuala Lumpur
KELAYAKAN
 • Calon mestilah mempunyai sekurang-kurangnya sijil profesional, Diploma, Advanced/tinggi/graduan Diploma, Sarjana Muda, Diploma Siswazah, Ijazah profesional, teknologi maklumat/sains komputer, Kejuruteraan (komputer/telekomunikasi) atau yang setaraf.
 • Sekurang-kurangnya 2 tempoh pengalaman bekerja di bidang yang diperlukan untuk jawatan ini.
 • Eksekutif kanan sebaik-baiknya dengan mengkhusus di DALAMNYA / komputer - rangkaian/sistem/pengkalan data Admin atau yang setaraf.
 • 3 sepenuh masa position disediakan.
Senarai Jawatan Kosong lainnya ialah:
 1. AVP, AML / CFT Unit - Compliance
 2. FX Corporate Sales Lead - Treasury
 3. Driver cum Dispatch
 4. Relationship Manager - Corporate & Commercial Banking
 5. etc

CARA MEMOHON KERJA KOSONG TERBARU


 • Sila kunjungi link pautan Kerja Kosong BBB berikut: http://goo.gl/yeLOE1
 • Pilih Kerja kosong dimaksud
 • Klik "APPLY NOW"
Nota Jawatan Kosong:
Tarikh tutup Kerja Kosong 16 Februari 2017
Demikianlah Maklumat jawatan kosong terbaru semoga berfaedah.amin

Subscribe to receive free email updates: