JAWATAN KOSONG TERKINI MAC APRIL 2017

Iklan Jawatan Kosong Terkini Mac April 2017 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy 2017 2018

JAWATAN KOSONG INSTITUT JANTUNG NEGARA 2016

Kerja Kosong Institut Jantung Negara 2016. IJN College adalah sebuah kolej pos basik yang menyediakan pendidikan tinggi untuk kakitangan penjagaan kesihatan yang ingin mengejar kerjaya pakar dalam bidang kardiovaskular dan kardiotorasik. Kolej merupakan sekutu Institut Jantung Negara. Sebahagian daripada peranannya adalah untuk menyelaras fungsi latihan klinikal IJN Holdings. Sejak Kolej IJN ditubuhkan ia telah menjalankan pengajaran dan menyediakan pendidikan kepada kakitangan penjagaan kesihatan. Para profesional termasuk kardiovaskular Technologist, Angiographers Jantung, Jururawat Peri pembedahan, Koronari Jururawat Penjagaan Kritikal, Perfusionists Jantung, fisioterapi, Jururawat Peri pembedahan dan lain-lain lagi. 
IJN College juga menyediakan kursus jangka pendek untuk orang-orang di luar bidang perubatan. Semua latihan yang dijalankan oleh pakar-pakar perubatan, doktor dan pengamal kesihatan bersekutu melalui pengajaran dalam bilik darjah dan lampiran praktikal. Selain latihan perubatan IJN College juga menyediakan beberapa kursus bukan perubatan jangka pendek yang diajar oleh penyedia latihan luaran yang memenuhi syarat. Sejak ditubuhkan, IJN College telah menyediakan latihan untuk beribu-ribu kakitangan termasuk lebih 1500 profesional perubatan.
Kerja Kosong IJIN
Kerja Kosong IJIN

Kali ini IJIN membuka Kekosongan kerjaya sebanyak 4 Jawatan Kosong seperti berikut.

JAWATAN KOSONG INSTITUT JANTUNG NEGARA2016

  • CARDIAC SONOGRAPHER/CARDIOVASCULAR TECHNOLOGIST
  • CLINICAL FELLOW IN CARDIOLOGY 
  • CLINICAL FELLOW IN CARDIOTHORACIC SURGERY 
  • CLINICAL FELLOW IN ANAESTHESIA & INTENSIVE CARE 
  • CLINICAL SPECIALIST & FELLOW IN PAEDIATRIC INTENSIVE CARE 
  • SENIOR MEDICAL OFFICER 
  • CLINICAL SPECIALIST/REGISTRAR IN CARDIOTHORACIC SURGERY 
  • CONSULTANT, PAEDIATRIC CARDIOTHORACIC SURGEON 
  • CONSULTANT NEPHROLOGIST 
  • RADIOLOGIST 


Recruitment Unit

Human Capital & Organizational Development
Institut Jantung Negara
145 Jalan Tun Razak
50400 Kuala Lumpur, MALAYSIA
E-mail: hrd@ijn.com.my Website: www.ijn.com.my Tel: 03-2617 8200Maklumat lanjut mengenai jawatan kosong terkini sila kunjungi pautan berikut:
MUAT TURUN SYARAT PERMOHONAN

Subscribe to receive free email updates:

Featured Post

JAWATAN KOSONG PETRONAS TARIKH TUTUP 01 APRIL 2017

Kerja Terkini Kosong Petronas . Iklan kerjaya terlengkap ya hanya di sini. Kali ini datang dari Petronas siapa yang tak kenal Petronas? Pe...