JAWATAN KOSONG TERKINI April 2018 May 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini April 2018 May 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy April 2018 May 2018

JAWATAN KOSONG SARAWAK ENERGY TT 06 JULAI 2016

kerja Kosong Terbaru Sarawak Energy 06 JULAI 2016. Iklan kerja kosong terkini datang untuk daerah Sarawak iaitu Sarawak energy.

TENTANG SARAWAK ENERGY

Sarawak Energy Berhad (SEB), adalah kedua-dua syarikat pembangunan tenaga dan utiliti elektrik menegak bersepadu dengan visi untuk mencapai pertumbuhan yang mapan dan kemakmuran untuk Sarawak dengan memenuhi keperluan di rantau ini untuk dipercayai, tenaga boleh diperbaharui. Dengan tenaga kerja yang pelbagai disiplin yang terdiri daripada lebih 4200 pekerja, Sarawak Energy memberi perkhidmatan kepada lebih 600,000 pelanggan di seluruh negeri.
Kerja Kosong Sarawak Energy
Kerja Kosong Sarawak Energy
Berbekalkan asas yang kukuh sebanyak hampir 100 tahun sebagai syarikat utiliti yang berkesan, Sarawak Energy sedang mengambil langkah berani untuk menyokong transformasi Sarawak dalam usahanya menjadi sebuah negara maju menjelang tahun 2030. Selaras dengan peranan yang lebih luas dan tanggungjawab, Sarawak tenaga telah memulakan perjalanan transformasi besar-besaran sejak 2010, untuk maju daripada sebuah syarikat utiliti tradisional kepada syarikat moden dan tangkas.
Kini Sarawak Energy membuka kekosongan jawatan terkini seperti berikut:-

JAWATAN KOSONG SARAWAK ENERGY TT 06 JULAI 2016

Berikut senarai jawatan kosong Terkini Sarawak energy.
  • SECURITY GUARD
  • CLERK I [TRANSPORT]
  • COMMUNITY RELATION EXECUTIVE I
  • EXECUTIVE I [OCCUPATIONAL HEALTH AND SAFETY]
  • CONTRACT ADMINISTRATOR I [HYDRO PORTFOLIO]
  • SENIOR PROJECT CONTROLS EXECUTIVE I
  • PROJECT ENGINEER I [ELECTRICAL]

MUAT TURUN SYARAT DAN KELAYAKAN

CARA MEMOHON KERJA KOSONG 

  • Log on ke "Careers" link di www.sarawakenergy.com.my untuk pendaftaran dan permohonan sebelum atau pada 06 JULAI 2016. Nota bahawa sistem kami sesuai dipaparkan melalui pelayar Mozilla Firefox.
  • Pengguna kali pertama sistem E-Recruitment dikehendaki untuk mendaftar secara dalam talian dan untuk melepaskan profil mereka apabila selesai pendaftaran dan data peribadi keperluan. Mereka yang telah mendaftar, anda boleh log masuk ke profil anda dan klik pada "Terap langsung" dan nyatakan Kod Rujukan untuk jawatan yang dikehendaki.
  • Untuk bantuan, sila hubungi pada waktu pejabat di 082-388.388 sambungan 8425 atau email kami di seb_recruitment@sarawakenergy.com.my

Subscribe to receive free email updates: