JAWATAN KOSONG TERKINI Julai 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini Julai 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy Julai 2018

JAWATAN KOSONG CITY UNIVERSITY 09 MEI 2016

Kerja Kosong Terbaru City University College of Science and Technology.  City University College of Science dan Technology (City UC) (atau dahulunya dikenali sebagai Kolej Antarabangsa Unity) ditubuhkan pada bulan April 1984 oleh sekumpulan ulama dengan pengalaman yang luas dalam kedua-dua universiti awam tempatan dan universiti ternama luar negara. Berdaftar dengan Kementerian Pengajian Tinggi di bawah bekas Akta Pendidikan 1961, City UC dikenali kemudian sebagai Kolej Komuniti Petaling Jaya (MBPJ). Ia telah ditubuhkan pada satu masa apabila terdapat kesedaran yang semakin meningkat bahawa ia perlu bagi sektor swasta untuk melengkapkan usaha pendidikan negara. item Matlamatnya adalah untuk melengkapkan pelajar lepasan sekolah tinggi dengan pendedahan akademik yang luas untuk sistem ijazah Amerika sederhana oleh Konsortium Universiti dan Kolej Amerika (CAUC).
Kerja Kosong City University
Kerja Kosong City University
ini dilakukan melalui mesyuarat dua tahun sekali di Amerika Syarikat. Sejak tahun 1984, PJCC telah berjaya memindahkan lebih 20 kelompok pelajar untuk lebih daripada 100 universiti dan kolej di seluruh Amerika Syarikat, dengan banyak tempat-tempat yang mendapat ke dalam universiti Ivy League untuk ijazah dalam bidang kejuruteraan (elektrik, awam, mekanikal dan komputer), kewartawanan, perniagaan pentadbiran, kewangan, perbankan, perakaunan, pemasaran, insurans, ekonomi, sistem maklumat, sains komputer, psikologi, farmasi, muzik dan TESL. Walaupun terdapat beberapa institusi pengajian tinggi swasta di Malaysia, PJCC merupakan perintis dalam bidang untuk menyediakan pelajar untuk dipindahkan ke universiti-universiti Amerika. Kolej Universiti telah dibeli oleh Kumpulan Selia pada tahun 1998 sebagai sebahagian daripada hasrat syarikat untuk menjadi warga korporat yang bertanggungjawab. Di bawah pengurusan baru, City UC memberi kerjasama pendidikan antarabangsa dengan universiti-universiti dari England, Scotland, Wales, Australia, Amerika Syarikat, Indonesia dan beberapa universiti awam Malaysia untuk menampung permintaan yang berkembang untuk pendidikan tinggi.
Kini City University membuka Iklan jawatan Kosong terbaru seperti berikut ini :-

JAWATAN KOSONG CITY UNIVERSITY 09 MEI 2016

Berikut Senarai Jawatan Kosong City University :
 • Account Manager-Selangor
 • Copywriter-Selangor
 • Social Media Specialist-Selangor
 • Corporate Communications Executive-Selangor
 • HR Executive-Selangor
 • Dean for Faculty of Business-Selangor
 • Dean for Faculty of Allied Health Sciences
 • Marketing Manager / Senior Manager - International Students Recruitment
 • City University College of Science & Technology
 • Deputy Dean / Senior Lecturer for Hospitality & Tourism Faculty
 • Corporate Communication Executive
 • dan lainnya

CARA MEMOHON KERJAYADemikian maklumat kerja kosong terbaru semoga berfaedah.

Subscribe to receive free email updates: