JAWATAN KOSONG TERKINI April 2018 May 2018

Iklan Jawatan Kosong Terkini April 2018 May 2018 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy April 2018 May 2018

12 JAWATAN KOSONG AZRB 2015

12 Kerja Kosong AZRB 2015. Maklumat gembira datang dari AZRB atau Ahmad Zaki Resources Berhad. AZRB . Ahmad Zaki Resources Berhad ("AZRB") telah ditubuhkan pada 26 Mei 1997 sebagai sebuah syarikat awam berhad di bawah Akta Syarikat, 1965. Kumpulan itu telah disenaraikan di Papan Kedua Saham Kuala Lumpur Exchange ("BSKL") pada bulan Jun 1999 dan seterusnya dipindahkan ke Papan Utama pada 10 September 2003. Bermula dengan penubuhan Ahmad Zaki Sdn Bhd ("AZSB") pada tahun 1982, AZRB pakar dalam kerja-kerja awam dan pembinaan. Sebagai Pemimpin Industri Dipercayai, AZRB telah berjaya menyiapkan pembinaan pelbagai kategori kejuruteraan dan pembinaan projek-projek awam, dengan penghantaran tepat pada masa dan kualiti mengikut keperluan pelanggan. 
Kerja Kosong AZRB 2015
Kerja Kosong AZRB 2015
AZRB Kumpulan Syarikat juga terlibat dalam aktiviti-aktiviti lain yang termasuk berurusan dalam bahan api marin, minyak pelincir dan produk berasaskan petroleum, pembangunan hartanah, pegangan pelaburan dan penyediaan perkhidmatan pengurusan. Selain kerja-kerja pembinaan, Kumpulan juga mengembangkan perniagaannya dalam aktiviti lain iaitu Minyak dan Gas, Pembangunan Hartanah dan Perladangan.

AZRB masa ini membuka kekosongan Jawatan banyak kedudukan sebanyak 12 kekosongan seperti berikut ini :

MANAGERIAL POSITIONS
SENIOR TECHNICAL MANAGER
PROJECT MANAGER / CONSTRUCTION MANAGER
M & E MANAGER


EXECUTIVE POSITIONS
SENIOR ENGINEER / ENGINEER - PLANNING/QAQC/SITE/M&E/GEOTECHNICAL
SENIOR QUANTITY SURVEYOR / QUANTITY SURVEYOR
SENIOR ARCHITECT / ARCHITECT


OTHER POSITIONS
SENIOR SUPERVISOR / SUPERVISOR - SITE/M&E/QAQC/ARCHITECTURE
ENVIRONMENTAL, SAFETY & HEALTH OFFICER
LAND SURVEYOR
DOCUMENTS CONTROLLER
DRAUGHTSMAN
CLERK / ADMIN ASSISTANT

CARA PERMOHONAN KERJA KOSONG 

Jika anda mempunyai semua kualiti tersebut di atas, sila kemukakan resume anda yang menyatakan butir-butir peribadi anda, kelayakan, pengalaman kerja, gaji semasa dan dijangka disertakan dengan gambar berukuran pasport warna baru-baru ini.
HUMAN RESOURCES DEPARTMENT
Ahmad Zaki Resources Berhad
Menara AZRB
No. 71, Persiaran Gurney
54000 Kuala Lumpur
Tel: (+603) 2698 7171
Fax: (+603) 2694 8181
Email: azrb@azrb.com

Untuk Maklumat Detail sila kunjungi pautan berikut http://goo.gl/cjfDYp

Subscribe to receive free email updates: