JAWATAN KOSONG TERKINI April 2018 May 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini April 2018 May 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy April 2018 May 2018

JAWATAN KOSONG HONG LEONG ASSURANCE BERHAD TARIKH TUTUP 03 NOVEMBER 2017

Kerja Kosong Terkini HLA . Maklumat kerja terkini datang dari sektor Asuransi iaitu berasal dari Hong Leong Assurance Berhad. Hong Leong Assurance Berhad (HLA) adalah salah satu syarikat insurans terbesar di Malaysia. Ia adalah jenama Malaysia yang mantap dan dihormati menawarkan penyelesaian perancangan dan perlindungan kewangan untuk memenuhi pelbagai keperluan rakyat Malaysia pada kitaran yang berbeza dalam kehidupan mereka. Komitmen kepada pelanggan adalah kunci kepada kejayaan LA, di mana perkhidmatan disediakan melalui rangkaian besar cawangan, ejen dan broker di seluruh negara serta bankasurans dan pengedaran alternatif saluran.
Kerja Kosong Terkini Hong Leong Assurance
Kerja Kosong Terkini Hong Leong Assurance
HLA bermula sebagai perniagaan Insurans Am di bawah nama Malaysia Pacific Insurance Berhad pada tahun 1972. perniagaan Insurans Hayat telah ditambah ke dalam portfolionya setahun kemudian. Pada Disember 1982, Hong Leong Assurance Sdn Bhd, sebuah syarikat insurans komposit dibentuk akhirnya memperoleh keseluruhan Am dan Life perniagaan di Pacific Insurance Malaysia. Hari ini, HLA adalah anak syarikat HLA Holdings Sdn Bhd (HLAH), yang dimiliki sepenuhnya oleh Hong Leong Financial Group Berhad (HLFG), cabang perkhidmatan kewangan Hong Leong Group Malaysia.
Selaras dengan perkongsian strategik, pada Oktober 2010, HLA digabungkan perniagaan Insurans Am dengan MSIG Insurance (Malaysia) Bhd (MSIM). Serentak dengan itu, HLAH mengambil kepentingan ekuiti 30 peratus dalam MSIM dan Mitsui Sumitomo Insurance Company Limited (MSI) mengambil kepentingan ekuiti 30 peratus dalam HLA. Melangkah ke hadapan, perniagaan Insurans Am akan disediakan oleh MSIM, manakala perniagaan insurans hayat akan terus disediakan oleh HLA.
Dengan perkongsian strategik itu, HLA bersedia untuk mencapai wawasan baru untuk perniagaan Life Insurance itu. HLA adalah hari ini salah satu jenama tempatan terkemuka Malaysia bagi perancangan kewangan dan penyelesaian perlindungan, yang mengkhusus dalam produk dan perkhidmatan Life Insurance.
Kini HLA membuka kekosongan jawatan terkini 2017 seperti berikut:-

JAWATAN KOSONG HONG LEONG ASSURANCE BERHAD TARIKH TUTUP 03 NOVEMBER 2017

Claims Executive-Jawatan Kosong Selangor

KELAYAKAN
  • Sekurang-kurangnya 1 tahun pengalaman bekerja dalam industri insurans.
  • Mampu bekerja dengan pengawasan minimum.
  • Lulusan baru digalakkan memohon.

CARA MEMOHON JAWATAN KOSONG  • Sila kelaman: http://goo.gl/7ylgrc
  • Pilih kerjaya kosong diatas
  • Klik "APPLY NOW"
  • Mohonlah secara Online 
Panduan Memohon Onlen Via Jobstreet :
Demikianlah Maklumat kerja kosong terkini Malaysia semoga berfaedah.

Subscribe to receive free email updates: