JAWATAN KOSONG TERKINI Januari 2017 FEBRUARI 2017

Iklan Jawatan Kosong TerkiniJanuari 2017 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy 2017 2018

JAWATAN KOSONG TERKINI MOTOROLA SOLUTIONS SDN BHD TARIKH TUTUP 20 SEPTEMBER 2016

Kerja Kosong Terkini Motorola Solution Sdn Bhd. Iklan Jawatan Kosong terkini berasal dari Motorola Solutions Malaysia Sdn Bhd dimana Motorola Solutions Malaysia Sdn Bhd mempunyai kehadiran tempatan yang kukuh dengan perkongsian pembekal ditubuhkan untuk mencapai pengurusan rantaian bekalan yang terbaik dalam kelas. Ia telah menyokong industri tempatan melalui perolehan bahan tempatan, dan juga untuk bergerak ke rantaian nilai yang lebih tinggi dengan membangunkan R & D eko-sistem tempatan, penyumberan luar reka bentuk dan kemudahan kilang pembekal-pembekal tempatan yang dipilih. Syarikat itu secara aktif menyumbang kepada Pelan Transformasi Ekonomi (ETP) dalam Elektrik & Elektronik (E & E), R & D dan inovasi yang boleh membantu mempercepatkan Malaysia menjadi sebuah negara berpendapatan tinggi.
Kerja Kosong terkini Motorola Solutions Sdn Bhd
Kerja Kosong terkini Motorola Solutions Sdn Bhd
  •   Salah satu daripada ahli-ahli pengasas aktif Kerjasama Penyelidikan Kejuruteraan, Sains dan Pusat Teknologi (CREST), satu komponen penting dalam ETP, yang direka untuk mempercepatkan pembangunan Malaysia menjadi sebuah ekonomi berasaskan inovasi berasaskan pengetahuan.
  • kerjasama yang berterusan dengan universiti, Pusat Pembangunan Kemahiran Pulau Pinang dan Talent Corp di Malaysia untuk menyumbang ke arah inisiatif untuk membantu industri-siap pengantin lelaki bakat.
Kakitangan kami membolehkan industri untuk berkembang maju di seluruh dunia, mencapai dan melakukan kerja-kerja yang terbaik. Mereka mencipta amat diperlukan, alat dimusnahkan untuk membantu lebih ramai orang di lebih banyak perniagaan di lebih banyak tempat untuk menjadi yang terbaik mereka. Mereka berbuat demikian untuk lebih baik kepada kerajaan, kesihatan, keselamatan awam dan perniagaan lain yang mana kita telah membuat penyelesaian komunikasi yang jelas dan yakin lebih daripada 80 tahun. Kerja-kerja yang mereka lakukan adalah bermakna, berkesan dan berterusan.
Kini Motorola Solution Sdn Bhd membuka kekosongan jawatan terkini seperti berikut ini :-

JAWATAN KOSONG TERKINI MOTOROLA SOLUTIONS SDN BHD TARIKH TUTUP 20 SEPTEMBER 2016

Program Manager (Req:115909)-Penang

KELAYAKAN

  • Sarjana Muda IT/Sains/Kejuruteraan atau yang setaraf (Minimum).
  • Sekurang-kurangnya 5 tahun pengalaman pengurusan pengurusan am atau atur cara.
  • Pilihan mereka yang mempunyai pengalaman dalam MNC produk/perkhidmatan/penyelesaian pembangunan persekitaran.
  • Pemohon mestilah bersedia untuk bekerja di Bayan Lepas, Pulau Pinang.

CARA MEMOHON KERJAYA  1. Sila Kunjungi pautan berikut: Jawatan Kosong Terkini Motorolla
  2. Pilih Kerjaya yang dimaksud
  3. Klik Apply This Job 
Demikianlah Info Kerjaya terkini Semoga berfaedahPrevious
Next Post »

1 comments:

Click here for comments
Thanks for your comment

Featured Post

Senarai Jawatan Kosong Januari 2017

Segenap Pengurus Jawatan Kosong3 Mengucapkan Selamat Tahun Baru 2017 Semoga di Tahun yang Baru Bro dan Sis mendapatkan Jobs / Jawatan sesu...