JAWATAN KOSONG TERKINI April 2018 May 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini April 2018 May 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy April 2018 May 2018

Jawatan Kosong Shell Malaysia 2016

Iklan Jawatan Kosong Shell Malaysia. Maklumat kerja kosong terkini datang dari Shell Malaysia dimana Shell Malaysia merupakan Syarikat Shell telah menjadi rakan kongsi dalam mengisi kemajuan Malaysia selama lebih 125 tahun. perjalanan kita dengan negara adalah saling berkaitan - dalam sebanyak Shell telah memainkan peranan dalam mengembangkan sektor tenaga negara, Malaysia juga telah memainkan peranan penting dalam kemajuan syarikat. Perniagaan kami telah mempelbagaikan hasil usaha minyak tanah yang sederhana kepada kumpulan syarikat yang terlibat dalam setiap aspek perniagaan minyak dan gas moden. Hari ini, Shell mengekalkan kehadiran pelbagai aspek yang kuat di negara ini melalui pelaburan kami jangka panjang, inovasi perkongsian, dan kesan kepada masyarakat tempatan. Kami membantu merintis industri minyak dan gas di Malaysia dan didorong pertumbuhannya. Kami menemui minyak pertama Malaysia daratan, kemudian mengambil industri luar pesisir, dan yang paling baru-baru ini ke kedalaman teknikal mencabar Deepwater.Kuat bahan api rangkaian runcit Shell persinggahan berjuta-juta pengguna jalan raya Malaysia setiap hari. Malah, Shell adalah lebih mampu untuk menawarkan salah satu daripada bahan api dan pelincir produk yang paling berbeza, ada yang telah dipelopori di sini di negara ini.
Kami didorong cita-cita rakyat Malaysia: sama ada generasi rakan perniagaan runcit; ribuan ulama Shell selama ini; usahawan muda dari program LiveWIRE kami; atau kakitangan Shell dan alumni yang tokoh Malaysia hari ini. Shell terus menjadi salah satu daripada majikan terbesar di Malaysia dengan ribuan bekerja dalam perniagaan huluan, pertengahan dan hiliran kami, dan juga dalam perkhidmatan dan sokongan fungsi kami.
Jawatan Kosong Shell
Jawatan Kosong Shell

Kini Shell Malaysia membuka kekosongan jawatan terkini seperti berikut ini :-

Jawatan Kosong Shell Malaysia 2016

Shell mempelawa warganegara Malaysia yang berpengalaman dengan kekosongan jawatan seperti berikut ini :-
  • HR Advisor International Mobility-Kuala Lumpur, Malaysia
  • MYSG Retail/Fuels Customer Operation Lead-Kuala Lumpur, Malaysia
  • Senior Analyst - RtR Cash Mngmnt-Kuala Lumpur, Malaysia
  • MY Retail/Fuel Customer Service Professional-Kuala Lumpur, Malaysia
  • Downstream Finance Analyst-Kuala Lumpur, Malaysia
  • Finance Professionals-Kuala Lumpur, Malaysia

CARA MEMOHON KERJA KOSONG

Untuk maklumat detail mengenai jawatan dan kelayakan dimaksud sila kunjungi pautan sumber.

Subscribe to receive free email updates: