JAWATAN KOSONG TERKINI Ogos 2017 September 2017

Iklan Jawatan Kosong Terkini Ogos 2017 September 2017 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy 2017 2018

Jawatan Kosong Zuellig Pharma Sdn Bhd 19 JULAI 2017

Iklan Kerja Kosong Zuellig Pharma Sdn Bhd- Menghidangkan pasaran penjagaan kesihatan Asia sejak tahun 1922, Zuellig Pharma adalah penyedia perkhidmatan prisihatin yang terkemuka di rantau ini. Menerusi pelbagai perkhidmatan inovatif, objektif Syarikat adalah untuk membantu penjagaan kesihatan Syarikat menangkap dan merealisasikan potensi penuh pasaran pesat dinamik penjagaan kesihatan pasaran di Asia.
Jawatan Kosong Zuellig Pharma Sdn Bhd
Jawatan Kosong Zuellig Pharma Sdn Bhd
Kerja Kosong ,Syarikat menyediakan sasaran penyelesaian yang bertujuan memenuhi keperluan diuruskan Syarikat penjagaan kesihatan dari pengedaran farmaseutikal, alat perubatan dan bahan-bahan percubaan klinikal, penyumberan luar jualan dan pemasaran, program berpusatkan pesakit untuk pelbagai perkhidmatan farmasi runcit.
Dengan menubuhkan rangkaian dan kemudahan merentasi 12 negara Asia, dan berkhidmat lebih 290,000 doktor, hospital, farmasi dan klinik, Zuellig Pharma menyediakan Syarikat penjagaan kesihatan dengan pasaran yang kritikal, membolehkan mereka mengikuti perkembangan dan pengembangan pasaran, melaksanakan amalan-amalan terbaik, dan sampai ke tahap baru pertumbuhan dan keuntungan.
Kini Zuellig Pharma Sdn Bhd membuka jawatan kosong seperti berikut ini:-

Jawatan Kosong Zuellig Pharma Sdn Bhd 19 JULAI 2017

Surgical Kit Technician-Jawatan Kosong Selangor

DESKRIPSI KERJA
 • Sediakan alat dan implan diperlukan untuk pembedahan seperti Senarai semak. Kaunter periksa untuk memastikan set kesempurnaan. Meningkat kepada Penyelia jika set tidak lengkap.
 • Membantu dalam penyediaan tokokan untuk pembedahan. Semak sekali lagi untuk memastikan semua barangan yang digunakan adalah dipilih dan dibungkus. Meningkat kepada Penyelia jika item yang digunakan ialah pesanan tertangguh.
 • Setelah set pulang dari hospital, menyemak instrumen dan implan terhadap senarai semak yang disampaikan. Merakam turun penggunaan. pemeriksaan kualiti instrumen dan implan untuk kesan darah masuk dan keluar. Meningkat kepada Penyelia jika terdapat sebarang percanggahan dikesan, mis item / kelompok yang berbeza, barang hilang, kotor / rosak / koyak / item unsterile, dan lain-lain
 • Meningkatkan kuning "bentuk kit lengkap" untuk mereka set lengkap dengan kod item dan kuantiti dan tampal di set.
 • Membantu Penyelia Teknikal set perancangan dan mobilisasi. Berkomunikasi dengan pemandu di hospital dan pengeposan kali. Berhubung dengan syarikat-syarikat kurier pada penghantaran.
 • Membantu Penyelia Teknikal untuk berkomunikasi dengan Pengetua dan Pengetua Agent Jualan / Reps pada set perancangan dan mobilisasi, gantian, set kembali percanggahan, dan lain-lain
 • Membantu Penyelia teknikal untuk mengendalikan produk mengimbas kembali daripada Pengetua. Mengesan kembali ketersediaan barang yang dipanggil semula dan lokasi semasa. Berhubung dengan pemandu dan Ejen Jualan / Reps Pengetua menarik balik barangan yang dipanggil balik dari hospital. Kuarantin barang yang dipanggil semula pada sangkar kuarantin.
 • Mengambil bahagian dalam aktiviti-aktiviti pengurusan inventori seperti persembahan mingguan kitaran / dijadualkan mengira serta apa-apa tuduhan saham yang dijadualkan. Pengurusan inventori juga akan termasuk pemantauan dan penjelasan saham tamat dari kit gigi di semua lokasi. Jika berkenaan, memastikan stok yang mencukupi untuk operasi hab dengan meminta penambahan ke gudang pusat.
 • Siap sedia selepas waktu pejabat, hujung minggu dan cuti umum untuk tempahan kes segera menetapkan persediaan.
 • Mematuhi keperluan ISO, SOP, GSDP, KDNK, GDPMD dan GMP serta Zuellig Pharma Tatakelakuan.
 • Memastikan dan mengekalkan rumah tangga yang baik dan 5S pada setiap masa.
 • Melaksanakan tugas-tugas lain yang diberikan apabila diperlukan.

KELAYAKAN
 • Mendapat sekurang-kurangnya kelayakan SPM dengan kepujian dalam Bahasa Malaysia.
 • Keupayaan untuk bekerja dengan cekap dalam permintaan yang tinggi, pasukan berorientasikan, dan persekitaran pantas.
 • pengalaman sebaik-baiknya dalam rantaian logistik / bekalan.
Calon-calon yang berjaya akan menerima faedah pakej imbuhan yang menarik, perubatan & rawatan di hospital.

CARA MEMOHON JAWATAN KOSONG

Sila memohon dalam talian/tulis/Faks dengan resume terperinci menyatakan gaji semasa dan dijangka anda dan menghubungi nombor telefon bersama-sama dengan gambar dikembalikan ke alamat berikut:
The Head of Human Resources
(Ref:Dispatch 012017)
Zuellig Pharma Sdn Bhd (4013-D)
No. 15 Persiaran Pasak Bumi
Seksyen U8, Perindustrian Bukit Jelutong
40150 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Fax: 03-7859 1950

Nota jawatan Kosong:

 • Tarikh tutup jawatan: 19 JULAI 2017
 • Lokasi Jawatan Kosong:No. 6 Jalan Tiang,Section U8/92,Perindustrian Bukit Jelutong,40150 Shah Alam,Selangor Darul Ehsan,Malaysia

Permohonan Online sila :

Subscribe to receive free email updates:

Featured Post

JAWATAN KOSONG PETRONAS TARIKH TUTUP 25 JUN 2017

Kerja Terkini Kosong Petronas . Iklan kerjaya terlengkap ya hanya di sini. Kali ini datang dari Petronas siapa yang tak kenal Petronas? Pe...