JAWATAN KOSONG TERKINI DISEMBER 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Disember 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Disember 2018

JAWATAN KOSONG TERKINI EXXONMOBIL Tarikh Tutup 19 May 2017

Kerja kosong terbaru ExxonMobil, mempelawa kita semua untuk bergabung bersama ExxonMobil. Syarikat Exxon Mobil atau ExxonMobil (NYSE: XOM), beribu pejabat di Texas, adalah sebuah syarikat pengeluar dan peruncit minyak yang dibentuk pada 30 November 1999 melalui penggabungan Exxon dan Mobil. ExxonMobil adalah induk syarikat Exxon, Mobil dan Esso di seluruh dunia. ExxonMobil merupakan syarikat terbuka yang terbesar di dunia. Keuntungan operasinya pada 2005 sebanyak AS $ 36,13 bilion (sebuah rekod untuk syarikat diperdagangan awam), sedikit lebih kecil daripada KDNK Azerbaijan, sedangkan pendapatannya lebih besar dari KDNK Arab Saudi. ExxonMobil beribu pejabat di Irving, Texas. Bersama-sama dengan Shell, BP dan Total, Exxon Mobil merupakan empat syarikat minyak terbesar di dunia. Pengarah ExxonMobil sekarang adalah Rex W. Tillerson.
Kerja Kosong ExxonMobil
Kerja Kosong ExxonMobil
ExxonMobil ialah, tempat yang dinamik yang menarik untuk bekerja. ExxonMobil mengambil orang yang luar biasa, dan setiap satu dari mereka diberi kuasa untuk berfikir sendiri, untuk mengambil inisiatif dan inovatif. KaExxonMobilngan ExxonMobil berkembang maju pada perubahan, teknologi baru dan perkongsian sinergi kedua-dua di dalam dan di luar syarikat ExxonMobil. Dan manakala kerja-kerja yang menarik dan sentiasa berubah, ExxonMobil tahu ada satu masa apabila kerja berakhir dan tendangan hidup.
Dalam menggapai Visi dan Misi ExxonMobil membuka kekosongan jawatan terkini April 2016 seperti berikut:

JAWATAN KOSONG TERKINI EXXONMOBIL Tarikh Tutup 19 May 2017

Tax Advisors-Jawatan Kosong Singapore

KELAYAKAN
  • Profesional cukai yang kompeten dengan 8 hingga 10 tahun selepas kelayakan pengalaman komersial dengan MNC dan / atau firma perakaunan utama
  • kemahiran kepimpinan yang tinggi dengan keupayaan terbukti untuk bekerjasama dengan pasukan silang fungsi
  • Matang untuk berurusan dengan semua peringkat kakitangan dan perniagaan merentasi sempadan
  • Pintar, bebas dengan keupayaan untuk memandu agenda dan menyampaikan hasil
  • Sangat analitikal, motivasi diri, bertenaga, serba boleh dan yakin
  • komunikasi yang baik, mempengaruhi dan kemahiran rangkaian
  • kemahiran komputer yang baik

CARA MEMOHON KERJA  • Sila kelaman kerja Kosong ExxonMobil disini
  • Pilih Kerjaya diatas
  • Klik "APPLY to Job"

NOTA JAWATAN:

ExxonMobil tidak menggunakan merekrut atau penempatan agensi yang mengenakan bayaran calon bayaran terlebih dahulu apa-apa jenis (cth yuran penempatan, yuran pemprosesan imigresen, dan lain-lain). Malangnya, kami telah dimaklumkan tentang individu yang tidak dibenarkan menggunakan nama ExxonMobil dan logo dalam e-mel dan laman web dalam usaha untuk mendapatkan pendahuluan yuran daripada berminat pencari kerja.
Salah satu contohnya adalah "Puan Fatimah Aziz" yang mendakwa dari Jabatan Sumber Manusia. Kami mutlak menyatakan bahawa dia bukan pekerja ExxonMobil dan mana-mana tawaran kerja yang dibuat oleh beliau di Malaysia atau di tempat lain adalah satu penipuan. Dari semasa ke semasa, ExxonMobil terlibat merekrut dan / atau agensi-agensi penempatan untuk membantu kami mengenal pasti calon-calon yang berpotensi untuk jawatan tertentu. Jika anda dihubungi oleh merekrut yang sah atau agensi penempatan, perlu ada sebarang kos kepada anda, tugas-pencari.
Tarikh tutup jawatan : 19 May 2017
Demikianlah maklumat jawatan Kosong dari Syarikat Minyak Besar di Malaysia semoga berfaedah.
Sumber

Subscribe to receive free email updates: