Monday, November 27, 2017

JAWATAN KOSONG TERKINI UNIRAZAK TARIKH TUTUP 23 DISEMBER 2017

Kerja Kosong Terkini Universiti Tun Abdul Razak. Iklan jawatan kosong terkini datang dari Sektor Pendidikan iaitu Universiti Tun Abdul Razak dimana Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK) telah ditubuhkan pada 18 Disember 1997 sebagai salah sebuah universiti swasta pertama di Malaysia. Universiti dinamakan sempena Perdana Menteri Malaysia kedua, Allahyarham YAB Tun Abdul Razak bin Dato 'Hussein, dan dilancarkan secara rasmi pada 21 Disember 1998 oleh anak sulung Tun Abdul Razak, YAB Dato' Seri Mohd Najib bin Tun Abdul Razak, Perdana Menteri semasa Menteri Malaysia dan kemudian Pelajaran. Pada 1 Mac 2007, Tun Abdul Razak Education Foundation (Yayasan PINTAR) yang diperoleh Universiti Tun Abdul Razak Sdn. Bhd. (Pemilik Universiti Tun Abdul Razak) dari KUB Malaysia Berhad.
Kerja Kosong Terkini UNIRAZAK
Kerja Kosong Terkini UNIRAZAK
 Sejak penubuhannya, UNIRAZAK adalah antara beberapa institusi pengajian swasta pertama di Malaysia yang menerima pensijilan SIRIM ISO 9001: 2000. Selain itu, Universiti telah dianugerahkan status berprestij Koridor Raya Multimedia (MSC), yang merupakan bukti komitmen Universiti untuk mengintegrasikan teknologi dan inovasi dalam pengajaran dan teknik pembelajaran. UNIRAZAK telah dengan cepat meletakkan dirinya sebagai pusat utama untuk pendidikan dalam usaha melahirkan graduan yang berdaya saing dan mampu itu.
Sehingga Mac 2015, UNIRAZAK telah melahirkan lebih 20,000 alumni yang belajar di peringkat ijazah dan lepasan ijazah. Semua program akademik kami, yang telah dibangunkan melalui perundingan dengan rakan industri, awam dan profesional sektor swasta, telah diluluskan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPT) selain memenuhi standard tinggi yang ditetapkan oleh Agensi Kelayakan Malaysia (MQA).
UNIRAZAK telah diiktiraf dengan anugerah utama dari organisasi berasaskan anugerah yang membawa beberapa Malaysia. UNIRAZAK adalah pemenang grand Keusahawanan Universiti Swasta Tahun 2015. pujian ini 2012 Anugerah Brand Laureate: Jenama Terbaik dalam Pendidikan - tertier dan Jenama Terbaik dalam Pengurusan Jenama, dan pemenang 'College Kualiti dan Universiti' dari 2 Kualiti Standard Antarabangsa Anugerah 2012. UNIRAZAK juga telah menerima anugerah gangsa pada Anugerah Jenama Putra 2011 (Pendidikan dan Pembelajaran) kategori, Asia Anugerah B-Sekolah 2011 (dari CMO Asia) dan Sahabat Anugerah SME Negara 2011 (dari Anugerah Pengiktirafan SME 2011).
Dengan terus berusaha untuk perbezaan, Universiti adalah baik dalam perjalanan untuk menjadi sebuah institusi pendidikan yang penting di negara ini dan rantau ini. Dengan menyampaikan satu pengalaman pembelajaran yang bertaraf dunia, UNIRAZAK bercita-cita untuk menjadi sebuah institusi yang menghasilkan pemikir besar yang akan menjadi pemimpin yang berjaya hari esok.
Kini UNIRAZAK membuka kekosongan jawatan terkini seperti berikut ini :-

JAWATAN KOSONG TERKINI UNIRAZAK TARIKH TUTUP 23 DISEMBER 2017

HEAD OF MARKETING

KELAYAKAN
 • Calon mestilah memiliki sekurang-kurangnya Sarjana Muda / Diploma Pasca Siswazah / Profesional dalam mana-mana bidang.
 • Sekurang-kurangnya 5 tahun pengalaman kerja dalam bidang yang berkaitan diperlukan untuk posisi ini.
 • Keperluan yang Diperlukan: JUALAN, PEMASARAN,, KEPEMIMPINAN,
 • Pengurus Kanan yang berpengalaman khusus dalam Pemasaran / Pembangunan Perniagaan atau setaraf.
 • Rekod prestasi jualan yang terbukti
 • Pengalaman dalam industri pendidikan akan ditambah kelebihan
 Jawatan Kosong Universiti lainnya di UNIRAZAk ialah :-
HEAD OF CORPORATE COMMUNICATION-Jawatan Kosong Kuala Lumpur

CARA MEMOHON KERJAYA 1. Sila kelaman:http://goo.gl/q6cQuu
 2. Pilih Kerjaya diatas
 3. Klik Apply Now (Bahagian bawah kanan) 

Nota Jawatan Kosong:

 • Tarikh Tutup Iklan : 23 Disember 2017
 • Hanya calon yang berkelayakan yang akan dihubungi 

Lokasi Jawatan Kosong


Demikian maklumat kerjaya terkini dari Sektor Universiti semoga berfaedah.

JAWATAN KOSONG TERKINI MAYBANK TARIKH TUTUP 07 DISEMBER 2017

Kerja Kosong Terjubu Maybank. Maklumat Kerjaya terkini datang dari Sektor Bank yaitu Maybank. Maybank telah diasaskan oleh ahli perniagaan Malaysia Khoo Teck Puat, yang meninggal dunia pada tahun 2004. Syarikat ini diketuai oleh Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Amirsham Abdul Aziz dari tahun 2002 sehingga Mac 2008 selepas itu beliau dilantik sebagai Menteri di Jabatan Perdana Menteri yang bertanggungjawab Perancangan Ekonomi Unit, jawatan yang dipegang sehingga April 2009. Dato 'Sri Abdul Wahid Omar adalah Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Maybank dari Mei 2008 hingga Jun 2013. Pada 2 Ogos 2013, Datuk Abdul Farid Alias, Timbalan Presiden Maybank dan Ketua Perbankan Global, adalah dilantik sebagai Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Maybank.
Kerja Kosong Terkini Maybank 2017
Kerja Kosong Terkini Maybank julai 2017

Maybank merupakan bank terbesar di Malaysia dengan permodalan pasaran dan jumlah aset dan salah satu bank terbesar di Asia Tenggara, dengan jumlah aset melebihi AS $ 183 bilion dan keuntungan bersih sebanyak AS $ 1920000000 untuk 2014, Maybank juga menduduki tempat 103 dalam The Banker 2014 Top Bank Dunia 1000 (sehingga Julai 2014) dan berada di kedudukan 371 dalam Forbes Global 2000 Syarikat Pelopor (sehingga Mei 2015). Maybank adalah syarikat terbesar tersenarai awam di Bursa Malaysia, bursa saham Malaysia, dengan permodalan pasaran sebanyak AS $ 24400000000 pada 31 Disember 2014. Maybank berada di kedudukan sebagai salah satu Top 20 Bank Paling Kukuh Di Dunia oleh Bloomberg Markets,  Cabang perbankan Islam Maybank, Maybank Islamic, berada di kedudukan sebagai bank Islam terkemuka di Asia Pasifik dan ketiga di dunia dari segi aset.
Rangkaian Maybank merentasi semua 10 negara ASEAN dan negara-negara utama Asia dan pusat-pusat kewangan global dengan rangkaian 2,400 pejabat di seluruh dunia dengan lebih daripada 47,000 pekerja.
Kini May Bank Mempelawa Warganegara Malaysia dengan kekosongan jawatan seperti berikut ini :

JAWATAN KOSONG TERKINI MAYBANK TARIKH TUTUP 07 DISEMBER 2017

Solution Architect,Computing Infrastructure Services, Maybank Shared Services-Jawatan Kosong Kuala Lumpur

KELAYAKAN
 1. 3 tahun pengalaman terbukti sebagai arkitek penyelesaian infrastruktur.
 2. Pengetahuan tentang reka bentuk dan seni bina prasarana yang sangat baik.
 3. Pengetahuan Cemerlang Server Mesin Maya (VM), Rangkaian, Penyimpanan, Pusat Data, Middleware dan pangkalan data.
 4. Pemikiran teknikal dengan perhatian yang besar terhadap perincian.
 5. Kemahiran organisasi dan kepimpinan yang berkualiti tinggi.
 6. Kebolehan komunikasi dan pembentangan yang luar biasa.
 7. Ijazah dalam sains komputer, kejuruteraan atau bidang yang berkaitan
Jawatan Kosong Lainnya:
 • Skim Latihan 1Malaysia - Customer Service Executive (Shah Alam)
 • Head, Commercial, Acquiring / Commercial Cards Cards
 • Associate, New Business & Monetisation, Mobile Banking, M2U
 • Manager, New Business & Monetisation, Internet Banking, M2U
 • Head, Maybank2u, Virtual Banking & Payments
 • etc

 CARA MEMOHON 1. Sila kunjungi pautan:Iklan Jawatan Kosong Maybank
 2. Pilih Kerjaya dimaksud
 3. Klik Apply Now(Bahagian bawah)

Nota Jawatan Kosong:

Tarikh tutup jawatan kosong: 07 DISEMBER 2017

Demikian maklumat kerja kosong terkini semoga berfaedah.

JAWATAN KOSONG TERKINI UNIVERSITI KUALA LUMPUR TARIKH TUTUP 15 DISEMBER 2017

Kerja kosong terkini Universiti Kuala Lumpur. Iklan jawatan Kosong terkini datang dari Sektor pendidikan iaitu Universiti Kuala Lumpur. UniKL merupakan sebuah universiti terkemuka dalam teknologi kejuruteraan ditubuhkan pada 20 Ogos 2002. UniKL dimiliki oleh Majlis Amanah Rakyat (MARA), sebuah agensi di bawah Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah (KKLW), Malaysia, universiti diberi mandat untuk menaikkan taraf pendidikan teknikal di Malaysia oleh kerajaan. Sebagai sebuah negara yang menjangkakan lebih daripada institusi-institusi pengajian tinggi teknikal, UniKL membentuk graduan dengan pengetahuan teknologi yang kukuh dan kemahiran keusahawanan pintar yang kemudian akan memenuhi permintaan semasa industri. Institut UniKL 14 cawangan menawarkan pelbagai asas, diploma, ijazah dan ijazah lanjutan. Dengan konsep 'One Institut, Satu Kepakaran', UniKL menyumbang bukan sahaja kepada pengajian tinggi tetapi juga penyelidikan dan pembangunan untuk tujuan pengkomersilan. Terletak secara strategik di seluruh Semenanjung institut cawangan Malaysia, UniKL menawarkan pelbagai program dalam bidang-bidang khusus mereka pengkhususan. Pada masa ini, UniKL Menawarkan sejumlah 29, 043 pelajar. Sejak penubuhannya, UniKL telah menghasilkan 37.210 graduan. Graduan UniKL telah berjaya menubuhkan kerjaya mereka atau menjadi usahawan yang berjaya di arena tempatan dan antarabangsa.
Kerja Kosong Terkini UNIKL
Kerja Kosong Terkini UNIKL

Kini UniKL membuka kekosongan jawatan seperti berikut ini:-

KERJA KOSONG TERKINI UNIVERSITI KUALA LUMPUR TARIKH TUTUP 15 DISEMBER 2017 

Senarai Jawatan Kosong UNIKL adalah seperti berikut ini :-
 • Senior Lecturer - Electrical, Electronics & Automation
 • TELEPHONIST & RECEPTIONIST,BUILDING MAINTENANCE & FACILITIES DEPT.,CHANCELLERY
 • SENIOR EXECUTIVE -INDUSTRIAL RELATION UNIT, GPMTC, CHANCELLERY
 • EXECUTIVE - INTERNATIONAL RECRUITMENT OFFICE, MeSRA,CHANCELLERY
 • SENIOR EXECUTIVE -STUDENT EXPERIENCE UNIT, CSD, CHANCELLERY
 • EXECUTIVE - CAMPUS LIFESTYLE DIVISION, CHANCELLERY
 • EXECUTIVE (COUNSELOR) - STUDENT DEVELOPMENT SECTION, UNIKL BIS
 • SENIOR EXECUTIVE - APPLICATION SYSTEM DEPARTMENT, ICTD, CHANCELLERY
 • etc

CARA MEMOHON KERJAYA ONLEN 1. Sila kelaman:http://goo.gl/vmLJSa
 2. Pilih Kerjaya dimaksud
 3. Klik Apply Now 
 4. Mohonlah kerja kosong April 2017 secara onlen
Demikian Maklumat Kerja Kosong Terkini 15 DISEMBER 2017 semoga berfaedah.
Amin

Friday, November 24, 2017

JAWATAN KOSONG OSRAM TARIKH TUTUP 24 DISEMBER 2017

Kerja Kosong Terkini OSRAM Opto Semiconductor. Maklumat Kerja Kosong Terkini datang dari Sektor Swasta iaitu OSRAM OPTO Semiconductor dimana  OSRAM ialah sebuah anak syarikat milik penuh Osram GmbH, adalah pengeluar kedua terbesar di dunia bagi semikonduktor optoelektronik [selepas Nichia dan diikuti tempat ketiga oleh Cree Inc. Salah satu produk utama syarikat adalah diod pemancar cahaya (LED), produk lain adalah laser berkuasa tinggi diod, infra komponen merah dan sensor optik. Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 1999 sebagai usaha sama antara Osram dan Infineon Technologies.
Kerja Kosong Terkini OSRAM
Kerja Kosong Terkini OSRAM
The "Osram" nama berasal dari Osmium dan Wolfram (German untuk tungsten, juga digunakan dalam bahasa Inggeris), kerana kedua-dua elemen ini telah biasa digunakan untuk filamen lampu pada masa yang syarikat ini ditubuhkan. Nama jenama OSRAM "dilahirkan" pada tahun 1906 dan didaftarkan oleh Deutsche Gasglühlicht-Anstalt (juga dikenali sebagai Auer-Gesellschaft).
Kini OSRAM OPTO Semi COnductor membuka kekosongan jawatan terkini seperti berikut ini:-

JAWATAN KOSONG OSRAM TARIKH TUTUP 24 DISEMBER 2017


 • Specialist / Senior Engineer, Reliability & Failure Analysis-Jawatan Kosong Penang
 • Specialist / Senior Engineer, Process (Laser Lift Off)-Jawatan Kosong Kedah
 • Specialist / Senior Engineer, Process (Wafer Bond)-Jawatan Kosong Kedah
 • Specialist / Senior Engineer, Process (Dicing)-Jawatan Kosong Kedah
 • Specialist / Senior Engineer, Process (EOL)-Jawatan Kosong Kedah
 • etc

 CARA MEMOHON KERJA KOSONG


Nota jawatan Kosong:

Tarikh tutup Iklan : 24 DISEMBER 2017

 LOKASI KERJAYA


Faedah-faedah

Pada OSRAM, calon-calon yang berjaya boleh yakin dengan gaji yang kompetitif dan pakej faedah komprehensif dan persekitaran kerja yang inovatif yang memupuk kecemerlangan profesional, perkembangan kerjaya dan perkembangan peribadi.
Hakikat Isa OSRAM Opto (Malaysia) Sdn. Bhd. merupakan majikan peluang pekerjaan yang sama dan percaya kepelbagaian dalam tenaga kerja kami menyediakan kelebihan bersaing. Kami komited untuk menyediakan persekitaran dimana semua individu dilayan sama rata dan di mana orang merasa bakat dan potensi diiktiraf.

JAWATAN KOSONG PETRONAS TARIKH TUTUP 22 DISEMBER 2017

Kerja Terkini Kosong Petronas . Iklan kerjaya terlengkap ya hanya di sini. Kali ini datang dari Petronas siapa yang tak kenal Petronas? Petronas, kependekan daripada Petroliam Nasional Berhad, adalah syarikat minyak dan gas Malaysia yang ditubuhkan pada tarikh 17 Ogos 1974. Dimiliki sepenuhnya oleh kerajaan Malaysia, syarikat ini mendapat hak atas seluruh sumber-sumber minyak dan gas di Malaysia dan diberi kepercayaan membangunkan dan menambah nilai sumber-sumber tersebut. Petronas termasuk di antara syarikat-syarikat terbesar di dunia versi Fortune Global 500. Fortune meletakkan Petronas sebagai syarikat terbesar ke-95 di dunia pada tahun 2008 dan ke-80 pada tahun 2009. Majalah ini juga menyebut Petronas sebagai syarikat paling menguntungkan ke-13 di dunia dan ke-1 di Asia (wikipedia).
jawatan Kosong Terbaru Petronas
jawatan Kosong Terbaru Petronas

PETRONAS Lubricants International Sdn. Bhd (PLI) adalah perniagaan global minyak pelincir yang mempunyai operasi di lebih daripada 20 negara di seluruh dunia, termasuk pembuatan, pemasaran dan pengedaran minyak pelincir mewah, penghantaran, anti-beku dan cecair berfungsi untuk kereta, motosikal, lori, traktor pertanian dan bumi bergerak jentera serta peralatan industri yang lain. Pemerintah yang jumlah jualan global sebanyak 625,000,000 liter, PGK juga menduduki tempat teratas di kalangan 15 syarikat minyak pelincir dunia. Syarikat itu menguruskan lebih daripada 30 nama-nama jenama yang berbeza dan kategori di antara mereka, Syntium, Sprinta, Selenia, Urania, Paraflu dan Tutela untuk beberapa nama; produk premium jenama seperti Syntium, kejuruteraan walaupun khusus menggunakan terbukti dalam perlumbaan Formula Satu teknologi yang dibangunkan melalui penglibatan lama Petronas dalam sukan bermotor. Produk kami berada pada kedudukan dalam segmen nilai ditambah yang tinggi dengan jualan yang terbit daripada pelincir semi-sintetik dan sintetik inovatif. PLI juga mengekalkan hubungan teknikal dan komersil dengan beberapa rakan kongsi OEM utama di seluruh dunia.

SEKILAS PLI

Ditubuhkan pada tahun 2008, PETRONAS Lubricants International mengeluar dan memasarkan pelbagai jenis berkualiti tinggi pelincir automotif dan industri produk di lebih 80 pasaran di seluruh dunia. Beribu pejabat di Kuala Lumpur, PLI mempunyai lebih 30 pejabat pemasaran di 23 buah negara, diuruskan melalui pejabat-pejabat wilayah di Kuala Lumpur, Turin, Belo Horizonte, Chicago dan Durban.
PETRONAS Lubricants International adalah sumber teknikal belakang PETRONAS Perkongsian Teknikal untuk MERCEDES AMG PETRONAS Formula Satu Pasukan, dan bertanggungjawab bagi reka bentuk, pembangunan dan penghantaran SolutionsTM Teknologi Bendalir - dengan pelincir khas, bahan api dan cecair transmisi untuk kuasa Arrows Perak .

TEKNOLOGI PLI

Kepakaran teknologi PLI ini dibina pada abad ke warisan panjang pengalaman dalam pembangunan minyak pelincir untuk beberapa perintis kejuruteraan di dunia. Aspirasi perniagaan global PLI adalah berlandaskan Teknologi sebagai pembeza asas untuk memacu pertumbuhan yang mampan, dengan memberi tumpuan kepada menyampaikan produk-produk inovatif, infrastruktur bangunan dan kemudahan bertaraf dunia, membangunkan bakat-bakat terbaik dan memberikan perkhidmatan teknikal industri terkemuka.
Kini PLI membuka kekosongan jawatan Banyak kedudukan seperti berikut ini :

JAWATAN KOSONG PETRONAS TARIKH TUTUP  22 DISEMBER 2017

 • Senior Executive, Business Intelligence-Jawatan Kosong Kuala Lumpur
 • Design Authority, SAP Services-Jawatan Kosong Kuala Lumpur
 • PETRONAS ICT Young Graduates-Jawatan Kosong Kuala Lumpur
 Sila Cek Laman Jawatan Kosong Terkini Petronas disini 

JAWATAN KOSONG PETRONAS TARIKH TUTUP  27 OKTOBER 2017- PETRONAS ICT Sdn Bhd

Executive, Service Desk Operations-Jawatan Kosong Kuala Lumpur

KELAYAKAN DAN TANGGUNGJAWAB
 1. Menjadi titik pertama hubungan pengguna untuk mendapatkan sokongan perkhidmatan ICT.
 2. Menyediakan sokongan Meja Perkhidmatan ICT tahap pertama dan kedua.
 3. Menjawab dan memproses panggilan pelanggan, e-mel dan tiket masuk sendiri ke atas semua kejadian, permintaan dan pertanyaan IT.
 4. Pastikan semua panggilan dan e-mel dilog masuk ke sistem bantuan meja dengan maklumat yang mencukupi dan ringkas untuk penjejakan kejadian, pengurusan permintaan dan pengurusan masalah.
 5. Membuat penilaian awal insiden, mendiagnosis dan menyelesaikan insiden asas.
 6. Menilai, mengesahkan dan menetapkan keterukan insiden.
 7. Menyelesaikan insiden pada resolusi panggilan pertama dan dalam tahap perkhidmatan yang dipersetujui.
 8. Ambil pemilikan terhadap insiden / permintaan perkhidmatan dan selesaikan mengikut perjanjian tahap perkhidmatan, dan tingkatkan jika perlu kepada pasukan yang sesuai berdasarkan garis panduan & prosedur yang ditetapkan.
 9. Mengikuti resolusi dan memaklumkan pengguna mengenai status kemajuan.
 10. Bekerjasama dengan pasukan untuk mencapai KPI.
 11. Melaksana penyelesaian risiko, isu, masalah dan insiden yang berkesan untuk jabatan.
 12. Berhubung dengan anggota pasukan lain Meja Perkhidmatan dan Pembekal Perkhidmatan Dalaman untuk secara konsisten menyampaikan perkhidmatan berkualiti tinggi dan berusaha untuk peningkatan prestasi.
 13. Membantu dalam asas pengetahuan yang berkesan dan memastikan kesahan kandungan.
 14. Menjalankan tanggungjawab selaras dengan proses Insiden, Permintaan, Masalah, Escalation dan Perubahan Pengurusan PETRONAS ICT, dan khususnya dengan keperluan pelaksanaan ITIL.

JAWATAN KOSONG PETRONAS LAINYYA:-
 • Solution Architect
 • Executive, Finance Service Desk Operations
 • Senior Executive, Strategic Initiatives Communications
 • Support Executive, Technical Applications (Tech Enterprise & Smart Solutions)
 • Support Executive, Technical Applications (Surface & Engineering Excellence)
 • etc

    PANDUAN MEMOHON JAWATAN KOSONG     CARA MEMOHON KERJAYA   1. Sila kelaman:https://goo.gl/qCYuef
   2. Pilih Kerjaya dimaksud
   3. Klik Baten Apply Now (bahagian Bawah)
   4. Mohonlah Secara Online 
   Demikian Maklumat jawatan kosong Terkini Petronas semoga berfaedah.amin

   Jawatan Kosong Terkini Petronas ICT Sdn Bhd 22 Disember 2017

   Iklan Kerja Kosong Terkini datang dari Sektor Migas iaitu Petronas ICT Sdn Bhd dimana membuka senarai jawatan kosong terkini 2016. Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS), Malaysia sepenuhnya bersepadu syarikat petroleum. Petronas adalah pemboleh teknologi digital yang menyokong PETRONAS untuk menjadi minyak terkemuka & gas multinasional pilihan. Tenaga kerja kami multinasional lebih 1,400 orang menyampaikan penyelesaian ICT kritikal, inovatif dan selamat dalam PETRONAS di 65 negara, servis lebih daripada 49,000 pekerja di seluruh dunia.Kini Petronas ICT Sdn BHd mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dengan jawatan kosong sepeeti berikut ini :
   Iklan Jawatan Kosong Petronas ICT
   Iklan Jawatan Kosong Petronas ICT

   Jawatan Kosong Terkini Petronas ICT Sdn Bhd 22 Disember 2017


   Senarai Jawatan Kosong Petronas Disember 2017 ialah :-
   • Senior Executive, Business Intelligence-Jawatan Kosong Kuala Lumpur
   • Design Authority, SAP Services-Jawatan Kosong Kuala Lumpur
   • PETRONAS ICT Young Graduates-Jawatan Kosong Kuala Lumpur

   CARA MEMOHON JAWATAN KOSONG   • Sila layari laman web : Iklan Kerjaya Petronas ICT Sdn Bhd
   • Pilih senarai jawatan kosong dimaksud diatas
   • Klik butang Apply Now (bahagian bawah)
   • mohonlah secara onlen 

   Nota Jawatan :

   • Pekerjaan jangka & syarat-syarat pekerjaan yang diiklankan mungkin berbeza-beza di seluruh Kumpulan PETRONAS.
   • Tarikh tutup Jawatan Kosong :  24 November 2017

   Monday, November 20, 2017

   Jawatan Kosong Indah Water Konsortium 20 DISEMBER 2017

   Kerja Kosong IWK. Sekilas IWA ialah Setiap hari setiap ahli organisasi kami menyumbang ke arah matlamat bersama - untuk membantu mewujudkan Malaysia yang lebih selamat dan bersih. Anda juga boleh membuat penyesuaian positif kepada kesejahteraan negara kami dengan menyertai kami. Indah Water, syarikat pembetungan kebangsaan anda, bertanggungjawab untuk pembangunan dan pengurusan sistem pembetungan moden dan cekap. Sebagai sebahagian daripada perkhidmatan kami, kami sedang mengendalikan dan menyelenggarakan lebih daripada 5,500 loji rawatan kumbahan dan lebih 7,800 km paip pembetung. Tetapi ada yang perlu dilakukan, seperti membina infrastruktur pembetungan baru untuk memenuhi pertumbuhan pesat negara.
   Jawatan Kosong Indah Water Konsortium
   Jawatan Kosong Indah Water Konsortium
   Kini Indah Water Konsortium Sdn Bhd membuka Jawatan Kosong Seperti berikut ini :-

   Jawatan Kosong Indah Water Konsortium 20 DISEMBER  2017

   • EXECUTIVE - INTEGRITY UNIT Indah Water Konsortium Sdn. Bhd.-Kuala Lumpur - Damansara Height
   •  TECHNICIAN ( CWD - HEAD OFFICE)-Jawatan Kosong Kuala Lumpur - Damansara Heights
   • EXECUTIVE - TREATMENT (PENANG)-Jawatan Kosong Penang
   • SENIOR PLANNING ENGINEER (EASTERN PLANNING UNIT)-Jawatan Kosong Terengganu
   • EXECUTIVE- HEALTH & SAFETY-Jawatan Kosong Kuala Lumpur - Damansara Height
   • EXECUTIVE ADMINISTRATION (PENANG)-Jawatan Kosong Penang 
   • ETC

   CARA MEMOHON JAWATAN KOSONG TERKINI 

   1. Sila layari laman jawatan kosong Indah Water Konsortium
   2. Pilih Kerjaya dimaksud
   3. Klik "APPLY NOW" Bahagian Bawah
    Demikian Jawatan Kosong Terkini Indah Water Konsortium Semoga berfaedah.amin

   JAWATAN KOSONG TERKINI KUMON TARIKH TUTUP 20 DISEMBER 2017

   Kerja Kosong Terkini Kumon. Maklumat kerja kosong terkini datang dari Sektor Pendidikan iaitu Kumon. Kumon ialah Kaedah yang bermula daripada kasih seorang ayah untuk anaknya kini boleh didapati di 49 buah negara yang mempunyai 4.240.000 pendaftaran subjek (sehingga September 2015). The Kumon Kaedah kekal konsisten selama lebih 50 tahun dan telah diterima di banyak negara walaupun terdapat perbezaan dalam gaya hidup, sistem pendidikan, dan budaya. Ia adalah impian kami untuk menyumbang kepada keamanan dunia melalui pendidikan.
   Kerja Kosong Kumon
   Kerja Kosong Kumon

   Misi

   Dengan menemui potensi setiap individu dan membangunkan keupayaan masing-masing untuk maksimum, kami berhasrat untuk memupuk bunyi, orang yang mampu dan dengan itu menyumbang kepada masyarakat global.

   Visi jangka panjang

   Kumon berharap bahawa semua orang di semua negara dan wilayah di dunia akan mempunyai peluang untuk belajar dengan Kaedah Kumon, dan bahawa setiap individu di dunia akan menjadi bersemangat pembelajaran sendiri dan berusaha ke arah merealisasikan nya matlamat dan impian.

   kini Kumon membuka kekosongan jawatan terkini seperti berikut:

   JAWATAN KOSONG TERKINI KUMON TARIKH TUTUP 20 DISEMBER 2017

   • Part Time Assistant (Sungai Ara)-Bayan Lepas
   • MATH AND ENGLISH TEACHER - PEARL AVENUE, SG. CHUA CENTRE
   • Kumon Assistant Tutor (Math & English) Tmn Melawati
   • Kumon Centre Assistants - Kubang Kerian, Kota Bahru
   • ASSISTANTS - Kumon Kuchai Entrepreneurs Park Centre
   • Kumon Centre Assistants - SETIAWANGSA CENTRE (Part Time)
   • KUMON CENTRE ASSISTANTS KUMON TMN MOLEK, JB CENTRE
   • Kumon Centre Assistants - Putra Permai, Seri Kembangan Centre
   • ETC

   CARA MEMOHON KERJAYA   1. Sila kelaman:http://goo.gl/xb02xn
   2. Pilih Kerja kosong yang anda pili
   3. Click Apply Now 
   Demikian maklumat kerja kosong terkini semoga berfaedah.

   JAWATAN KOSONG TERKINI COLUMBIA ASIA HOSPITAL TARIKH TUTUP 20 DISEMBER 2017 (UPDATE)

   Kerja kosong terkini Columbia Asia hospital. Iklan Jawatan kosong terkini datang dari sektor Kesihatan yaitu Columbia Asia Hospital. Columbia Asia adalah sebuah syarikat penjagaan kesihatan swasta antarabangsa yang ditubuhkan di Malaysia pada tahun 1996. Ia bermula hospital pertamanya di Sarawak, Sabah dan Sarawak pada tahun 1997. Kini, Columbia Asia menawarkan 28 kemudahan perubatan (hospital / klinik / kemudahan penjagaan lanjutan) di seluruh Asia dengan 11 di Malaysia .Columbia Asia Sdn Bhd 30% dimiliki oleh Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) dan 70% oleh dana berpangkalan di Amerika Syarikat, International Columbia USA LLC (ICU), yang terdiri daripada lebih 150 individu dan pelabur institusi.
   kerja kosong terkini Columbia Asia Malaysia
   kerja kosong terkini Columbia Asia Malaysia
   Memimpin dalam trend penjagaan kesihatan swasta, Columbia Asia menawarkan perkhidmatan perubatan yang optimum dan berpatutan melalui hospital dan klinik-klinik itu. Dengan kemudahan moden dan doktor yang terlatih dan jururawat, hospital-hospital ini terletak di kawasan kediaman, membuat kualiti penjagaan kesihatan swasta lebih mudah dan berkesan untuk pesakit. Teknologi perubatan baru mengurangkan tahap rawatan invasif, mengurangkan tempoh penginapan hospital. Selain itu, struktur kadar telus dan lebih rendah berbanding model standard untuk penjagaan kesihatan swasta. Setiap kemudahan perubatan Columbia Asia juga menempatkan tidak lebih daripada 100 katil bagi setiap hospital. Hospital-hospital mungkin lebih kecil berbanding dengan hospital swasta lain tetapi konsep di sebalik kesederhanaan membawa jalan ke arah trend penjagaan kesihatan di masa depan - yang cekap, mudah dan kos efektif. Oleh itu, objektifnya adalah untuk menyediakan masyarakat dengan penjagaan kesihatan yang berkesan pada nilai yang sangat baik, dan menjadi pilihan utama untuk keluarga dan perniagaan.
   Kini Columbia Asia Hospital membuka Iklan kerjaya terkini seperti berikut ini:

   JAWATAN KOSONG TERKINI COLUMBIA ASIA HOSPITAL TARIKH TUTUP 20 DISEMBER 2017 (UPDATE)

   • Business Analyst - Accounting / Finance-Jawatan kosong Subang Jaya (Selangor)
   • Clinical Business Analyst-Subang Jaya (Jawatan kosong Selangor)
   • Business Analyst-Subang Jaya (Jawatan kosong Selangor)

   CARA MEMOHON   1. Sila klik pautan : Jawatan Kosong Columbia Hospital
   2. Pilih Jawatan yang anda pilih 
   3. Klik APPLY this JOb (Bahagian Bawah)
    Demikian iklan jawatan kosong terkini semoga berfaedah.amin

   Thursday, November 16, 2017

   JAWATAN KOSONG TERKINI NESTLE MALAYSIA TARIKH TUTUP 14 DISEMBER 2017

   Kerja Kosong terbaru Nestle Malaysia. Iklan Jawatan Kosong terkini datang dari Syarikat Netle Malaysia, Komitmen Nestlé untuk menyediakan produk berkualitas untuk Malaysia tanggal kembali hampir 100 tahun yang lalu. Nestlé mulai di Malaysia pada tahun 1912 sebagai Anglo-Swiss Susu Kental Perusahaan di Penang dan kemudian, pertumbuhan dan ekspansi membuat langkah ke Kuala Lumpur diperlukan pada tahun 1939. Sejak tahun 1962, dengan pabrik pertama di Petaling Jaya, Malaysia Nestlé sekarang memproduksi produknya di 7 pabrik dan beroperasi dari kantor pusat di Mutiara Damansara. Perusahaan ini sahamnya tercatat di KLSE sekarang dikenal sebagai Bursa Malaysia Berhad pada tanggal 13 Desember 1989. Hari ini, Perseroan mempekerjakan lebih dari 5000 orang dan memproduksi serta pasar lebih dari 300 produk halal di Malaysia. Nama merek seperti memiliki MILO®, NESCAFÉ®, MAGGI®, NESPRAY® dan KIT KAT® telah menjadi nama rumah tangga terpercaya dan menikmati selama beberapa generasi. 
   Kerja Kosong Nestle
   Kerja Kosong Nestle
   Kini Nestle malaysia membuka kekosongan jawatan seperti berikut ini:

   JAWATAN KOSONG TERKINI NESTLE MALAYSIA TARIKH TUTUP 14 DISEMBER 2017

   Berikut Jawatan Kosong Nestle Malaysia ialah :-
   1. Medical Affairs Manager - (1700083Y)-Jawatan Kosong Selangor
   2. Clinical Nutrition Executive (Southern Region) - (170008HT)-Jawatan Kosong Johor-Johor Baru
   3. Clinical Nutrition Executive (Penang) - (170008HS)-Jawatan Kosong Penang
   4. Customer Manager - Giant-Jawatan Kosong Selangor
   5. Internship for Human Resource Management Students-Jawatan Kosong Selangor
   6. Internship for Media / Art Students-Jawatan Kosong Selangor
   7. Internship for Sales & Marketing Students-Jawatan Kosong Selangor 
   8. etc

    CARA MEMOHON

    1. Sila Kunjungi pautan : Jawatan Kosong Nestle Malaysia
    2. Pilih Kerjaya dimaksud
    3. Klik Apply This Job
    4. Mohonlah kerja kosong Terkini Nestle secara Onlen 

    Lokasi Jawatan Kosong    Nota jawatan Kosong:

    Tarikh tutup Jawatan: 14 Disember 2017

     Video Cara Memohon Jawatan Kosong dibawah ini :-    JAWATAN KOSONG FELDA GLOBAL VENTURES-FGV TARIKH TUTUP 09 DISEMBER 2017

    Kerja Kosong Terkini FGV SEPTEMBER 2017. Iklan Jawatan Kosong terkini dari Syarikat yang merupakan bahagian dari Felda Berhad, FGV sebagai sebahagian daripada Kumpulan FELDA, adalah pengendali pengeluar minyak sawit dan kelapa sawit perladangan terbesar di dunia, berdasarkan hektar ditanam.Diperbadankan di Malaysia sebagai sebuah syarikat sendirian berhad 2007, FGV mulanya beroperasi sebagai cabang komersial Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA). Pada 28 Jun 2012, syarikat itu telah disenaraikan di Pasaran Utama Bursa Malaysia Securities Berhad sebagai Felda Global Ventures Holdings Berhad. Pada 31 Disember 2013 permodalan pasaran kita adalah RM16.6 bilion. FGV adalah yang terbesar minyak sawit mentah (MSM) di dunia dan penapis minyak sawit Malaysia kedua terbesar. Lebih daripada 19,000 orang dalam kumpulan itu daripada anak-anak syarikat serta syarikat-syarikat usaha sama dan bersekutu, kita bercita-cita untuk menjadi salah satu bahagian konglomerat 10 perniagaan pertanian di dunia pada tahun 2020.
    Kerjaya Terkini FGV
    Kerjaya Terkini FGV

    Vision

    To be the leading globally diversified integrated agri-business
    Kini FELDA BERHAD FGV membuka jawatan kosong Negeri Sembilan seperi berikut ini :

    JAWATAN KOSONG FELDA GLOBAL VENTURES-FGV TARIKH TUTUP 09 DISEMBER 2017

    Jawatan Kosong FGV Disember 2017 ialah seperti berikut ini :-
    • BOILERMAN, FGVB-Jawatan Kosong Kuantan
    • EXECUTIVE (FINANCE), FGVPM-Jawatan Kosong Kuala Lumpur
    Syarat dan Kelayakan Jawatan kosong di Point Cara Memohon Jawatan Kosong.

     CARA MEMOHON KERJA KOSONG
    1. Sile kelaman: http://goo.gl/u9iQ5D
    2. Pili kerjaya dimaksud
    3. dan Klik Apply Now (bahagian kanan bawah)
    4. Mohonlah secara Online

    Nota Jawatan Kosong ini :

    Tarikh Tutup Jawatan : 09 DISEMBER 2017
    Hanya calon yang berkelayakan yang akan dihubungi

    Ketahui potensi anda dengan FGV

    Sebagai sebuah entiti perniagaan global dan pelbagai, FGV sentiasa mencari orang yang mampu  ntuk memacu syarikat ke arah merealisasikan wawasan kami untuk menjadi pertanian dan perniagaan pertanian syarikat global terkemuka yang berpangkalan di Malaysia.

    Felda Global Group

    Komitmen kami untuk memberi pendedahan modal insan kepada kakitangan pelbagai pengetahuan dan pengalaman untuk kerjaya yang memuaskan.
    Kami mencari individu dari pelbagai latar belakang dengan semangat untuk mengambil cabaran. Jika itu anda, maka sertailah organisasi pemikiran yang sangat bersepadu dan ke hadapan kami.
    Demikian jawatan kosong terkini semoga berfaedah.

    Wednesday, November 15, 2017

    Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor 09 DISEMBER 2017

    Iklan Kerja Kosong Lembaga Zakat Selangor. Maklumat jawatan terkini datang dari Lembaga Zakat Selangor yang mempelawa anda semua untuk memartabat Syiar Islam.  Lembaga Zakat Selangor (MAIS) merupakan sebuah organisasi Islam yang memartabatkan syiar Zakat di Negeri Selangor, Malaysia.
    Kerja Kosong Terkini Lembaga Zakat Selangor
    Kerja Kosong Terkini Lembaga Zakat Selangor

    Rasional Penubuhan LZS (MAIS)

    "Memikul tanggungjawab yang lebih besar di samping meningkatkan imej dalam menguruskan kutipan dan agihan zakat yang telah mencapai lebih RM100 juta setahun"

    Visi LZS (MAIS)

    "Menjadi peneraju institusi zakat yang mengamalkan piawaian pengurusan setanding dengan peringkat global."

    Misi LZS (MAIS)

    "Memberi perkhidmatan kepada umat Islam dengan penuh integriti dan profesionalisme dalam urusan kutipan dan agihan zakat."

    Kini Lembaga Zakat selangor membuka kekosongan Jawatan terkini seperti berikut ini :-

    Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor 09 DISEMBER 2017

     IT PROJECT MANAGER

    Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor 30 November 2017

    Senarai Jawatan Kosong LZS ialah berikut ini :-

    EXECUTIVE – IT SUPPORT 

    KELAYAKAN

    1. Ijazah Sarjana Muda Minimum dalam bidang berkaitan teknologi maklumat
    2. Pengalaman 2 tahun dalam pelaksanaan projek dan Pengetahuan tentang Microsoft CRM akan mendapat kelebihan
    3. Keupayaan untuk multitask, sangat dihitung dengan perhatian terhadap perincian
    4. Keupayaan untuk mempengaruhi, menguruskan jangkaan
    5. Mempunyai keperibadian yang matang, kemahiran interpersonal dan komunikasi yang baik, dan dapat berkomunikasi dengan baik dengan semua peringkat atau kakitangan dalam organisasi

    CARA MEMOHON KERJAYA    1. Sila ke rujukan talian berikut ini: Kerja Kosong Lembaga Zakat Selangor
    2. Pilih Kerjaya dimaksud
    3. Klik "APPLY NOW"

    Nota Jawatan Kosong:

    Tarikh tutup Jawatan Kosong:09 DISEMBER 2017
    Demikian Iklan kerja kosong terkini Lembaga Zakat Selangor semoga berfaedah.

    Monday, November 13, 2017

    Jawatan Kosong Terkini Jabatan Bekalan Air Luar Bandar Sarawak 13 November 2017

    Iklan Jawatan Kosong JBALB Sarawak 2017. JBALB marupakan syarikat terkemuka di bawah bidang kuasa Kementerian Kemudahan Awam. Setiausaha Tetap Kementerian Kemudahan Awam dilantik sebagai Pihak Berkuasa Air Negeri (SWA) di bawah peruntukan Ordinan Air 1994 yang juga telah membolehkan penubuhan pelbagai Pihak Berkuasa Bekalan Air di bawah Jabatan Kerja Raya (JKR) untuk membekalkan air yang boleh diminum ke bandar-bandar yang ditetapkan dan kawasan luar bandar.
    Jawatan Kosong Terkini Jabatan Bekalan Air Luar Bandar Sarawak
    Jawatan Kosong Terkini Jabatan Bekalan Air Luar Bandar Sarawak
    Kini Jabatan Bekalan Air Luar Bandar membuka kekosongan jawatan Kosong Terkini Kerajaan seperti berikut ini -

     Jawatan Kosong Terkini Jabatan Bekalan Air Luar Bandar Sarawak 13 November 2017

    Jabatan Bekalan Air Luar Bandar, Sarawak mempelawa pemohon warganegara Malaysia yang bermastautin di Sarawak dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan, yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat pelantikan bagi mengisi kekosongan untuk jawatan-jawatan seperti berikut:-
    • Jurutera Gred J41
    • Juruukur Bahan     Gred J41
    • Penolong Jurutera Gred JA29
    • Penolong Juruukur Bahan Gred JA29

    Nota Jawatan

    Hanya Calon yang berkelayakan yang akan digalakkan untuk memohon.

    CARA MEMOHON DAN NOTA JAWATAN

    • Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.
    • Pemohon yang telah mendaftar tetapi tidak memohon jawatan kosong yang disenaraikan boleh mengemaskini permohonan jawatan melalui akaun e-recruitment masing-masing. Bagi mereka yang belum mendaftar dan berminat memohon jawatan kosong yang diiklankan, perlu terlebih dahulu mengemukakan pendaftaran yang lengkap secara atas talian melalui laman web ini.
    • Sila rujuk SYARAT-SYARAT DAN CARA MEMOHON sebelum mengemukakan permohonan jawatan kosong dan pastikan semua maklumat diisi dengan lengkap dalam akaun e-recruitment.
    Tarikh tutup permohonan (replika data) : 13 November 2017
     Demikian Iklan Jawatan Kosong Terkini Kerajaan semoga berfaedah.amin

    Tuesday, November 7, 2017

    JAWATAN KOSONG 7-ELEVEN MALAYSIA 07 DISEMBER 2017

    Kerja Kosong terkini7-eleven Malaysia. Iklan Kerjaya terkini datang dari 7-eleven yang merupakan syarikat yang bergerak di sektor ritel/selontong. 7-Eleven ditubuhkan oleh JC Thompson pada tahun 1927 sebagai The Southland Ice Company di Dallas, Texas. Bermula sebagai penjual ais, syarikat itu akhirnya mula menawarkan susu, roti dan telur pada hari Ahad dan malam apabila kedai-kedai runcit ditutup. Idea perniagaan baru yang dihasilkan pelanggan yang berpuas hati dan meningkatkan jualan, bertelur pelopor konsep kemudahan runcit moden.
    Kedai kemudahan pertama syarikat itu dikenali sebagai kedai Tote'm sejak pelanggan "toted" jauh pembelian mereka, dan ada juga menggayakan tulen tiang totem Alaska di hadapan. Pada tahun 1946, Tote'm menjadi 7-Eleven untuk mencerminkan baru, jam lanjutan kedai-kedai '- 7 pagi hingga 11 malam, tujuh hari seminggu. Nama korporat syarikat telah ditukar daripada The Southland Corporation untuk 7-Eleven, Inc pada tahun 1999.
    kerja kosong terkini 7 eleven 2015
    kerja kosong terkini 7 eleven 2015
    7 Perkara yang anda tidak tahu tentang 7-Eleven Malaysia:
    1. Yang pertama kedai 7-Eleven di Malaysia dibuka pada 9 Oktober 1984 di Jalan Bukit Bintang, Kuala Lumpur dan ia masih beroperasi pada hari ini.
    2. Baru "cawan jelas" untuk Slurpee diperkenalkan pada 21 Januari 2008 supaya pelanggan boleh membuat ramuan mereka sendiri Slurpee minuman beku.
    3. The 8oz pertama. cawan mini Slurpee telah dilancarkan pada 10 November 2008 untuk masa yang terhad sahaja.
    4. Kedai 7-Eleven menggunakan beg plastik terurai sebagai tindak balas kepada perlindungan alam sekitar.
    5. 7-Eleven Malaysia meraikan ulang tahun ke-25 pada 6 April 2009, ia juga menandakan satu peristiwa penting pembukaan kedai 1000 di Bandar Sunway.
    6. Di Malaysia, hari 7-Eleven disambut pada 7 November (7/11) dan bukannya 11 Julai iaitu hari jadi rasmi kedai serbaneka 7-Eleven.
    7. 7-Eleven Malaysia membuka kedai 1600 di Publika Solaris pada 18 Jun 2014 dengan lihat konsep segar baru dan rasa.
    dalam masa ini 7-Eleven membuka senarai jawatan kosong terkini 2017 seperti berikut ini:-

    JAWATAN KOSONG 7-ELEVEN MALAYSIA  07 DISEMBER 2017

     • Maintenance Manager
     • Trainee Store Manager (7-Eleven)
     • Inventory Controller
     • Assistant Manager, Internal Audit
     • Payroll Executive
     • Merchandising Executive
     • Training Executive
     • Operational Finance Associate (GL)
     • Merchandising Analyst
     • Assistant Manager Financial Reporting
     • Consumer Insights Associate
     • Branch Maintenance Admin

      PANDUAN MEMOHON JAWATAN KOSONG     CARA MEMOHON KERJAYA


     Jika anda minat dengan jawatan kosong diatas sila mohon onlen disini:
     Jawatan kosong7-ELEVEN

     JAWATAN KOSONG TERKINI TENAGA NASIONAL BERHAD (TNB) TARIKH TUTUP 06 DISEMBER 2017

     Kerja Kosong Terkini TNB. Maklumat kerjaya Malaysia terkini berasal dari syarikat besar yaitu Tenaga Nasional Berhad. Tenaga Nasional Berhad adalah syarikat bekalan elektrik yang terbesar di Malaysia. Aset perniagaannya adalah sejumlah RM 60.0 billion. Bilangan pelanggan adalah lebih 6 juta akaun di Semenanjung Malaysia dan Sabah. Perniagaannya terasnya ialah menjana, menghantar dan membahagi tenaga elektrik ke seluruh Malaysia. Tenaga Nasional Berhad (TNB) juga adalah pengendali Grid Nasional, iaitu talian penghantar elektrik ke seluruh negara. Talian ini terdiri dari talian 132 kV, 275 kV dan 500 kV.
     Kerja Kosong Terkini TNB
     Kerja Kosong Terkini TNB
     TNB melalui anak syarikat juga terlibat dalam pembuatan alat pembolehubah, alat suis voltan tinggi dan kabel, sebagai pakar runding di dalam bidang seni bina, awam dan elektrik, menyelenggara dan membaiki peralatan elektrik dan sebagai pakar pengurusan projek. TNB juga mengendali universiti swasta iaitu Universiti Tenaga Nasional.
     Sumber:wikipedia
     Kini TNB membuka kekosongan jawatan hingga akhir bulan seperti berikut ini :

     JAWATAN KOSONG TERKINI TENAGA NASIONAL BERHAD (TNB) TARIKH TUTUP 06 DISEMBER 2017

     Jawatan kosong Plant Fitter (Maintenance)-Selangor
     TNB Engineering Corporation Sdn. Bhd.
     Jawatan kosong Senior Manager (Procurement)-Selangor
     TNB Engineering Corporation Sdn. Bhd.
     Tarikh tutup ialah pada 06 DISEMBER 2017.

     CARA MEMOHON KERJAYA     1. Sila kunjungi pautan:Iklan Jawatan Kosong TNB
     2. Pilih Kerjaya yang anda suka
     3. Klik Baten Apply Now (bahagian bawah)
     Demikian Iklan Jawatan Kosong Terkini Semoga berfaedah.
     Rujukan

     Jawatan Kosong Coca Cola Bottlers Malaysia 07 Disember 2017

     Iklan Jawatan Kosong terbaru Coca Cola Botler Malaysia, para warganegara Malaysia kami hantarkan info kerja kosong terbaru yang berasal dari Coca Cola Bottlers Malaysia dimana Coca Cola mula-mula mula menjual Coca-Cola® pada tahun 1886, apabila Dr John S Pemberton dikenakan pelanggan hanya lima sen botol. Sejak itu Coca Cola telah menjadi pengeluar minuman ringan terkemuka di dunia dengan lebih daripada 700,000 pekerja dan 500 jenama. Atlanta adalah di mana anda akan mencari ibu pejabat Coca Cola untuk The Coca-Cola Company, tetapi semasa perniagaan Coca Cola adalah global dalam skala - Coca Cola adalah sebuah syarikat tempatan di mana-mana Coca Cola beroperasi, termasuk Malaysia. KaCoca Colangan Coca Cola termasuk pasukan saintis, pemasar dan jualan orang di lebih daripada 200 buah negara termasuk Malaysia.
     Kerja Kosong Coca Cola Malaysia
     Kerja Kosong Coca Cola Malaysia
     Di Malaysia, sistem Coca-Cola mengeluarkan, memasarkan dan mengedarkan lebih 20 produk termasuk minuman sparkling (Coca-Cola, Fanta, Sprite, A & W, Schweppes), sifar kalori minuman sparkling (Coca Cola cahaya, Coca Cola sifar), minuman jus (Minit Maid Pulpy), teh (langit dan bumi), isotonics (Aquarius) dan air (Dasani).
     Sejak tahun 2010, Coca Cola telah melabur lebih daripada RM 750 juta di Malaysia mewujudkan lebih 800 peluang pekerjaan dan menyentuh lebih 60,000 pelanggan. Melalui program dan perkongsian Coca Cola, Coca Cola berhasrat untuk membuat perubahan positif yang berpanjangan dalam masyarakat setempat.
     Dengan komitmen lama bertahan untuk mewujudkan masyarakat yang mampan, di Malaysia Coca Cola telah memilih untuk memberi tumpuan usaha kemapanan kepada tiga bidang peluang di mana Coca Cola percaya Coca Cola boleh membawa perubahan yang bermakna untuk. Coca Cola menyeru mereka tiga 'Ws', Wanita, Air, dan Kesejahteraan itu. Ini adalah cara Coca Cola untuk menyumbang semula kepada masyarakat di mana Coca Cola beroperasi.
     Kini Coca Cola Bottlers Malaysia membuka kekosongan jawatan terbaru dalam rangka menggapai tujuan bisnis Coca Cola dengan jawatan seperti berikut ini:

     Jawatan Kosong Coca Cola Bottlers Malaysia 07 Disember 2017

     WAREHOUSE SENIOR ASSISTANT - CONTRACT

     KELAYAKAN
     1. Calon mestilah memiliki sekurang-kurangnya Diploma, Diploma Lanjutan / Tinggi / Pengajian Tinggi, Ijazah Sarjana Muda, Diploma Pasca Siswazah, Ijazah Profesional, mana-mana bidang.
     2. Kemahiran yang diperlukan: Keupayaan untuk berinteraksi dengan semua kakitangan termasuk dari jabatan lain, MS Excel, MS Powerpoint, SAP.
     3. Sekurang-kurangnya 1 tahun pengalaman kerja dalam bidang yang berkaitan diperlukan untuk kedudukan ini.
     4. Disukai Eksekutif yang mengkhusus dalam Pengurusan Pembelian / Inventori / Bahan & Gudang atau setaraf
     Jawatan Kosong Lainya:
     • Jawatan Kosong Quality Technician
     • Jawatan Kosong Mechatronic Technician
     • Jawatan Kosong SENIOR PROCUREMENT EXECUTIVE - INDIRECT
     • Jawatan Kosong Maintenance Planner
     • Jawatan Kosong Internship for Graphic Design
     • ETC

     CARA MEMOHON KERJAYA     1. Sila ke talian kerja kosong coca cola bottler
     2. Pilih Kerjaya diatas
     3. Klik "APPLY NOW " bahagian kanan bawah
      Demikian maklumat jawatan kosong terkini Malaysia semoga berfaedah.