JAWATAN KOSONG TERKINI April 2018 May 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini April 2018 May 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy April 2018 May 2018

JAWATAN KOSONG TERKINI AEON CREDIT SERVICE (M) SDN BHD TARIKH TUTUP 16 JANUARY 2016

Kerja Kosong Terkini AEON Credit Service. Iklan kerja kosong terkini Malaysia kami sampaikan jawatan kosong yang berasal dari AEON Credit Service dimana AEON Credit Service (M) Berhad (AEON Credit atau Syarikat) telah diperbadankan pada 6 Disember 1996 dan telah ditukar menjadi sebuah syarikat awam berhad pada 9 Februari 2007 dan yang disenaraikan di Pasaran Utama di Bursa Malaysia Securities Berhad pada 12 Disember 2007. AEON Credit memulakan operasinya pada tahun 1997 dengan menyediakan skim Bayaran Mudah untuk pembelian barangan pengguna tahan lama seperti peralatan elektrik dan elektronik, alat IT, perabot dan lain-lain melalui peniaga runcit yang dilantik dan kedai rangkaian. Hari ini perniagaan Syarikat telah diperluaskan kepada penerbitan Kad Kredit, skim pembayaran Kenderaan mudah untuk membeli motosikal, kereta dan kenderaan komersial, skim Kewangan Peribadi, pembiayaan peralatan untuk perniagaan PKS, perniagaan insurans, dan perkhidmatan lain.
Kerja Kosong Terkini AEON Credit Service
Kerja Kosong Terkini AEON Credit Service
 AEON Credit percaya dalam bekerja rapat dengan rakan kongsi perniagaannya untuk menyediakan produk dan perkhidmatan yang memenuhi keperluan pelanggan pembiayaan pengguna. Syarikat kini mempunyai lebih daripada 3.0 juta ahli kad bagi pelbagai produk dan lebih 3,000 kakitangan perkhidmatan dengan Syarikat. AEON Credit adalah anak syarikat perkhidmatan kewangan AEON Co, Ltd Jepun (AFSJ), yang disenaraikan di Seksyen Pertama Bursa Saham Tokyo. AFSJ terutamanya yang terlibat dalam pengeluaran kad kredit, dan ia kini mempunyai lebih daripada 24.340.000 ahli kad di Jepun. Ia adalah salah satu daripada pengeluar kad kredit yang terbesar dan terkemuka pembekal kredit pengguna di Jepun. AFSJ adalah pula sebahagian daripada Kumpulan AEON Syarikat (Kumpulan AEON), sebuah kumpulan perkhidmatan kewangan runcit dan global. AEON Group terdiri daripada lebih daripada 260 anak syarikat dan syarikat-syarikat gabungan. AEON Kumpulan beroperasi bukan sahaja di Jepun tetapi juga di Asia Tenggara, China dan India. Prinsip Asas AEON adalah "pendekatan berpusatkan pelanggan." Its misi AEON adalah untuk menyumbang kepada pengguna.
Paling prinsip asas dan mematuhi AEON adalah usaha mencapai keamanan, menghormati manusia, dan sumbangan kepada masyarakat tempatan melalui inisiatif yang berpusatkan pelanggan. Di bawah prinsip ini, kami berazam untuk mencapai standard pengurusan global. Semua syarikat-syarikat di bawah Kumpulan AEON adalah berpandukan tidak berubah 'pelanggan pertama "falsafah. Tujuannya adalah untuk mengatasi jangkaan dengan menggabungkan produk-produk terbaik dengan perkhidmatan peribadi yang unik.
Kini AEON membuka kekosongan jawatan seperti berikut ini:-

JAWATAN KOSONG TERKINI AEON CREDIT SERVICE (M) SDN BHD TARIKH TUTUP 16 JANUARY 2016

BI Analyst-Kuala Lumpur

DESKRIPSI KERJA

 1. Kajian, reka bentuk, membangunkan, menguji, melaksana dan sistem aplikasi dokumen dari hujung ke hujung, dalam tempoh masa projek.
 2. Untuk menyokong dan menyelenggara sistem aplikasi yang sedia ada.
 3. Bertanggungjawab untuk memastikan data yang tepat dan terkini yang diberikan kepada pengguna perniagaan.
 4. Memberikan sokongan dan ad hoc analisis / laporan kepada pengguna perniagaan.
 5. Membantu dalam menterjemahkan perniagaan perlu menjadi keperluan analisis / laporan.
 6. Berhubung dan menyokong pengguna perniagaan keperluan perniagaan dan fungsi.
 7. Laporan mengenai aktiviti dan prestasi dengan Pengurus seperti yang dikehendaki oleh perancangan organisasi dan sistem pelaporan.
 8. Lain-lain tugas yang diberikan.
 9. Memastikan kerahsiaan, integriti dan ketersediaan aset maklumat semua AEON dilindungi.

Syarat-syarat:

 1. Calon-calon mesti mempunyai sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer atau setaraf dengannya.
 2. Minimum 2 tahun pengalaman dalam sokongan permohonan, pembangunan dan pelaksanaan.
 3. Pengalaman dalam Data Warehousing / Risikan Perniagaan akan menjadi satu kelebihan.
 4. Berpengalaman dalam urusan pelaporan MIS akan menjadi satu kelebihan
 5. Mesti mempunyai pengalaman bekerja dengan pelayan SQL 2005 (Atau lebih baru)
 6. Dengan IBM Cognos 10.1 (atau yang lebih baru) akan menjadi satu kelebihan
 7. Keupayaan untuk bekerja sebagai satu pasukan dan bersedia untuk menghabiskan berjam-jam tambahan.
 8. Kemahiran komunikasi yang baik.
 9. Siswazah Fresh adalah dialu-alukan untuk memohon.

CARA MEMOHON 1. Sila Kunjungi pautan berikut: http://goo.gl/JjUiLh
 2. Pilih Kerjaya diatas ..(terdapat senarai kerjaya disana)
 3. Klik Apply This Job (Bahagian Bawah)
Demikian Iklan jawatan kosong terkini semoga berfaedah.
Rujukan

Subscribe to receive free email updates: