JAWATAN KOSONG TERKINI DISEMBER 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Disember 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Disember 2018

JAWATAN KOSONG UNITED MALAYAN FLOUR 01 APRIL 2017

Kerja kosong Terbaru United Malayan Flour Sdn Bhd. Iklan jawatan terkini datang dari Sektor Swasta dimana berasal dari United Malayan Flour 1996. Syarikat ini United Malayan Flour (1996) Sdn. Bhd. (UMF) telah ditubuhkan pada tahun 1961, dengan aktiviti utama dalam pengeluaran dan pengedaran tepung gandum, produk makanan dan komoditi mentah lain di seluruh Malaysia dan rantau ini. Sebagai salah satu daripada kilang tepung perintis di Malaysia, UMF sinonim dengan menyediakan tepung yang berkualiti tinggi, disokong oleh piawaian pengetahuan teknikal dan perkhidmatan kuat untuk dapat memenuhi pelbagai keperluan setiap pelanggan.
Kerja kosong Terkini UMF
Kerja kosong Terkini UMF
UMF mempunyai hubungan yang telah lama wujud dan dipercayai dengan pelanggan-pelanggan kami, yang kebanyakannya telah lama bernilai rakan kongsi sejak penubuhan kami. Kami adalah rumah kepada lebih sepuluh jenama tepung rumah disayangi, dan juga menyediakan kemudahan pra-pencampuran yang disesuaikan untuk memenuhi keperluan unik pelanggan UMF.
Ia tidak menghairankan bahawa kita berkhidmat asas pelanggan yang luas daripada perusahaan kecil dan sederhana ke besar-besaran multinasional mengeluarkan melalui rangkaian pengedaran yang luas yang menjangkau Semenanjung dan Malaysia Timur, dan juga Singapura dan Thailand. Dalam industri yang sangat mudah terdedah kepada kuasa pasaran dan turun naik komoditi, UMF percaya dalam kepentingan kepelbagaian melalui anak-anak syarikat dalam produk makanan, harta, pergudangan dan pengedaran. Selain daripada perniagaan teras kami dalam tepung gandum, kami juga membekalkan bran dan pollard oleh-produk untuk kilang makanan dan ladang ternakan tempatan, memastikan bahawa apa-apa pergi ke sisa.
Kini UMF membuka kekosongan kerjaya seperti berikut ini :

JAWATAN KOSONG UNITED MALAYAN FLOUR 01 APRIL 2017

PRODUCTION SUPERVISOR (KGVO/CPM)- Penang - PERMATANG PAUH

KELAYAKAN

 • Sebaik-baiknya dengan beberapa tahun yang mengalami dengan pengetahuan dalam FMCG.
 • Keupayaan untuk memaksimumkan penggunaan untuk memenuhi Jadual pengeluaran.
 • Mampu berkomunikasi dalam Mandarin akan kelebihan
 • Bahasa bertulis dalam Bahasa Inggeris & Bahasa Malaysia.
 • Baik dalam kemahiran kepimpinan, baik pemain pasukan & baik dalam kemahiran komunikasi.
 • Mampu bekerja di bawah pengawasan minimum dan bekerja di bawah persekitaran yang tertekan.
 • Sekurang-kurangnya 2 hingga 3 tahun pengalaman dalam bidang berkaitan.

CARA MEMOHON KERJAYA • Sila kelaman: http://goo.gl/L186T8
 • Pilih Kerjaya diatas
 • Klik "APPLY NOW"
 • Mohonlah kerja secara onlen 

Nota Jawatan Kosong:

Tarikh tutup kerja kosong terkini 01 April 2017
Demikianlah Makulmat kerja kosong di daerah penang smoga membantu untuk anda semua dalam mencari iklan kerja kosong . Semoga berfaedah amin

Subscribe to receive free email updates: