JAWATAN KOSONG TERKINI Januari 2017 FEBRUARI 2017

Iklan Jawatan Kosong TerkiniJanuari 2017 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy 2017 2018

JAWATAN KOSONG OSRAM TARIKH TUTUP 08 FEBRUARI 2017

Kerja Kosong Terkini OSRAM Opto Semiconductor. Maklumat Kerja Kosong Terkini datang dari Sektor Swasta iaitu OSRAM OPTO Semiconductor dimana  OSRAM ialah sebuah anak syarikat milik penuh Osram GmbH, adalah pengeluar kedua terbesar di dunia bagi semikonduktor optoelektronik [selepas Nichia dan diikuti tempat ketiga oleh Cree Inc. Salah satu produk utama syarikat adalah diod pemancar cahaya (LED), produk lain adalah laser berkuasa tinggi diod, infra komponen merah dan sensor optik. Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 1999 sebagai usaha sama antara Osram dan Infineon Technologies.
Kerja Kosong Terkini OSRAM
Kerja Kosong Terkini OSRAM
The "Osram" nama berasal dari Osmium dan Wolfram (German untuk tungsten, juga digunakan dalam bahasa Inggeris), kerana kedua-dua elemen ini telah biasa digunakan untuk filamen lampu pada masa yang syarikat ini ditubuhkan. Nama jenama OSRAM "dilahirkan" pada tahun 1906 dan didaftarkan oleh Deutsche Gasglühlicht-Anstalt (juga dikenali sebagai Auer-Gesellschaft).
Kini OSRAM OPTO Semi COnductor membuka kekosongan jawatan terkini seperti berikut ini:-

JAWATAN KOSONG OSRAM TARIKH TUTUP 08 FEBRUARI 2017

Specialist/ Senior Engineer, Plasma-KEDAH-KULIM

Syarat-syarat:
 • Sarjana dalam bidang kejuruteraan / kimia / fizik atau bidang yang berkaitan adalah perlu.
 • Sebaik-baiknya mempunyai pengalaman bekerja SPTS, Mattson, Koyo proses dan peralatan.
 • Pengetahuan dalam proses Plasma, haba dan Ashing; 6 sigma, DOE, pengesanan masalah kemahiran.
 • Keupayaan untuk belajar.
 • Tidak mampu bekerja dalam perubahan pantas & tekanan persekitaran.
 • Mampu memimpin juruteknik adalah kelebihan.
 • Diri dengan enjin disel dan kuat pasukan pemain dengan berminat teknikal keupayaan, pendekatan sistem, berorientasikan perincian.
 • Kemahiran penyelesaian masalah yang hebat dan sikap positif.

CARA MEMOHON KERJA KOSONG


 • Sila kelaman: http://goo.gl/nuYloh
 • Pilih Kerjaya Dimaksud
 • Klik baten "APPLY NOW" 
 • temukan Jawatan Kosong lainya di point Satu.

Nota jawatan Kosong:

Tarikh tutup Iklan : 08 FEBRUARI 2017

Faedah-faedah

Pada OSRAM, calon-calon yang berjaya boleh yakin dengan gaji yang kompetitif dan pakej faedah komprehensif dan persekitaran kerja yang inovatif yang memupuk kecemerlangan profesional, perkembangan kerjaya dan perkembangan peribadi.
Hakikat Isa OSRAM Opto (Malaysia) Sdn. Bhd. merupakan majikan peluang pekerjaan yang sama dan percaya kepelbagaian dalam tenaga kerja kami menyediakan kelebihan bersaing. Kami komited untuk menyediakan persekitaran dimana semua individu dilayan sama rata dan di mana orang merasa bakat dan potensi diiktiraf.
Previous
Next Post »

1 comments:

Click here for comments
Thanks for your comment

Featured Post

Senarai Jawatan Kosong Januari 2017

Segenap Pengurus Jawatan Kosong3 Mengucapkan Selamat Tahun Baru 2017 Semoga di Tahun yang Baru Bro dan Sis mendapatkan Jobs / Jawatan sesu...