JAWATAN KOSONG TERKINI Julai 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Julai 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Julai 2018

Jawatan Kosong Asia e Universiti 15 Februari 2017

Iklan Jawatan Kosong Asia e University- Sebuah kolaborasi Universiti multinasional yang berpusat di Asia, Asia e University (AeU) merupakan sebuah Universiti multinasional usaha sama yang ditubuhkan di bawah naungan dialog kerjasama Asia (ACD). Ditubuhkan sebagai satu inisiatif Malaysia, AeU disokong oleh tiga puluh empat (34) negara ahli ACD.
Jawatan Kosong-Negara-negara ahli ACD memanfaatkan AeU di platform e-pendidikan untuk meningkatkan akses pendidikan tinggi untuk semua dan mengecilkan jurang digital. Melalui kepakaran yang dikongsi secara kolektif dan jaringan strategik dengan rakan kongsi pendidikan kita banyak, AeU menyampaikan program-program yang disemai dengan matlamat fleksibiliti, berkualiti dan sesuai untuk menyediakan suatu pengalaman pembelajaran yang benar-benar peribadi untuk semua.
Jawatan Kosong Asia e Universiti
Jawatan Kosong Asia e Universiti
Kerja Kosong Terkini Asia e Univeristy Sebagai sebuah institusi yang menerajui pilihan dalam gelombang baru pengajian, kami adalah pemangkin utama dalam menggalakkan e-pendidikan di Asia. Sebagai sebuah Universiti multinasional usaha sama, AeU merupakan sebuah institusi yang bertenaga dan berkembang, di mana pelajar, kakitangan dan alumni akan bercita-cita tinggi dan berorientasikan matlamat. Kami kerja-kerja pecah tanah, inovatif dan kreatif, dan kami dikenali sebagai orang yang hangat, hulurkan dengan reputasi untuk etika kerja yang teguh dan piawaian tinggi ketulusan peribadi.
Sejajar dengan misi institusi untuk pergi lebih jauh, kami sedang mencari orang yang berminat dan matlamat yang dipacu untuk menjadi sebahagian daripada keluarga kami.
Kini Asia e University membuka jawatan kosong seperti berikut ini :-

Jawatan Kosong Asia e Universiti 15 Februari 2017

Accounts Assistant-Kuala Lumpur

Kelayakan Jawatan

  • Calon mestilah mempunyai sekurang-kurangnya Diploma perakaunan atau setaraf.
  • Bahasa yang diperlukan: Bahasa Inggeris dan Bahasa Malaysia
  • Sebaik-baiknya Siswazah segar atau sekurang-kurangnya 1 tempoh bekerja yang pengalaman dalam bidang berkaitan
Nota Jawatan Kosong:
Lokasi Jawatan: Jalan Sultan Sulaiman, Kampung Attap, 50000 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
Pemohon yang berminat, sila memohon secara dalam talian resume anda.

Cara Memohon Jawatan Kosong

  • Sila layari laman Jawatan Kosong Asia e University
  • Pili senarai jawatan Kosong 
  • Klik "APPLY NOW" bahagian bawah
Demikian Maklumat Jawatan Kosong Asia e University semoga berfaedah.amin

Subscribe to receive free email updates: