JAWATAN KOSONG TERKINI Julai 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Julai 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Julai 2018

JAWATAN KOSONG e-MART 2015

kerja Kosong e-Mart 2015. Maklumat kerjaya terkini datang dari e-Mart Malaysia dimana e-mart adalah peruncit terbesar di Korea Selatan. Terdapat 140 kedai di seluruh negara ini pada Disember 2012. Syarikat ini ditubuhkan pada 12 November 1993 oleh Shinsegae sebagai peruncit diskaun yang pertama di Korea Selatan.  E-Mart adalah kedai diskaun rantai yang tertua dan terbesar di Korea dengan jumlah jualan melebihi AS $ 9.4 bilion pada tahun 2009. Ia telah ditubuhkan pada tahun 1993. Dengan pembukaan kedai baru dan perolehan Wal-Mart Korea pada tahun 2006, E-Mart menikmati yang kepimpinan runcit dalam pasaran kedai diskaun. E-mart menawarkan segala-galanya daripada makanan kepada pakaian untuk lampin, dan menyediakan pelbagai yang sangat besar barang dagangan. E-mart juga mempunyai laman web sendiri, di mana produk boleh dibeli atau dilihat dalam talian.

E-Mart juga peruncit Korea yang pertama untuk maju ke China dengan matlamat untuk menjadi salah satu daripada peruncit global yang terkemuka. Pada bulan Januari 2011, terdapat 27 kedai di China.  Menjelang bulan Februari 2014, bagaimanapun, bilangan kedai China merosot kepada 15 kedai-kedai.

Kali ini Iklan Kerjaya Terkini emart mempelawa anda semua untuk keskowongan Jawatan seperti berikut ini:-


sumber Jawatan Kosong adalah di pautan berikut: http://www.emart.my/Career/career.html

Subscribe to receive free email updates: