JAWATAN KOSONG TERKINI MAC APRIL 2017

Iklan Jawatan Kosong Terkini Mac April 2017 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy 2017 2018

Jawatan Kosong Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam 19 Mac 2017

Iklan Kerja Kosong Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam. Maklumat Iklan Jawatan Kosong Sektor Kerajaan kami suguhkan untuk anda semua yang berasal dari Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam (LPPSA) Telah ditubuhkan pada 1 Januari 2016 di bawah skop Kementerian Kewangan Malaysia. Fungsi utama LPPSA adalah untuk memberi pinjaman perumahan kepada sektor awam di Malaysia. 

kenapa bergabung dengan LPPSA ?

LPPSA berusaha yang terbaik. LPPSA mencari bakat-bakat yang bersungguh-sungguh menyumbang kepada LPPSA dan negara, komited kepada tahap penyampaian kerja, cekap dalam bidang kepakaran mereka relevan dan mampu cabaran menguruskan kesusahan dalam organisasi melaksanakan tinggi. LPPSA percaya dalam meletakkan di tempat orang yang baik, infrastruktur yang sesuai, berkesan sistem dan proses-proses untuk memudahkan operasi perniagaan LPPSA. LPPSA berhasrat untuk membina sebuah kolam bakat yang kukuh dengan mewujudkan budaya kerja yang baik yang kondusif bagi kakitangan LPPSA untuk kekal bersama LPPSA untuk jangka masa panjang. LPPSA menawarkan pakej imbuhan yang kompetitif, pembangunan profesional berterusan dan perkembangan kerjaya bagi calon yang sesuai.
Jawatan Kosong LPPSA
Jawatan Kosong LPPSA
Kini LPPSA membuka Jawatan Kosong Terkini seperti berikut ni:

Jawatan Kosong Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam 19 Mac 2017

Manager, Business Continuity Management-Putrajaya

KELAYAKAN
  • Calon mestilah mempunyai sekurang-kurangnya ijazah Sarjana Muda Pengajian/pentadbiran/pengurusan perniagaan atau setaraf.
  • Bahasa yang diperlukan: Bahasa Inggeris & Bahasa Melayu
  • Tempoh sekurang-kurangnya 8 dan ke atas pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan yang diperlukan untuk jawatan ini.
  • Dikehendaki Skill: Berpengetahuan dalam pengurusan kesinambungan perniagaan dan Tadbir Urus
  • Mampu bekerja dengan penyeliaan minima, kemahiran interpersonal yang baik, perhatian yang tinggi kepada maklumat, kemahiran analitikal yang baik.

CARA MEMOHON JAWATAN KOSONG 

  • Sila layari laman : Iklan Kerja Kosong LPPSA
  • Pilih Kerjaya dimaksud
  • Klik "APPLY NOW Bahagian Bawah"
  • Mohonlah secara onlen

Nota Jawatan Kosong:

Tarikh Tutup Jawatan Kosong : 19 Mac 2017
Lokasi Kerjaya:Presint 2 Putrajaya Malaysia

Demikian Maklumat Jawatan Kosong Kerajaan semoga berfaedah.amin

Subscribe to receive free email updates:

Featured Post

JAWATAN KOSONG PETRONAS TARIKH TUTUP 01 APRIL 2017

Kerja Terkini Kosong Petronas . Iklan kerjaya terlengkap ya hanya di sini. Kali ini datang dari Petronas siapa yang tak kenal Petronas? Pe...