Thursday, November 16, 2017

JAWATAN KOSONG FELDA GLOBAL VENTURES-FGV TARIKH TUTUP 09 DISEMBER 2017

Kerja Kosong Terkini FGV SEPTEMBER 2017. Iklan Jawatan Kosong terkini dari Syarikat yang merupakan bahagian dari Felda Berhad, FGV sebagai sebahagian daripada Kumpulan FELDA, adalah pengendali pengeluar minyak sawit dan kelapa sawit perladangan terbesar di dunia, berdasarkan hektar ditanam.Diperbadankan di Malaysia sebagai sebuah syarikat sendirian berhad 2007, FGV mulanya beroperasi sebagai cabang komersial Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA). Pada 28 Jun 2012, syarikat itu telah disenaraikan di Pasaran Utama Bursa Malaysia Securities Berhad sebagai Felda Global Ventures Holdings Berhad. Pada 31 Disember 2013 permodalan pasaran kita adalah RM16.6 bilion. FGV adalah yang terbesar minyak sawit mentah (MSM) di dunia dan penapis minyak sawit Malaysia kedua terbesar. Lebih daripada 19,000 orang dalam kumpulan itu daripada anak-anak syarikat serta syarikat-syarikat usaha sama dan bersekutu, kita bercita-cita untuk menjadi salah satu bahagian konglomerat 10 perniagaan pertanian di dunia pada tahun 2020.
Kerjaya Terkini FGV
Kerjaya Terkini FGV

Vision

To be the leading globally diversified integrated agri-business
Kini FELDA BERHAD FGV membuka jawatan kosong Negeri Sembilan seperi berikut ini :

JAWATAN KOSONG FELDA GLOBAL VENTURES-FGV TARIKH TUTUP 09 DISEMBER 2017

Jawatan Kosong FGV Disember 2017 ialah seperti berikut ini :-
  • BOILERMAN, FGVB-Jawatan Kosong Kuantan
  • EXECUTIVE (FINANCE), FGVPM-Jawatan Kosong Kuala Lumpur
Syarat dan Kelayakan Jawatan kosong di Point Cara Memohon Jawatan Kosong.

 CARA MEMOHON KERJA KOSONG
  1. Sile kelaman: http://goo.gl/u9iQ5D
  2. Pili kerjaya dimaksud
  3. dan Klik Apply Now (bahagian kanan bawah)
  4. Mohonlah secara Online

Nota Jawatan Kosong ini :

Tarikh Tutup Jawatan : 09 DISEMBER 2017
Hanya calon yang berkelayakan yang akan dihubungi

Ketahui potensi anda dengan FGV

Sebagai sebuah entiti perniagaan global dan pelbagai, FGV sentiasa mencari orang yang mampu  ntuk memacu syarikat ke arah merealisasikan wawasan kami untuk menjadi pertanian dan perniagaan pertanian syarikat global terkemuka yang berpangkalan di Malaysia.

Felda Global Group

Komitmen kami untuk memberi pendedahan modal insan kepada kakitangan pelbagai pengetahuan dan pengalaman untuk kerjaya yang memuaskan.
Kami mencari individu dari pelbagai latar belakang dengan semangat untuk mengambil cabaran. Jika itu anda, maka sertailah organisasi pemikiran yang sangat bersepadu dan ke hadapan kami.
Demikian jawatan kosong terkini semoga berfaedah.

Artikel Terkait