JAWATAN KOSONG TERKINI Disember 2016 Januari 2017

Iklan Jawatan Kosong Terkini Disember 2016 Januari 2017 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy 2016 2017

JAWATAN KOSONG TERKINI TAYLOR'S UNIVERSITY 15 JULAI 2016

Kerja Kosong Terkini Taylor's University. Iklan Kerja Kosong terkini datang dari Taylor's University dimana Sejak ditubuhkan pada tahun 1969, Universiti Taylor telah mendapat pengiktirafan penting sebagai sebuah institusi pendidikan swasta yang terkemuka. senarai lengkap kami anugerah terdiri daripada negara untuk antarabangsa - bukti komitmen tidak berbelah bahagi ke arah kecemerlangan dalam pengajaran dan pembelajaran. Universiti Taylor adalah sebuah universiti swasta di Subang Jaya, Selangor, Malaysia. Ia diasaskan pada tahun 1969 sebagai sebuah kolej, telah dianugerahkan status kolej universiti pada tahun 2006, dan status universiti pada tahun 2010. Universiti Taylor menawarkan kursus-kursus dalam pendidikan tinggi, dari asas dan diploma kepada ijazah, lepasan ijazah dan program profesional.
Kerja Kosong Terkini Taylor University
Kerja Kosong Terkini Taylor University
Universiti Taylor adalah ahli Kumpulan Pendidikan Taylor yang terdiri daripada Kolej Taylor, Garden International School, Sri Garden Sekolah Antarabangsa, Sekolah Antarabangsa Australia Malaysia, Sekolah Antarabangsa Nexus, Putrajaya, Sekolah Antarabangsa Nexus, Singapura dan Sekolah Antarabangsa Taylor.
Kini Universiti Taylor membuka kekosongan jawatan terkini seperti berikut ini :

JAWATAN KOSONG TERKINI TAYLOR'S UNIVERSITY 15 JULAI 2016

Customer Service Assistant-Selangor

KELAYAKAN

 • Candidate mestilah mempunyai sekurang-kurangnya Diploma/Sijil
 • sekurangnya dua (2) tahun pengalaman kerja yang berkaitan di bidang perkhidmatan pelanggan

TANGGUNGJAWAB

 • Kedudukan ini termasuk tanggungjawab berkenaan menyediakan perkhidmatan pelanggan yang berkualiti tinggi bagi pelajar-pelajar, bakal pelajar, tetamu dan pelawat ke Universiti.
 • Tanggungjawab yang digariskan di bawah tidak bertujuan untuk menjadi senarai yang menyeluruh tetapi petunjuk tanggungjawab utama jawatan. 
 • Untuk memastikan bahawa perkhidmatan pelanggan yang bermutu diberikan pada setiap masa kepada pelajar dan ibu bapa dan ini termasuk standard tertinggi perkhidmatan yang cepat dan mudah dalam semua aspek komunikasi / kerja besar menggerunkan Baca Experience(ACE)

  CARA MEMOHON KERJA KOSONG TERKINI  1. Sila kelaman: http://goo.gl/PgoGhe
  2. Pilih Kerjaya dimaksud
  3. Klik "APPLY NOW"
  Demikian maklumat kerja kosong terkini semoga berfaedah. amin
  Previous
  Next Post »

  1 comments:

  Click here for comments
  Thanks for your comment