JAWATAN KOSONG TERKINI FEBRUARI 2017 MAC 2017

Iklan Jawatan Kosong Terkini Februari 2017 Mac 2017 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy 2017 2018

Jawatan Kosong Kementrian Pendidikan Tinggi Tarikh Tutup 31 Januari 2017

Iklan Kerja Kosong Kementrian Pendidikan Tinggi- Berikutan rombakan Kabinet Persekutuan pada 28 Julai 2015 (Selasa) menerusi satu sidang media khas oleh YAB Perdana Menteri, Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) diwujudkan semula dengan rasminya bersesuaian dengan peruntukan Akta yang berkaitan dengan pendidikan tinggi.  
Jawatan kosong Kementrian
Jawatan kosong Kementrian
KPT berperanan penting dalam mewujudkan ekosistem pengajian tinggi yang terbaik di universiti awam (UA), institusi pengajian tinggi swasta (IPTS), politeknik dan juga kolej komuniti. Semua institusi ini merupakan komponen utama ekosistem pendidikan dan latihan negara yang akan menjana para pemikir, ilmuwan, sarjana, tenaga kerja mahir dan separa mahir sesuai dengan peranan masing-masing.
KPT membuka Kekosongan Jawatan Kosong Seperti berikut ini :-

Jawatan Kosong Kementrian Pendidikan Tinggi Tarikh Tutup 31 Januari 2017

Dimaklumkan bahawa Kementerian Pendidikan Tinggi ingin mempelawa permohonan daripada Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi (PPPT) yang memiliki kelayakan yang sepadan untuk dipertimbangkan pemangkuan ke jawatan PPPT Gred DH48, DH44, DH42, DH34 atau DH32 sekiranya telah memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan.
Pohon kerjasama tuan/puan untuk merujuk kepada iklan yang dilampirkan atau menghubungi jabatan/institusi masing-masing untuk maklumat selanjutnya.
Sila Muat Turun Iklan Jawatan Kosong KPT  seperti berikut ini:-
Untuk Informasi lebih detail sila kunjungi laman berikut ini :  Jawatan Kosong kementrian Pendidikan Tinggi
Previous
Next Post »
Thanks for your comment

Featured Post

JAWATAN KOSONG PETRONAS TARIKH TUTUP 08 MAC 2017

Kerja Terkini Kosong Petronas . Iklan kerjaya terlengkap ya hanya di sini. Kali ini datang dari Petronas siapa yang tak kenal Petronas? Pe...