JAWATAN KOSONG TERKINI Januari 2017 FEBRUARI 2017

Iklan Jawatan Kosong TerkiniJanuari 2017 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy 2017 2018

JAWATAN KOSONG TERBARU UNILEVER 26 Oktober 2016

Kerja Kosong Terkini Unilever. Maklumat kerjaya berasal dari Syarikat besar Unilever yang merupakan Syarikat Multinasional berkantor pusat di Rotterdam Belanda, Jenama Unilever, terdapat dalam barangan pengguna dalam berjuta-juta rumah di seluruh 150 negara, adalah nama yang dipercayai dalam pemakanan, kebersihan dan penjagaan diri. Sepanjang sejarahnya, Unilever telah menambah kecergasan kepada kehidupan pengguna, mewujudkan produk yang membantu orang merasa baik, kelihatan baik dan mendapatkan lebih banyak daripada kehidupan. Di Malaysia, cerita Unilever yang bermula pada tahun 1947 dengan pembukaan sabun dan marjerin kilang Lever Brothers pertama di Bangsar. Berharga RM 12 juta, ia telah dikatakan sebagai kilang yang terbesar di negara ini, dengan mesin yang boleh bungkus 124 bar sabun minit!.
Kerja Kosong Terbaru Unilever
Kerja Kosong Terbaru Unilever
keupayaan pembuatan berkembang sebagai portfolio produk meningkat, membuat Lever Brothers majikan besar pada masa itu. Dengan kehadiran di Malaysia merangkumi lebih daripada 60 tahun, Lever Brothers, yang pakai nama Unilever global pada tahun 1994, telah memainkan peranan yang unik dalam saksi kepada pembangunan ekonomi, sosial dan politik negara.
Unilever Malaysia adalah sebuah syarikat sendirian berhad yang 70% dimiliki oleh Unilever PLC (UK), 23% oleh Permodalan Nasional Berhad (PNB) dan selebihnya 7% oleh Lembaga Tabung Haji. Kami mempunyai kira-kira 550 pekerja Malaysia dan kilang makanan di Rawang, Selangor.
Hari ini, produk Unilever banyak mempunyai status "isi rumah" kesedaran, dengan jenama menjadi sebahagian daripada kehidupan harian di rumah dari Kuala Lumpur ke kampung-kampung terpencil.
Cabaran untuk membangunkan kesedaran jenama telah dipenuhi sabar oleh syarikat itu, dengan evolusi pemasaran dan teknik promosi, bertindak balas sensitif kepada nuansa budaya yang kompleks berlaku di dalam masyarakat Malaysia. Dari tahun 1947 hingga kini, Unilever telah menjadi diinstitusikan untuk peranan yang dimainkan dalam pemasaran barangan pengguna di Malaysia
Usaha-usaha dalam memahami pengguna tempatan telah membawa beberapa jenama terkemuka di pasaran hari ini seperti Dove, Lux, Clear, Lifebuoy, Ponds, Breeze, Ekonomi Handalan, Sunsilk, Fair & Lovely, Rexona, Wall, Lipton, Knorr, Choice Lady dan Planta yang menambah daya hidup kepada pengguna nyawa.
Seorang pemimpin dalam penyelidikan dan pembangunan, Unilever telah disimpan dengan kadar perubahan dengan terus berusaha untuk menyambung semula dengan pengguna, memberi tumpuan kepada portfolio jenama dan merintis saluran baru melalui akarnya yang kuat di pasaran tempatan dan pengetahuan tangan pertama budaya. penyesuaian Unilever kepada trend baru telah disahkan semula pada tahun 2003 apabila, selepas 56 tahun di tapak Bangsar, syarikat itu berpindah ke rumah baru yang berteknologi tinggi dalam Menara TM.
Sebagai warga korporat yang bertanggungjawab, Unilever mengambil bahagian secara aktif dalam aktiviti masyarakat setempat, membolehkan pendidikan untuk kanak-kanak yang kurang bernasib baik, meningkatkan kesedaran alam sekitar dan menggunakan sambungan khas dengan pelbagai jenama untuk menarik perhatian orang ramai dan sokongan untuk inisiatif amal.
Kini Unilever mempelawa warganegara Malaysia untuk bergabung dengan kerja kosong seperti berikut ini :-

JAWATAN KOSONG TERBARU UNILEVER HINGGA 26 OKTOBER 2016

Key Account Executive-Kuala lumpur

KELAYAKAN

 • 2 tahun akaun pengurusan/bidang jualan/pelanggan menghadapi pengalaman yang relevan.
 • kemahiran Dalam MS Office.
 • Graduan baru digalakkan untuk memohon.

TANGGUNGJAWAB

 • Assists Key Account Manager in driving key account operation excellence / business plan through in-store.
 • Establishing strong & sustainable relationships with key buyers, thereby enabling sales management to gain entry to the customer’s senior management to solve day to day operation issues.
 • Provides directions and guidelines for the effective management to improve efficiency of merchandisers & sales operation team.
 • Possesses abilities in sales, communication, organization and skills required to be a high performing team member.
 • Encourages and supports collaboration across all departments and within the team, and sets good role models for team members by showing and sharing of personal / others successful experience.
 • Leads business negotiation (customers and internal organization) to sell/promote/defend strategic plans develop, to optimize sales potential and maximizing ROI.
 • Timely feedback on all forms of competitors activities to Key Account Manager & Trade Marketing
 • To manage ordering process with Customer Service to minimized un-fulfilment risk.
 • Acts as active ambassador of Unilever at the customer and of the customer at Unilever.
 • Participates actively in internal Unilever meetings, looking at the best solution for the business even if not in line for his/her customer.

CARA MEMOHON KERJA KOSONG UNILEVER 1. Sila kelaman: Iklan Jawatan Kosong Univelever
 2. Pilih Kerjaya dimaksud
 3. Klik "APPLY NOW"
 4. Mohonlah secara online 
Demikian Maklumat kerja kosong Terkini semoga berfaedah.
Previous
Next Post »

1 comments:

Click here for comments
Thanks for your comment

Featured Post

Senarai Jawatan Kosong Januari 2017

Segenap Pengurus Jawatan Kosong3 Mengucapkan Selamat Tahun Baru 2017 Semoga di Tahun yang Baru Bro dan Sis mendapatkan Jobs / Jawatan sesu...