JAWATAN KOSONG TERKINI JUN JULAI 2017

Iklan Jawatan Kosong Terkini Jun Julai 2017 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy 2017 2018

Jawatan Kosong Petronas Lubricants International Sdn Bhd Tarikh Tutup 08 Jun 2017

Kerja Kosong Petronas Lubricants International Sdn Bhd. Sebagai salah satu syarikat minyak pelincir dan cecair berfungsi terkemuka di dunia, PETRONAS Lubricants International (PLI) mempunyai kehadiran di seluruh dunia yang ketara dalam sektor pembuatan, pemasaran dan pengedaran minyak pelincir mewah, penghantaran, anti-beku dan cecair berfungsi. cecair kami dicari di seluruh dunia, di rupa bumi yang paling melampau dan persekitaran dengan lancar lebuh raya. kedudukan global PLI adalah hasil langsung daripada memohon Fluid Technology Solutions ™, yang berstruktur dan fokus pendekatan untuk mereka bentuk, membangun dan menyampaikan cecair yang betul untuk mesin yang betul. Sama ada ia adalah untuk prestasi, perlindungan, pelepasan bersih atau pemuliharaan bahan api, anda boleh bergantung kepada kecerdasan cecair kami untuk memacu mesin yang lebih baik, lebih lancar dan seterusnya.
Jawatan Kosong Petronas
Jawatan Kosong Petronas
Di seluruh dunia, PLI mempunyai portfolio yang pelbagai lebih daripada 30 jenama yang berbeza, termasuk Syntium, Syntium Moto, Selenia, Urania, Paraflu dan Tutela untuk menamakan beberapa. jenama premium seperti Syntium, sedang Kejuruteraan menggunakan terbukti dalam perlumbaan.
Kini Petronas LI membuka Jawatan Kosong Terkini seperti berikut ini :-

Kerja Kosong Petronas Lubricants International Sdn Bhd Tarikh Tutup 08 Jun  2017  

Internship for Human Resources Management (Internship)

KELAYAKAN
  • Works mampan sedang mencari individu yang boleh dipercayai dan bermotivasi untuk melaksanakan tanggungjawab pengurusan pejabat.
  • Pelatih akan menguruskan tanggungjawab penerimaan, gaji dan pembayaran balik pemprosesan, invois dan pengesanan pembayaran serta pemprosesan deposit.
  • arahan mahir tatabahasa bahasa Inggeris dan ejaan
  • Mesti mahir dalam MS Office
Tanggungjawab:
Bertanggungjawab untuk mengurus dan kecil inventori tunai dan pejabat bekalan

 CARA MEMOHON JAWATAN KOSONG

Nota jawatan:

Hanya calon-calon yang disenarai pendek akan dimaklumkan

Lokasi Jawatan

Level 26, Integra Tower, The Intermark, Jalan Ampang, Kuala Lumpur
 

Subscribe to receive free email updates:

Featured Post

JAWATAN KOSONG PETRONAS TARIKH TUTUP 25 JUN 2017

Kerja Terkini Kosong Petronas . Iklan kerjaya terlengkap ya hanya di sini. Kali ini datang dari Petronas siapa yang tak kenal Petronas? Pe...