Friday, April 29, 2016

Jawatan Kosong terkini Bestinet 04 Mei 2016

Kerja Kosong Terbaru Bestinet Sdn Bhd. Bestinet Sdn BHD adalah sebuah syarikat IT yang mampu memberikan teknologi inovatif, pelanggan-centric dan penyelesaian syarikat yang menyeluruh termasuk merentas sempadan penyelesaian IT, aplikasi dan menyediakan infrastruktur bagi Kerajaan dan pelanggan sektor swasta.  Bestinet di sentiasa berusaha untuk melaksanakan cabaran kompleks dan mengubah mereka ke dalam aplikasi mudah, kemas dan intuitif. kepakaran global bestinet dan kepintaran serantau membolehkan kita untuk berfikir jauh ke hadapan keluk dalam menyediakan penyelesaian khusus pelanggan, menuntut kepada pelanggan bestinet.
Kerja Kosong Terkini Bestines
Kerja Kosong Terkini Bestines
Sejak ditubuhkan pada tahun 2008, bestinet telah secara berterusan telah terlibat dalam konsepnya, membangun dan mengintegrasikan penyelesaian IT hujung-ke-akhir untuk pelbagai jenis pelanggan. bestinet komited dalam usaha bestinet untuk menyampaikan dan melebihi keperluan dan jangkaan pelanggan bestinet.
pelanggan bestinet mendapat manfaat daripada kerinduan kompulsif berhampiran bestinet untuk berada di canggih daripada teknologi baru dan inovasi. bestinet berusaha untuk menjadi cepat menyesuaikan diri teknik-teknik terkini dan mencontohi trend pengguna semasa, memastikan pelanggan-pelanggan bestinet menikmati hanya penyelesaian terbaik. Pelanggan juga dianggap sebagai rakan kongsi strategik, di mana mereka yang terlibat dalam proses membuat keputusan setiap langkah perjalanan.
Pasukan pengurusan bestinet terdiri daripada pasukan tokoh terkemuka yang mempunyai pengalaman luas dalam pelbagai sektor dan industri, dan dihormati dalam pelbagai bidang mereka. Pasukan teknologi bestinet terdiri daripada kumpulan yang berdedikasi orang dengan pelbagai cemerlang domain dan kemahiran teknologi set, didorong oleh tahap profesionalisme yang tinggi dan semangat. Kerana, yang terbaik masih belum datang. Perjalanan bestinet baru sahaja bermula. bestinet percaya yang dibawa masa depan banyak peluang dan kejayaan untuk kita, dan kita benar-benar percaya bahawa perkongsian kerjasama pintar adalah penyumbang utama untuk kejayaan yang berterusan.
Kini Bestinet membuka kekosongan jawatan terkini seperti berikut ini:-

Jawatan Kosong terkini Bestinet 04 Mei 2016

Database Administrator-Kuala Lumpur

KELAYAKAN

 • Kemahiran insaniah
 • Komunikasi; bertulis dan lisan
 • Fleksibel dan diurus sendiri
 • Kreatif dan inovatif
 • Mesti bersedia untuk melakukan perjalanan di seluruh rantau langsung dan operasi lain dalam Bestinet Kumpulan

Pilihan

 • Pangkalan Data / RDBMS / NO-SQL pengetahuan
 • Junior / Fresh Graduate

Basic Requirements

 • Penyesuaian, Analisis / Penyelesaian Masalah, Kerjasama, Perkhidmatan Pelanggan Orientasi, Kreativiti / Inovasi, Integriti, Ketahanan

CARA MEMOHON KERJAYADemikian Maklumat kerjaya terkini semoga berfaedah.

JAWATAN KOSONG PAN MALAYSIA POOLS SDN BHD

Kerja Kosong terbaru Pan Malaysia Pools Sdn Bhd (PMP).  Pan Malaysian Pools Sdn. Bhd. ( "PMP"), telah diperbadankan di Malaysia pada 4 Julai, 1988. perniagaan utamanya adalah kelakuan dan pengurusan perniagaan Totalisator Ramalan Nombor di bawah peruntukan Akta Racing (Totalisator Board), 1961 itu. Pada 9 Ogos 2011, Jana Pendidikan Malaysia Sdn Bhd ( "JPM") memperolehi keseluruhan pemegangan dalam PMP. Berikutan pengambilalihan PMP oleh JPM, semua dividen bersih PMPs bahawa JPM menerima akan didermakan kepada The Community Chest ( "TCC"). Dengan struktur ini, PMP telah berkesan telah berubah dari sebuah organisasi untuk keuntungan ke dalam perniagaan sosial, memberikan sumbangan jangka panjang untuk TCC untuk manfaat masyarakat Malaysia.
Kerja Kosong PMP
Kerja Kosong PMP
Dibiayai terutamanya daripada keuntungan PMP, TCC membiayai penubuhan, pembangunan dan kemajuan sekolah dan institusi pengajian yang bukan untuk keuntungan adalah dan yang tidak menerima pembiayaan atau bantuan yang mencukupi daripada kerajaan atau masyarakat. PMP tidak menderma wang tunai secara langsung kepada sekolah-sekolah atau institusi pengajian. Melalui sukarelawan kami, TCC kerja-kerja tangan-tangan dengan pegawai sekolah dan kontraktor untuk membina, membetulkan dan memperbaiki infrastruktur dan kemudahan yang memerlukan perhatian segera, semua untuk manfaat kanak-kanak sekolah fizikal.
Sejak dilancarkan pada 2011, sukarelawan dari TCC telah bertungkus lumus dengan sekolah-sekolah jenis kebangsaan Cina dan Tamil serta sekolah mubaligh di seluruh negara, dari Timur ke Semenanjung Malaysia, untuk memastikan bahawa bumbung pecah dan jubin digantikan, masalah anai-anai diselesaikan, tandas dibaiki dan bangunan-bangunan lama yang sedia ada adalah selamat dan bunyi untuk kanak-kanak sekolah, serta membina bangunan baru dan kemudahan sampingan seperti dewan serbaguna, laluan berbumbung, makmal sains, perpustakaan, pusat sumber dan banyak lagi. 
Kini Pan malaysia Pools Sdn Bhd membuka kekosongan jawatan terkini seperti berikut:-

Executive - Finance-Kuala Lumpur

KELAYAKAN

 • Degree or partial accounting qualification or equivalent.
 • Minimum 3 years' relevant working experience.
 • Possess good interpersonal and communication skills.
 • Well organised, resourceful and able to work independently with minimum supervision.
 • Well verse with Microsoft Office applications.
 • Those with SAP system knowledge would have an added advantage.
 • Flexibility to travel outstation as and when required. 

CARA MEMOHON KERJAYA


Calon yang berminat juga dijemput untuk menulis dalam memberikan resume terperinci, salinan sijil-sijil, gaji (semasa dan dijangka) dan nombor telefon bersama-sama dengan gambar terbaru berukuran pasport (n.r.) ke alamat di bawah:
Senior Manager - Human Resources & Administration
Pan Malaysian Pools Sdn Bhd (171698-P)
16th Floor Wisma Genting
Jalan Sultan Ismail
50250 Kuala Lumpur
For more information on the company, kindly logon to www.damacai.com.my

Sumber

JAWATAN KOSONG KERAJAAN MIROS TARIKH TUTUP 01 MEI 2016

Iklan kerjaya terkini MIROS. Iklan kerja kosong terkini dtang dari Sektor Kerajaan iaiatu MIROS atau Institut Penyelidikan  Keselamatan  Jalan Raya    Malaysia   sebuah    agensi    Badan Berkanun di bawah Kementerian Pengangkutan Malaysia. MIROS telah ditubuhkan pada tahun 2007 sebagai sebuah agensi di bawah Kementerian Pengangkutan di Malaysia yang berperanan sebagai sebuah pusat sehenti untuk penjanaan penghasilan dan penyebaran ilmu serta maklumat keselamatan jalaran raya. Hasil kajian yang diperolehi daripada penyelidikan dan program-program intervensi berasaskan bukti menyediakan asas untuk merumuskan strategi baru, undang-undang, dasar, dan langkah-langkah penguatkuasaan, yang mengawal keselamatan jalan raya di peringkat kebangsaan.
Kerja Kosong MIROS
Kerja Kosong MIROS
Terlibat secara langsung di dalam penyelidikan, MIROS bekerjasama dengan agensi-agensi kerajaan tempatan dan antarabangsa dan badan-badan swasta untuk meningkatkan tahap keselamatan jalan raya, bertindak sebagai pusat sehenti bagi penjanaan dan penyebaran maklumat keselamatan jalan raya. 

Fungsi

 • Menjalankan penyelidikan berimpak tinggi yang akan ditafsirkan menjadi dasar keselamatan jalan raya;
 • Membangunkan objektif, dasar dan keutamaan nasional untuk pembangunan dan pengurusan penyelidikan keselamatan jalan raya yang tersusun;
 • Menambah baik dan meningkatkan pengetahuan berdasarkan perkembangan baharu dalam isu-isu berkaitan dengan keselamatan jalan raya;
 • Berperanan sebagai agensi audit dan akreditasi dalam reka bentuk kurikulum dan piawaian berkaitan dengan keselamatan jalan raya;
 • Mengusulkan intervensi/program berasaskan bukti yang cekap dari segi kos;
 • Berperanan sebagai pusat pengetahuan dan penghubung berkaitan dengan keselamatan jalan raya;
 • Berperanan sebagai pusat rundingan dan nasihat tentang isu-isu keselamatan jalan raya.
Kini MIROS mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dengan jawatan kosong terkini:-

JAWATAN KOSONG KERAJAAN INSTITUT PENYELIDIKAN KESELAMATAN JALAN RAYA (MIROS) TARIKH TUTUP 01 MEI 2016

PEMBANTU PENYELIDIK GRED Q17

Calon bagi lantikan hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:

KELAYAKAN

 • Warganegara Malaysia
 • Berumur tidak kurang daripada18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan
 • Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan {Gaji Permulaan:RM931.00] atau
 • Sijil dalam bidang berkaitan yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada \Politeknik-
 • politeknik tempatan atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya. [Gaji Permulaan: RM1,268.83]
 • Lulus atau Kepujian dalam Bahasa Melayu  (termasuk lulus Ujian Lisan)  dan Bahasa Inggeris pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia atau kelulusan  yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan

 CARA MEMOHON KERJA KOSONG 1. Sila kelaman:http://goo.gl/xiOtO6
 2. Klik Link pada Gred  senarai jawatan kosong Terkini
Demikian Maklumat kerja kosong terkini semoga berfaedah.

Wednesday, April 27, 2016

JAWATAN KOSONG TERKINI GENISIS TECHNOLOGY 10 MEI 2016

Maklumat kerja Kosong terbaru datang dari sektor Technology iaitu Genisis Technology, dimana  Yang beribu pejabat di Pulau Pinang, Malaysia, dan pejabat serantau di Singapura dan Thailand, Genisis Technology ditubuhkan Teknologi katering pusat pembangunan bagi industri menumpukan perhatian pada platform yang pelbagai untuk kejuruteraan Rework, Green Technologies dan penyelesaian Kejuruteraan. Melalui pengalaman kami yang luas dalam bidang kami dengan kerjasama antarabangsa dan tempatan dengan rakan kongsi global kami, kami telah meletakkan Genesis Technologies sebagai syarikat penyelesaian perintis dari segi pembangunan teknologi dan keselamatan. pelanggan kami terdiri daripada EMS kepada syarikat-syarikat OEM dalam segmen perniagaan yang pelbagai.
Kerja Kosong Terbaru genisis Technology
Kerja Kosong Terbaru genisis Technology

MISI

 • Cemerlang sebagai sebuah pembekal terkemuka berkualiti tinggi, latihan yang berkesan, Permohonan dan Kejuruteraan Solutions
 • Bagi industri canggih.

VISI

 • Sebagai pusat kecemerlangan dalam Pembangunan Teknologi Kejuruteraan Technologies, Green Technologies Pembangunan dan kohesif membina tenaga kerja yang mahir dan berilmu.
Untuk menggapai Misi dan Visi Genisi Technology membuka Kerja Kosong Terbaru April 2016 dan Kerja Kosong terbaru tersebut berakhir hingga 10 Mei 2016.  jawatan kosong terkini yang dibuka Genisis Technology seperti berikut ini :

Senior Executive - Project Management- Bayan lepas (Penang)

KELAYAKAN

Jawatan Kosong terbaru Genisis
Jawatan Kosong terbaru Genisis

CARA MEMOHON KERJA KOSONG TERBARU 1. Sila kunjungi link Maklumat jawatan kosong terkini : Kerja Kosong Genisis
 2. Pili Kerjaya terbaru dimaksud
 3. Klik "Apply Now"
 4. Mohonlah secara onlen

Adakah kerja kosong ini membantu anda?

Jika iya tolong sebarkan kerja kosong atau jawatan kosong ini kepada kawan-kawan anda.

NOTA JAWATAN KOSONG 

 • Hanya Calon yang memenuhi syarat-syarat kerja yang akan dihubungi
 • Jawatan Kosong ini diumumkan dari referensi yang jelas. 

JAWATAN KOSONG QUALITAS MEDICAL 29 APRIL 2016

Kerja Kosong Terkini Qualitas Medical. Iklan Kerja Kosong Terkini datang dari sektor kesihatan dan perubatan iaitu Qualitas Medical Sdn Bhd. Syarikat ini ialah berasaskan kesihatan asas penjagaan kumpulan pembekal Malaysia yang beroperasi di Malaysia dan beberapa negara di rantau Asia Pasifik. Qualitas Medical Group memiliki dan mengendalikan salah satu rangkaian bersepadu yang terbesar klinik Amalan Am di Malaysia serta pusat-pusat perubatan di India dan Australia. Qualitas juga mempunyai pemilikan dalam amalan pergigian di India dan Singapura. operasi Qualitas di luar negara terutamanya dalam perkongsian dengan pengasas amalan tempatan dan pengendali. Operasi Qualitas tersebar di seluruh Semenanjung Malaysia. Dalam pasaran luar negara, operasi Qualitas itu kini di India, Singapura dan Australia.
Kerja Kosong Terkini Qualitas health
Kerja Kosong Terkini Qualitas health

Vision

To be the healthcare provider network providing quality care to the community

Mission

Qualitas strive to provide innovative and quality healthcare services through motivated and committed professionals working together to exceed the expectations of patients, employees and our community.
Kini Qualitas medical membuka kesempatan kerjaya seperti berikut ini :

 JAWATAN KOSONG QUALITAS MEDICAL 29 APRIL 2016

Manager Human Resources-Selangor Petalling jaya

KELAYAKAN

 • Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda, Ijazah Profesional, Ijazah Sarjana, Pengurusan Sumber Manusia, Pengajian Perniagaan / Pentadbiran / Pengurusan, Perdagangan atau setara.
 • Fasih dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris dalam menulis & dituturkan.
 • Sekurang-kurangnya 8 - 10 tahun  pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan diperlukan untuk jawatan ini. Juga sekurang-kurangnya 2-3 tahun dalam jawatan pengurusan yang pakar dalam Sumber Manusia atau setaraf.
 • Mahir dalam undang-undang pekerjaan yang berkaitan seperti Akta Pekerjaan, Akta KWSP, Akta IR, Akta PERKESO, dan lain-lain, Multitasking, dapat bekerja di bawah tekanan, dapat menguruskan tekanan kerja dan sikap yang positif.
 • Perancangan yang kukuh, menyusun, berorientasikan hasil dan pelaksanaan.
 • Mempunyai kemahiran analitikal dan ghairah tentang inisiatif HR.
 • Pemohon mestilah bersedia untuk bekerja di Petaling Jaya.
 • Kedudukan Sepenuh Masa (percuma). 
Selain Kerja kosong terkini Qualitas diatas masih ada senarai jawatan kosong lain seperti berikut ini :-
 • Staff Nurse / Clinic Assistant
 • Executive, Information Management Technology (IMT) 

CARA MEMOHON KERJAYA 1. Sila kelaman: http://goo.gl/QBak5x
 2. Pilih Kerjaya dimaksud
 3. Klik "APPLY NOW"
 4. Mohonlah secara Onlin 
Demikian Maklumat kerjaya terkini semoga berfaedah.amin

Tuesday, April 26, 2016

JAWATAN KOSONG KENANGA INVESTMENT BANK BERHAD 07 MEI 2016

Kerja Kosong Terbaru Kenanga Investment Bank Berhad.  Kenanga Investment Berhad ditubuhkan selama lebih daripada 40 tahun, Kenanga adalah kumpulan kewangan di Malaysia yang mempunyai pengalaman yang luas dalam pembrokeran ekuiti, perbankan pelaburan, derivatif disenaraikan, perbendaharaan, nasihat korporat, perbankan Islam, pengurusan kekayaan dan pengurusan pelaburan. Hari ini Kenanga Investment Bank Berhad adalah bank pelaburan bebas terbesar * oleh jumlah dagangan ekuiti dan nilai, dan juga merupakan salah satu daripada tiga buah rumah broker atas dengan rangkaian terbesar remisier di negara ini.
Kerja Kosong Terkini Kenanga
Kerja Kosong Terkini Kenanga
Di samping itu, Kenanga Hadapan Deutsche Sdn Bhd adalah Niaga Hadapan keseluruhan Broker Top dan Top Ekuiti Broker Niaga Hadapan selama 12 tahun berturut-turut, yang dianugerahkan oleh Bursa Malaysia Derivatives Berhad. Bahagian pengurusan pelaburan Kenanga, Kenanga Investors Berhad terus memberikan prestasi dana yang kukuh dan konsisten dan telah dianugerahkan Best Persembahan Anugerah Dana Ekuiti Malaysia selama lima (5) tahun dan sepuluh (10) tahun kategori di Anugerah berprestij Lipper Malaysia Fund 2015.
Pada tahun 1996, K & N Kenanga Holdings Berhad telah disenaraikan di Papan Utama Bursa Malaysia Securities Berhad.
Kini Kenanga membuka kekosongan jawatan terkini seperti berikut ini :-

Associate,Group Finance (General Ledger/Banking)-Selangor

KELAYAKAN

 • Memiliki Ijazah dalam Perakaunan / kewangan atau kelayakan profesional yang lain.
 • pengalaman kerja yang relevan, sebaik-baiknya dalam industri kewangan.
 • Mempunyai minda yang analitikal dan terperinci berorientasikan dengan keputusan sikap berorientasikan.
 • Bebas dan keupayaan untuk bekerja dalam persekitaran yang cepat-kadar dan tempoh masa yang ketat.

Assistant Vice President, Group Finance (Management Reporting)-Selangor

KELAYAKAN

 • Memiliki Ijazah dalam Perakaunan / kewangan atau kelayakan profesional yang lain.
 • 6-7 tahun pengalaman yang berkaitan Minimum, sebaik-baiknya dalam industri kewangan.
 • Mempunyai minda yang analitikal dan terperinci berorientasikan dengan keputusan sikap berorientasikan.
 • Bebas dan keupayaan untuk bekerja dalam persekitaran yang cepat-kadar dan tempoh masa yang ketat.
juga ada jawatan kosong lain seperti berikut ini:
 • Assistant Vice President, Equity Broking Transaction Processing
 • Senior Associate, Business Continuity Management
 • Executive, Project Support

CARA MEMOHON KERJAYA 1. Sila kelaman: http://goo.gl/JkG7Nh
 2. Pilih kerjaya dimaksud
 3. Klik APPLY NOW 
Demikian kerja kosong terkini semoga berfaedah. amin
Sumber

Jawatan Kosong Triplus Industry Sdn Bhd Tarikh Tutup 26 Mei 2016

Iklan Kerja Kosong Terkini datang dari Syarikat Swasta Triplus Industry Sdn Bhd, dimana Syarikat ini TRIPLUS telah ditubuhkan pada tahun 1994 dengan permulaan yang rendah hati. Dari syarikat pengacuan suntikan plastik kecil, ia telah berkembang menjadi sebuah syarikat saiz sederhana khusus bukan hanya pengacuan suntikan tetapi juga peralatan ketepatan dan mati perniagaan di kilangnya (86,000 kaki persegi) yang terletak di batu-5 Jalan Meru, Klang.
Kerja Kosong Triplus
Kerja Kosong Triplus
Triplus mengalu-alukan calon-calon yang berpotensi dan sesuai untuk menyertai syarikat Triplus kerana Triplus menyediakan persekitaran kerja yang baik dan sesuai untuk pembangunan kerjaya anda. Kini Triplus Sdn Bhd membuka kekosongan jawatan terkini seperti berikut ini:

Jawatan Kosong Triplus Industry Sdn Bhd Tarikh Tutup 26 Mei 2016

Manager / Assistant Manager, Finance & Administration-Selangor - Meru, Klang

KELAYAKAN

 • Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda, Diploma Siswazah, Ijazah
 • Profesional, Kewangan / Perakaunan / Perbankan atau setaraf.
 • Kemahiran yang diperlukan : Kepimpinan Baik, Komunikasi Baik, Analisis Analisis.
 • Bahasa yang diperlukan : Bahasa Malaysia, Bahasa Cina, Bahasa Inggeris
 • Sekurang-kurangnya 5 tahun pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan diperlukan untuk jawatan ini.
 • Pemohon mestilah bersedia untuk bekerja di Meru, Klang.
 • Sebaik-baiknya Pengurus yang mengkhusus dalam Kewangan - General / Kos Perakaunan atau yang setaraf.
 • Kedudukan Sepenuh Masa (percuma).

CARA MEMOHON KERJA KOSONG


Untuk memohon jawatan kosong terkini Triplus adalah seperti berikut ini:-
 • Sila kunjungi talian berikut ini: Jawatan Kosong Triplus
 • Pilih Kerjaya diatas
 • Klik butong Apply NOW bahagian kanan bawah.
Demikian Maklumat Kerja Kosong Terkini semoga berfaedah. amin

Monday, April 25, 2016

Jawatan Kosong Koperasi Jaya Diri Malaysia (KOJADI) 25 MEI 2016

Kerja Kosong Terkini KOJADI. Para pencari jawatan kosong terbaru Malaysia 2016, kali ini kami maklumkan Iklan kerjaya yang berasal dari KOJADI dimana kojadi ialah Koperasi Jayadiri Malaysia Berhad (Kojadi) yang telah ditubuhkan pada tahun 1981 dengan objektif utama untuk memperluaskan kemudahan pinjaman pendidikan yang berkesan bagi membolehkan pelajar yang memerlukan untuk melanjutkan pelajaran yang lebih tinggi, dan untuk membentuk sumber manusia ke dalam tenaga kerja terlatih untuk Komuniti Malaysia dan Bangsa.
Kerja Kosong Terbaru KOJADI
Kerja Kosong Terbaru KOJADI
Sejak pinjaman pendidikan yang pertama telah diperkenalkan tidak lama lagi selepas penubuhannya, Kojadi telah melancarkan pelbagai skim pinjaman pendidikan. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, Kojadi telah berusaha untuk mengembangkan portfolio pinjaman dan asas pendapatan dengan mempelbagaikan ke kawasan yang lebih baru daripada aktiviti seperti penyediaan skim pinjaman yang berkaitan dengan perniagaan untuk melengkapkan aktiviti terasnya sebagai penyedia pinjaman pendidikan. 
Khususnya, ia telah berjaya melancarkan pelbagai skim pinjaman perniagaan seperti Pinjaman Kredit Mikro, Kecil dan Sederhana Enterprises Pinjaman dan Transformasi Kedai Runcit (TUKAR) dan program Automotive Pemodenan (ATOM). Program TUKAR / ATOM adalah salah satu Program Permulaan (EPP) di bawah Program Transformasi Ekonomi (ETP).
Kini KOJADI mempelawa warganegara malaysia untuk bergabung bersama dengan kekosongan jawatan terbaru 2016 seperti berikut ini:

ADMINISTRATION EXECUTIVE / SENIOR EXECUTIVE-Kuala Lumpur

KELAYAKAN KERJAYA

 • Memiliki Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan / ICSA atau kelayakan profesional yang berkaitan.
 • Sebaik-baiknya 2 tahun pengalaman yang berkaitan dalam kapasiti yang sama.
 • Perintah yang sangat baik kedua-dua lisan dan bertulis Bahasa Inggeris dan juga celik komputer. 
 • Pengetahuan Mandarin akan menjadi satu kelebihan.
 • Kepimpinan dan keupayaan untuk bekerja dengan baik dengan semua peringkat kakitangan.
 • Keupayaan untuk bekerja di bawah tekanan dalam persekitaran kadar yang cepat. 

CARA MEMOHON KERJAYA


 1. Sila kelaman berikut: Kerja Kosong KOJADI
 2. Pilih jawatan Kosong diatas
 3. Klik "APPLY NOW" bahagian bawah
 4. Mohonlah Kerja Kosong secara onlen

KENAPA SERTAI KOJADI?

Yang ditubuhkan dan pembekal pinjaman terkemuka mempelawa individu yang bersemangat untuk menyertai organisasi KOJADI yang dinamik.
 • Peluang kemajuan kerjaya yang cemerlang menanti kakitangan kami.
 • Prestasi yang baik sentiasa ganjaran yang sewajarnya.
 • KOJADI mengamalkan budaya pejabat yang cergas & bertenaga. 
Demikian Maklumat Kerja Kosong Terkini dari KOJADI semoga berfaedah.amin

Jawatan Kosong Terkini Ahmad Abdullah & Goh Tarikh tutup 15 Mei 2016

Iklan Kerja Kosong terbaru datang dari Syarikat Swasta iaitu Ahmad Abdullah & Goh dimana AHMAD ABDULLAH & GOH adalah sebuah firma mempelbagaikan sepenuhnya of Chartered Accountants di Malaysia yang memberi perkhidmatan pelanggan melalui pejabat-pejabat dan rakan di seluruh negara dan di peringkat antarabangsa. AHMAD ABDULLAH & GOH adalah sebuah firma Bumiputra yang ditubuhkan oleh Encik Michael Goh dan Allahyarham Y.B. Dato 'Ahmad Abdullah pada tahun 1976 berikutan penyusunan semula firma asal S. Renganathan & Co. 
Kerja kosong Terkini Ahmad Abdullah&Goh
Kerja kosong Terkini Ahmad Abdullah&Goh
yang menjejaki asal-usul kepada awal 1950-an. Firma itu adalah salah satu daripada firma perakaunan yang ditubuhkan dalam negara pertama dan selama ini, aktiviti-aktiviti dan pelbagai perkhidmatan profesional Firma telah berkembang untuk berkhidmat kepada keperluan pelanggan yang telah disediakan atau telah berkembang akibat daripada program perindustrian berkesan Malaysia . Firma ini merupakan salah satu syarikat terkemuka yang terlibat untuk menjalankan audit tahunan dan khas bagi pihak Ketua Audit Negara sebagai audit sektor awam telah semakin diswastakan.
Kini Ahmad Abdullah & Goh membuka kekosongan jawatan terkini seperti berikut ini :

Jawatan Kosong Terkini Ahmad Abdullah & Goh Tarikh tutup 15 Mei 2016

TAX SENIOR

Kuala Lumpur - Pasar Seni

DESKRIPSI KERJA
 • Pemohon mestilah mempunyai sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda atau Diploma Perakaunan / kelayakan perakaunan profesional atau yang setaraf
 • Baik bertulis dan lisan kemahiran berkomunikasi dalam bahasa Inggeris dan Bahasa Malaysia
 • Bermotivasi dengan sikap positif, mampu bekerja secara berdikari, proaktif dan memenuhi tarikh akhir
 • Minimum 3 tahun pengalaman bekerja berkaitan dalam cukai
 • Berdasarkan di (kawasan Central Market) Kuala Lumpur
Jawatan di atas menawarkan pakej ganjaran yang kompetitif dan lima hari seminggu.
Pemohon hendaklah mengemukakan resume mereka dengan butir-butir pengalaman kerja dan kelayakan, pendapatan semasa dan dijangka, gambar dan nombor telefon kepada: -
Faks: 03-2070 4393

CARA MEMOHON ONLEN

Demikian Maklumat Kerja Kosong Terkini Malaysia semoga berfaedah.

Friday, April 22, 2016

Jawatan Kosong HCL Axon Malaysia 22 April 2016

Kerja Kosong Terkini HCL Axon Malaysia. Iklan jawatan Kosong Terkini kami infokan kepada ande yang berasal dari Axon Malaysia Sejak tahun 1985, HCL telah membolehkan perniagaan di Malaysia bersaing dengan lebih baik dalam dunia teknologi yang dipacu. Lebih daripada 60 syarikat, termasuk Fortune 500 syarikat di perbankan dan perkhidmatan kewangan, insurans, telekomunikasi, semikonduktor, minyak dan gas, teknologi tinggi, peruncitan, pembuatan, logistik, pelancongan, dan industri automobil adalah pelanggan HCL di rantau ini.HCL, sebuah syarikat perisian yang mantap di Malaysia, mempunyai salah satu yang terbesar pusat penghantaran SAP di rantau ini, menyampaikan perkhidmatan dari dua lokasi - Kuala Lumpur dan Pulau Pinang untuk pelanggan serantau dan global. Lebih 70% daripada pekerja HCL di Malaysia adalah penduduk tempatan.
HCL adalah salah satu syarikat pertama untuk mencapai status Multimedia Super Corridor (MSC) di Malaysia, jawatan yang diberikan oleh Perbadanan Pembangunan Multimedia (MDEC), Malaysia kepada syarikat-syarikat yang mengambil bahagian dalam inisiatif ICT di negara ini.
Penglibatan utama
Kerja Kosong HCL
Kerja Kosong HCL

 • HCL adalah rakan kongsi IT strategik untuk DiGi Telecommunications (a Telenor Group Syarikat). HCL menguruskan keseluruhan platform dalam talian dan pemasaran operasinya.
 • HCL telah dibina dan kini mengendalikan portal / Ecommerce Pengurusan Aset Digital untuk FINAS - Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia di bawah Kementerian Komunikasi dan Multimedia.
 • HCL mewujudkan nilai untuk Electrolux dan SC Johnson. HCL berjalan Meja Perkhidmatan mereka dari Malaysia dalam bahasa-bahasa Asia berganda, seperti Mandarin, Bahasa Melayu, Bahasa Indonesia, Thailand, dan Vietnam.
 • HCL bekerjasama dengan Petronas ICT dalam pelbagai bidang, termasuk SAP Consulting, Perkhidmatan Infrastruktur, Pengurusan Program, Pembangunan Aplikasi, dan Mobiliti Consulting.
 • HCL berjaya mengaktifkan Transformasi Perniagaan di Malaysia Airlines pada SAP.
 • HCL terlibat dalam inisiatif Transformasi Pinjaman Asal daripada pelbagai bank di seluruh Malaysia.
 • HCL adalah melaksanakan beberapa projek utama bagi 2 Bank terbesar di Malaysia, ada yang termasuk penempatan Trade Portal Finance, Research Automation, Derivatif dan Produk Berstruktur pelaksanaan, CRM, Transformasi Pembayaran, Solutions Custodian, Channel Services Architecture, Data Warehousing, yang menubuhkan pusat-pusat kompetensi, dan inisiatif SOA dan BPM.
 • HCL telah diamanahkan dengan projek portal rombakan besar-besaran untuk salah satu daripada Insurans terbesar di Malaysia. Projek ini meliputi platform refresh hujung-ke-akhir, dan keselamatan dan GUI tambahan.
Kini HCL Axon membuka kekosongan jawatan terkini seperti berikut ini:-

 Jawatan Kosong HCL Axon Malaysia 22 April 2016

Copy Writer-Kuala Lumpur

KELAYAKAN

 1. Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya Diploma, Advanced / Tinggi / Diploma Siswazah, Ijazah Sarjana Muda, Diploma Siswazah, Ijazah Profesional, Ijazah Sarjana, mana-mana bidang.
 2. kemahiran yang diperlukan : Copy Writer.
 3. Bahasa yang diperlukan : Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeris
 4. Sekurang-kurangnya 5 tahun pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan diperlukan untuk jawatan ini.
 5. Sebaik-baiknya Eksekutif Kanan yang pakar dalam IT / Komputer - Perisian atau setara.
 6. kedudukan Sepenuh Masa (percuma).

Software Engineer-Penang

KELAYAKAN

 • Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya Diploma, Advanced / Tinggi / Diploma Siswazah, Ijazah Sarjana Muda, Diploma Siswazah, Ijazah Profesional, Ijazah Sarjana, mana-mana bidang.
 • kemahiran yang diperlukan : bahasa skrip, C Bahasa, Perl, Python, Skrip Shell, LINUX.
  Sekurang-kurangnya 1 tahun pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan diperlukan untuk jawatan ini.
 • Sebaik-baiknya Junior Eksekutif yang pakar dalam IT / Komputer - Perisian atau setara.
 • Kedudukan Sepenuh Masa (percuma).
 • Kepakaran dalam pengurusan sistem konfigurasi perisian seperti GIT.
 • Mengintegrasikan patch perisian yang dibangunkan oleh ahli pasukan yang lain, mewujudkan siaran perisian penuh dan separa sesuai untuk pasukan berkualiti, penggabungan perubahan terakhir ke dalam repositori utama - Pelbagai pelanggan dan pembebasan baris.
 • Membangunkan skrip automasi untuk mengautomasikan proses aliran kod, pengurusan patch sebanyak mungkin.
 • Menjadi ghairah tentang automasi secara umum.
 • GIT, Gerrit, Android, Jenkins, Sistem Integrasi berterusan, Python, Perl, Linux, VMware.
 • Perlu mempunyai pengalaman dalam sekurang-kurangnya satu bahasa skrip daripada Perl, Python, shell skrip dan baik pendedahan jika calon itu telah terpaksa Linux & C juga.

CARA MEMOHON KERJAYADemikian Maklumat kerja kosong terkini semoga berfaedah dan Sukses.Amin

Thursday, April 21, 2016

Jawatan Kosong MNC Wireless Bhd Tarikh Tutup 11 Mei 2016

Kerja Kosong Terbaru MNC Wireless Bhd, Maklumat kerja kosong datang dari syarikat MNC Wireless dimana MNC Wireless ialah syarikat Penyelesaian Mudah Alih dan digital dengan imaginasi gergasi dan kuasa kreatif 100 unicorns digabungkan. MNC menyelesaikan masalah dengan kasih kepada teknologi dan semangat kecemerlangan untuk membawa anda pakej yang lengkap. MNC menawarkan pelbagai halangan menghancurkan perkhidmatan yang terdiri daripada pembangunan aplikasi mudah alih, pembangunan laman web, pembangunan aplikasi sosial media, pengurusan media sosial, pesanan mudah alih dan pembayaran mudah alih. Semua dalam semua, MNC adalah sebuah kumpulan membingungkan Geeks, ahli silap mata, ahli sukan, artis dan snoozers sekali-sekala yang berbangga dengan ketukangan MNC dan hidup dengan kejayaan MNC.
career MNC Wireless
Kerja kosong terkini MNC Wireless
Kini MNC Wireless membuka kekosongan jawatan terkini seperti berikut ini:-

Jawatan Kosong MNC Wireless Bhd Tarikh Tutup 11 Mei 2016

Mobile App Developer-Selangor - Jaya One, Petaling Jaya

Kelayakan:

Kemahiran yang dikehendaki dan pengalaman:
 • Memiliki sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Sains Komputer / Teknologi Maklumat atau setara.
 • Pilihan untuk mempunyai sekurang-kurangnya 2 tahun pengalaman pengaturcaraan web atau pembangunan perisian. Graduan baru dengan pengalaman pengaturcaraan adalah dialu-alukan untuk memohon.
 • Passion dalam bekerja dengan teknologi web terkini ditambah.
 • Strong kreatif dengan kemahiran analitikal dan digabungkan dengan masalah yang berkesan keupayaan menyelesaikan.
 • Syarat-syarat untuk pemaju Mobile: Hands pengalaman dalam menggunakan alat pembangunan platform Titanium Appcelerator untuk pembangunan aplikasi mudah alih, JavaScript, SQL Lite, JSON. Pendedahan kepada PHP atau aplikasi mudah alih pembangunan kemahiran asli di iOS dan / atau Android akan menjadi satu kelebihan.
 • Pendedahan dalam bekerja dengan infrastruktur berasaskan awan (Amazon Services contohnya. Web, Microsoft Azure, Platform Awan Google).

Web Developer-Selangor - Jaya One, Petaling Jaya

KELAYAKAN

Kemahiran yang dikehendaki dan pengalaman:
 • Memiliki sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Sains Komputer / Teknologi Maklumat atau setara.
 • Pilihan untuk mempunyai sekurang-kurangnya 2 tahun pengalaman pengaturcaraan web atau pembangunan perisian. Graduan baru dengan pengalaman pengaturcaraan adalah dialu-alukan untuk memohon.
 • Passion dalam bekerja dengan teknologi web terkini ditambah.
 • Strong kreatif dengan kemahiran analitikal dan digabungkan dengan masalah yang berkesan keupayaan menyelesaikan.
 • Syarat-syarat untuk pemaju Web: Hands on pengalaman dalam PHP, JavaScript, jQuery, MySQL, Linux, Rangka Kerja (contohnya Bootstrap, CodeIgniter.). Pendedahan kepada Cross alat pembangunan platform untuk kemahiran aplikasi mudah alih akan menjadi satu kelebihan.
 • Pengetahuan alat pengaturcaraan web / API, seperti Git, HTML5, CSS3, OAuth API.
 • Pendedahan dalam bekerja dengan infrastruktur berasaskan awan (Amazon Services contohnya. Web, Microsoft Azure, Platform Awan Google).
Calon yang berminat adalah dipelawa untuk memohon dalam talian sahaja (sila nyatakan jawatan yang dipohon). Dalam resume sila termasuk gambar terbaru anda, gaji semasa dan gaji yang dipohon.
Semua permohonan akan dilayan dengan rahsia dan hanya calon-calon yang disenarai pendek sahaja akan dihubungi.

CARA MEMOHON KERJAYA 

 1. Sila ke talian berikut: Kerja Kosong MNC Wireless
 2. Pilih Kerjaya kosong sedia
 3. Klik butong APPLY NOW
 4. Mohonlah secara onlen

Nota Jawatan Kosong:

Permohonan dilakukan onlen melalui talian sumber 
Tarikh tutup Permohonan: 11 MEI 2016
Hanya calon-calon yang disenarai pendek sahaja akan dihubungi.

Profile MNC Wireless

MNC adalah Solutions Provider Mobile & Digital.
MNC krew pakar Pemikiran pantas, didorong oleh inovasi, kreativiti dan cinta untuk segala-galanya digital. Pada MNC, semuanya dilakukan dengan tujuan dan pemikiran yang besar. MNC tidak pernah menyelesaikan untuk "ok", seperti yang kita sentiasa belajar dan menolak antara satu sama lain untuk menjadi yang terbaik kita boleh. Hari ini Kita hidup pada zaman di mana segala-galanya adalah serta-merta diakses dan pengalaman yang pernah berkembang. Itulah Mengapa sebagai sebuah syarikat, MNC terus mencabar norma dan berusaha untuk menyediakan satu pengalaman seperti yang lain melalui pembangunan laman web, aplikasi mudah alih, aplikasi facebook dan perkhidmatan mudah alih & digital MNC yang lain.
MNC adalah lebih daripada hanya sekumpulan orang-orang rawak yang membuat perkara yang sejuk, MNC tuan kemahiran MNC. MNC bergantung kepada kepakaran masing-masing, pemikiran kreatif dan kemahiran gila untuk melancarkan kerja-kerja yang menakjubkan untuk pelanggan MNC.

BEKERJA DI MNC

Karya-karya yang terbesar di dunia yang dilakukan oleh orang-orang yang benar-benar menikmati apa yang mereka lakukan. Itulah sebabnya di MNC, kami percaya dalam prinsip kerja keseronokan. Ahli kumpulan digalakkan untuk meluahkan kreativiti masing-masing pada hari mereka untuk tugas-tugas hari yang membolehkan mereka untuk meninggalkan tanda mereka dalam kerja-kerja seni mereka.
 MNC juga menjaga perjalanan dan perbatuan tuntutan kerja yang berkaitan, subsidi letak kereta anda dan perlindungan perubatan. Kami menjaga kebajikan kakitangan kami untuk membebaskan minda kreatif mereka untuk inovasi untuk mengambil tempat.

Jawatan Kosong Pembinaan Mintrajaya Sdn Bhd 21 Mei 2016

Kerja Kosong Terkini Pembinaan Mitrajaya Sdn Bhd, Maklumat kerjaya terbaru datang dari Sektor syarikat Sawasta iaitu Pembinaan Mitrajaya Sdn Bhd, dimana Pembinaan Mitrajaya Sdn Bhd. ialah Sebuah syarikat pembinaan, terlibat dalam kejuruteraan awam, bangunan, kerja-kerja pembinaan jalan raya, dan bekalan bahan binaan. Syarikat itu sebelum ini dikenali sebagai Pembinaan Mitra Jaya Sdn Bhd dan menukar namanya pada bulan Mei, 1994. Pembinaan Mitrajaya Sdn Bhd. telah ditubuhkan pada tahun 1985 dan berpusat di Puchong, Malaysia. Pembinaan Mitrajaya Sdn Bhd. Beroperasi sebagai anak syarikat Mitrajaya Holdings Bhd.
Kerja Kosong Pembinaan Mitrajaya Sdn Bhd
Kerja Kosong Pembinaan Mitrajaya Sdn Bhd
Lembaga Pengarah Mitrajaya Holdings Berhad mengumumkan bahawa Pembinaan Mitrajaya Sdn Bhd pada 25 Februari 2016 diterima dari PJ Midtown Development Sdn Bhd kontrak anugerah untuk pembangunan bercampur bangunan kompleks dan kerja-kerja luaran di Seksyen 13 Petaling Jaya untuk jumlah kontrak sebanyak MYR 292.999.999 sahaja. Kontrak itu akan bermula pada 1 April 2016 bagi tempoh 26 bulan dan dijangka siap pada 31 Mei 2018.
Kini Pembinaan Mitrajaya membuka kekosongan jawatan terkini seperti berikut ini :

Jawatan Kosong Pembinaan Mintrajaya Sdn Bhd 21 Mei 2016

Construction Manager

KELAYAKAN

 • Sekurang-kurangnya Ijazah diiktiraf Kejuruteraan Awam atau yang setaraf dengannya;
 • Minimum 8 tahun menceritakan pengalaman dalam projek-projek bangunan dan / atau Industri Pembinaan kerja;
 • Pengalaman dalam projek keseluruhan / kawalan lokasi (kos, kualiti dan jadual).
 • Sanggup untuk merantau.

Assistant Manager, Asset Management-Selangor

Kelayakan

 • Yang diiktiraf Diploma / Ijazah dalam bidang berkaitan kajian atau yang setaraf dengannya;
 • Minimum 5 tahun menceritakan pengalaman bekerja.
 • Mengalami kedua-dua mengurus dan menyokong pelbagai projek;
 • Boleh bekerja secara bebas dengan Penyeliaan minimum.
 • Mempunyai kemahiran analitikal dan penyelesaian masalah.
 • keupayaan untuk menganalisis dan membuat kesimpulan daripada data yang kompleks ditunjukkan.
 • Kemahiran dalam memberi perhatian kepada butiran.
 • Kemahiran komunikasi yang baik termasuk kebolehan menulis kuat dan laporan pengalaman menyediakan luas.

CARA MEMOHON KERJAYA


Jika anda percaya bahawa anda mempunyai pengetahuan, kemahiran dan bakat untuk cemerlang dalam industri pembinaan dan mencari platform yang sesuai untuk meningkatkan kerjaya anda kemudian hantar resume dan kenalan anda. Kami ingin bertemu anda secara peribadi untuk meneroka kemungkinan mengambil anda sebagai sebahagian daripada pasukan kami yang dinamik dalam usaha kami untuk mencapai kecemerlangan. Kami percaya pada bakat ganjaran dan keputusan yang positif. 

Kenapa Jawatan Kosong Pembinaan Mitrajaya ?

Jika anda percaya bahawa anda mempunyai pengetahuan, kemahiran dan bakat untuk cemerlang dalam industri pembinaan dan mencari platform yang sesuai untuk meningkatkan kerjaya anda kemudian hantar resume dan kenalan anda. Mitrajaya ingin bertemu anda secara peribadi untuk meneroka kemungkinan mengambil anda sebagai sebahagian daripada pasukan kami yang dinamik dalam usaha kami untuk mencapai kecemerlangan. Mitrajaya percaya pada bakat ganjaran dan keputusan yang positif.
 • Calon yang berjaya akan ditawarkan pakej & faedah ganjaran yang kompetitif.
 • Mitrajaya mempunyai peluang peningkatan kerjaya yang cemerlang untuk pekerja yang akan dipromosikan secara dalaman.
 • Mitrajaya mengamalkan budaya pejabat yang cergas & bertenaga.

Nota Jawatan Kosong:

Tarikh Tutup Permohonan Onlen: 21 MEI 2016
Permohonan tidak dipungut biaya alias gratis
Untuk Maklumat detel sila ke pautan Sumber

Wednesday, April 20, 2016

Jawatan Kosong Subang jaya Medical centre Tarikh tutup 20 Mei 2016

Kerja Kosong terkini Subang Jaya Medical centre. Para pencari Jawatan Kosong terkini, kali ini kami informasikan Kerja Kosong Sektor Kesihatan iaitu SJMC atau Subang Jaya medical center, dimana Subang Jaya Medical Centre (SJMC) telah membina reputasi yang cemerlang sebagai pusat diiktiraf di peringkat antarabangsa, yang memenangi anugerah perubatan di rantau ini. Sebagai salah satu daripada nama-nama yang dipercayai Malaysia dalam rawatan perubatan, SJMC berhasrat untuk menyampaikan hasil klinikal terbaik untuk pesakit melalui kepakaran yang berkemahiran tinggi, teknologi canggih dan penjagaan pesakit yang sangat baik.
Kerja Kosong SJMC
Kerja Kosong SJMC
Sejak dua dekad yang lalu, SJMC telah membuat sejarah perubatan di Malaysia dengan banyak pencapaian dan pencapaian SJMC. Semua yang dicapai melalui kecemerlangan kita dalam sistem pengurusan kualiti, kepakaran perubatan dan pusat kecemerlangan SJMC.
SJMC adalah 393 katil hospital pelbagai disiplin pengajian tinggi yang terletak di tengah-tengah Subang Jaya. Pusat perubatan sehenti telah menyampaikan kecemerlangan perubatan kepada masyarakat sejak penubuhannya pada tahun 1985 dengan sistem state-of-the-art dan teknologi terkini. SJMC membawa adegan perubatan dan klinikal Malaysia dengan pelbagai peristiwa penting klinikal dan pembedahan dalam pembedahan jantung dewasa, pemindahan hati pediatrik, terapi kanser dan radiologi intervensi. Gandaan hospital yang memenangi anugerah mempunyai Pusat Kecemerlangan Kanser, Penyakit Darah, Penghadaman & Kesihatan Hati dan Urology.

Visi

Untuk menjadi pembekal penjagaan kesihatan utama di Asia dengan menyerahkan hasil kualiti yang mapan dan tinggi kepada semua pihak yang berkepentingan.

Misi

Ramsay Sime Darby Healthcare berusaha untuk menyampaikan, meningkatkan dan mengekalkan faedah dan pulangan pemegang kepentingan.
SJMC komited untuk mempromosikan, meningkatkan dan mengekalkan: Excellent perkhidmatan penjagaan kesihatan bersepadu di mana inovasi dan pengajaran adalah penting di dalam memberi penjagaan. Pelanggan memberi tumpuan pencegahan, diagnostik dan rawatan perkhidmatan penjagaan kesihatan yang memberikan hasil yang unggul dan menyentuh semua individu. Pendidikan berkualiti yang memupuk kakitangan penjagaan kesihatan yang cekap dan penyayang.
Kini SJMC membuka kekosongan kerja kosong terkini seperti berikut:

Jawatan Kosong Subang jaya Medical centre Tarikh tutup 20 Mei 2016

Store Clerk-Selangor

Kelayakan

 • Minimum SPM serta lulus dalam Matematik.
 • Sebaik-baiknya dengan satu tahun pengalaman dalam persekitaran yang Pharmacy Store.
 • Boleh berkomunikasi dalam bahasa Inggeris dan Bahasa Malaysia.
 • Keupayaan untuk mengendalikan komputer dan menaip adalah satu kelebihan.
 • kedudukan Sepenuh Masa (percuma). 

Flex State Registered Nurse - (Part Time)-Selangor

KELAYAKAN

 • Nurse Registered Negeri  sebaik-baiknya dengan 3 tahun pengalaman bekerja dalam Bilik Bedah atau ICU / CCU / NICU atau bidang yang berkaitan Surgeri dan lain-lain perubatan .
 • Berkaitan kelayakan Post Basic akan menjadi satu kelebihan.
 • Sah Sijil Amalan Tahunan (APC)
 • Pesara digalakkan memohon

Kebaikan:

 • Jumlah gaji sebulan adalah berdasarkan kepada bilangan jam kerja. Melebihi jumlah jam kerja hendaklah dibayar dengan sewajarnya berdasarkan kadar setiap jam yang ditawarkan.
 • 3 1/2 hari bekerja atau mana-mana hari yang dinyatakan oleh Jururawat Pengurus seminggu.
 • Minimum jam kerja dalam sehari adalah 4 jam dan hari kerja tetap akan Isnin hingga Sabtu.
 • Jadual penempatan dan kerja adalah atas dasar keperluan.
 • Faedah lain: -
  • KWSP
  • Perkeso
 • faedah perubatan yang meliputi perkhidmatan penjagaan primer sehingga maksimum RM100 sebulan.
 • Insentif prestasi akan diberikan setiap tahun.
 • Uniform disediakan

CARA MEMOHON KERJA KOSONG TERKINI

 • Sila kelaman: Kerja Kosong SJMC
 • Pilih Kerja kosong Tersedia
 • Klik "APPLY NOW"
 • Mohonlah kerja kosong secara onlen

Nota Jawatan Kosong:

 • Tarikh tutup Permohonan 20 Mei 2016
 • Permohonan tidak dipungut beaya
 • Untuk maklumat detail sila kunjungi pautan nombor satu pada Cara memohon kerja kosong terkini diatas.
 • Hanya Calon yang berkelayakan yang akan dihubungi.
Demikianlah Maklumat Kerja Kosong terkini semoga berfaedah. amin

Monday, April 18, 2016

JAWATAN KOSONG CITY UNIVERSITY 09 MEI 2016

Kerja Kosong Terbaru City University College of Science and Technology.  City University College of Science dan Technology (City UC) (atau dahulunya dikenali sebagai Kolej Antarabangsa Unity) ditubuhkan pada bulan April 1984 oleh sekumpulan ulama dengan pengalaman yang luas dalam kedua-dua universiti awam tempatan dan universiti ternama luar negara. Berdaftar dengan Kementerian Pengajian Tinggi di bawah bekas Akta Pendidikan 1961, City UC dikenali kemudian sebagai Kolej Komuniti Petaling Jaya (MBPJ). Ia telah ditubuhkan pada satu masa apabila terdapat kesedaran yang semakin meningkat bahawa ia perlu bagi sektor swasta untuk melengkapkan usaha pendidikan negara. item Matlamatnya adalah untuk melengkapkan pelajar lepasan sekolah tinggi dengan pendedahan akademik yang luas untuk sistem ijazah Amerika sederhana oleh Konsortium Universiti dan Kolej Amerika (CAUC).
Kerja Kosong City University
Kerja Kosong City University
ini dilakukan melalui mesyuarat dua tahun sekali di Amerika Syarikat. Sejak tahun 1984, PJCC telah berjaya memindahkan lebih 20 kelompok pelajar untuk lebih daripada 100 universiti dan kolej di seluruh Amerika Syarikat, dengan banyak tempat-tempat yang mendapat ke dalam universiti Ivy League untuk ijazah dalam bidang kejuruteraan (elektrik, awam, mekanikal dan komputer), kewartawanan, perniagaan pentadbiran, kewangan, perbankan, perakaunan, pemasaran, insurans, ekonomi, sistem maklumat, sains komputer, psikologi, farmasi, muzik dan TESL. Walaupun terdapat beberapa institusi pengajian tinggi swasta di Malaysia, PJCC merupakan perintis dalam bidang untuk menyediakan pelajar untuk dipindahkan ke universiti-universiti Amerika. Kolej Universiti telah dibeli oleh Kumpulan Selia pada tahun 1998 sebagai sebahagian daripada hasrat syarikat untuk menjadi warga korporat yang bertanggungjawab. Di bawah pengurusan baru, City UC memberi kerjasama pendidikan antarabangsa dengan universiti-universiti dari England, Scotland, Wales, Australia, Amerika Syarikat, Indonesia dan beberapa universiti awam Malaysia untuk menampung permintaan yang berkembang untuk pendidikan tinggi.
Kini City University membuka Iklan jawatan Kosong terbaru seperti berikut ini :-

JAWATAN KOSONG CITY UNIVERSITY 09 MEI 2016

Berikut Senarai Jawatan Kosong City University :
 • Account Manager-Selangor
 • Copywriter-Selangor
 • Social Media Specialist-Selangor
 • Corporate Communications Executive-Selangor
 • HR Executive-Selangor
 • Dean for Faculty of Business-Selangor
 • Dean for Faculty of Allied Health Sciences
 • Marketing Manager / Senior Manager - International Students Recruitment
 • City University College of Science & Technology
 • Deputy Dean / Senior Lecturer for Hospitality & Tourism Faculty
 • Corporate Communication Executive
 • dan lainnya

CARA MEMOHON KERJAYADemikian maklumat kerja kosong terbaru semoga berfaedah.

Jawatan Kosong Terkini An Hong Motor 18 Mei 2016

Kerja Kosong terbaru An Hong MotorMaklumat Kerja Kosong Terkini datang dari Sektor Swasta iaitu An Hong Motor, Ah Hong Motor Sdn Bhd adalah sebuah bilik pameran motosikal moden premium untuk semua julat dan jenis motosikal dan motosikal. bilik pameran kami memenuhi piawaian antarabangsa dengan memastikan sebahagian besar pilihan yang ada kepada pelanggan dalam persekitaran yang selesa dan mesra.
Diasaskan oleh mendiang Encik Chua Ah Hong pada tahun 1956, Ah Hong Motors telah sejak itu berkembang menjadi sebuah pusat 4S disahkan (Sales, Service, alat ganti dan Keselamatan). Sehingga hari ini, kita telah mengikuti warisan saya Chua di mana kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami. Pada Ah Hong Motor, kita menjalankan semua motosikal dan motosikal jenama utama seperti Yamaha, Honda, Kawasaki, Modenas, Sym, Benelli Keeway dan orang lain pelbagai.
Ah Hong Motor Sdn Bhd adalah salah satu daripada beberapa pengimport utama untuk basikal Yamaha Premium dari Jepun.
Kerja Kosong Terkini An Hong
Kerja Kosong Terkini An Hong
Ah Hong Motor dibuka minggu enam hari (Isnin - Sabtu) dari pukul 9 pagi - 7 petang dan kami sentiasa bersedia untuk mengalu-alukan anda. Sila lawati kami dan dapatkan pilihan anda basikal, perkhidmatan, aksesori dan nasihat.
Kini An Hong Motor membuka kekosongan jawatan terkini seperti berikut ini :-

Jawatan Kosong Terkini An Hong Motor 18 Mei 2016

Account Executive-Kuala Lumpur-Sentul

KELAYAKAN

 • Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya Sijil Profesional, Diploma, Advanced / Diploma Tinggi / Siswazah, Ijazah Sarjana Muda, Diploma Siswazah, Ijazah Profesional, Kewangan / Perakaunan / Perbankan, Pengajian Perniagaan / Pentadbiran / Pengurusan, Matematik atau setaraf.
 • Sekurang-kurangnya 3 hingga 5 tahun (s) pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan diperlukan untuk jawatan ini.
 • Pemohon mestilah bersedia untuk bekerja di sentul.
 • Eksekutif Kanan sebaik-baiknya yang mengkhusus dalam Kewangan - General / Kos Perakaunan atau yang setaraf.
 • kedudukan Sepenuh Masa (percuma).
 • Niaga

CARA MEMOHON KERJA KOSONG

 • Sila ke Talian Kerja Kosong An Hong
 • Pili kerja Kosong Terkini
 • Klik APPLY NOW
 • Mohonlah secara onlen 
Demikian Maklumat Kerja Kosong Terkini semoga berfaedah.

NOTA JAWATAN KOSONG

 • Permohonan tidak dipungut biaya alias gratis
 • tarikh tutup jawatan: 18 Mei 2016

JAWATAN KOSONG PUBLIC ISLAMIC BANK BERHAD 09 MEI 2016

Kerja Kosong Terbaru Public Islamic Bank Berhad, dimana Public Islamic Bank merupakan anak syarikat milik penuh Public Bank, yang memulakan operasi pada 1 November 2008. Public Islamic Bank ditubuhkan sejak 1993, menawarkan produk dan perkhidmatan perbankan Islam kepada orang ramai apabila ia bermula sebagai jendela melalui Public Bank. PIBB menyumbang kepada bidang perbankan Islam secara keseluruhan, memberi tumpuan kepada perusahaan pengguna dan pembiayaan runcit, kecil dan sederhana serta perniagaan pembiayaan dan pengambilan deposit. perkembangan pantas kadar dan semakin diterima oleh rakyat Malaysia tanpa mengira panggilan bangsa dan agama bagi produk dan perkhidmatan perbankan yang bukan sahaja patuh Syariah tetapi juga berdaya saing. deposit dan pembiayaan produk yang berdaya saing Public Islamic Bank adalah orang-orang yang memenuhi panggilan.
Kerja Kosong terkini PIBB
Kerja Kosong terkini PIBB
Sebagai salah satu pemain utama dalam industri perbankan Islam dan tidak menyebut bahagian 5 bank Islam di Malaysia, Public Islamic Bank telah berkembang kedudukan kukuh dan mantap kepada pertumbuhan modal yang kukuh dari RM30 juta pada tahun 1993, kepada RM2.6 bilion pada 31 disember 2013.
Public Islamic Bank mempunyai kelebihan dalam mendekati dan memenuhi keperluan pelanggan seperti yang kita memanfaatkan penjenamaan pepejal Public Bank dan rangkaian yang besar daripada 259 cawangan Public Bank di seluruh negara, sebagai tambahan kepada cawangan Islam sepenuhnya pada Kg Baru , Kuala Lumpur dan Putrajaya.
Rekod mengagumkan PIBB disokong dan diketuai oleh Lembaga dihormati Pengarah dan Jawatankuasa Syariah yang sentiasa memastikan bahawa Public Islamic Bank berada di landasan yang betul, bukan sahaja ke arah keuntungan dan kestabilan, tetapi juga mematuhi prinsip-prinsip Syariah.
Public Islamic Bank menawarkan penyelesaian perbankan patuh Syariah penuh yang memenuhi keperluan anda. Pada mana-mana peringkat kehidupan anda berada dalam; sama ada untuk menyimpan atau mendapatkan pembiayaan, PIBB menyediakan produk dan perkhidmatan yang sesuai dan mengurangkan tuntutan hidup perbankan. Menerokai produk dan bank PIBB dengan PIBB atau kunjungi cawangan terdekat anda.
Kini PIBB dalam menggapai proses bisnisnya PIBB membuka jawatan kosong terbaru April Mei 2016 seperti berikut ini:

JAWATAN KOSONG PUBLIC ISLAMIC BANK BERHAD 09 MEI 2016

Business Development Managers, Commercial Financing & Deposit-Kuala Lumpur - Based in Head Office

DESKRIPSI KERJA

 • Mendapatkan pelanggan-pelanggan korporat bakal iaitu menyasarkan entiti perniagaan dan agensi-agensi berkaitan kerajaan untuk melibatkan diri dalam aktiviti pembiayaan
 • Membantu Pengurusan dalam penggubalan dan pelaksanaan pelbagai strategi pemasaran untuk pencapaian sasaran pembiayaan
 • Menjalinkan hubungan baik dengan pelanggan komersil sedia ada dan terus membangunkan dan mencapai sasaran pembiayaan Bank
 • Secara aktif salib menjual pelbagai keseluruhan Bank produk dan perkhidmatan kewangan kepada bakal pelanggan

KELAYAKAN

 • Ijazah yang diiktiraf dengan 3 tahun pengalaman minimum dalam menjual produk kewangan
 • Proaktif dan pelanggan fokus
 • Komunikasi yang baik dan kemahiran interpersonal
 • Bersedia untuk perjalanan dan mempunyai pengangkutan sendiri

CARA MEMOHON KERJAYA


 • Sila kelaman: http://goo.gl/T0Rckq
 • Pilih Kerja Kosong Terbaru diatas
 • Klik APPLY NOW bahagian bawah.
 • Mohonlah kerja kosong terkini secara onlen
Demikian maklumat kerja kosong terbaru semoga berfaedah.amin

Sunday, April 17, 2016

JAWATAN KOSONG TERBARU DATARAN TENAGA TARIKH TUTUP 06 MEI 2016

Kerja Kosong Terkini Dataran Tenaga Sdn Bhd. Maklumat kerja kosong terbaru datang dari Dataran Tenaga Sdn Bhd, Dataran Tenaga telah ditubuhkan pada tahun 1993 sebagai salah satu daripada syarikat-syarikat perintis di Malaysia bagi pembekal pam dan air / kumbahan kontraktor turnkey. Dengan pasukan jualan profesional kami sendiri & pasukan projek untuk sekurang-kurangnya 10 lebih tahun pengalaman.
Kerja Kosong Terbaru Dataran Tenaga
Kerja Kosong Terbaru Dataran Tenaga
Selain yang dinyatakan di atas, kami juga mempunyai pasukan penyelenggaraan kita sendiri dengan pengalaman & kepakaran pasukan sokongan perkhidmatan teknikal kami yang luas untuk melaksanakan pembaikan dan masalah menembak untuk menawarkan perkhidmatan kepada keperluan anda.

The Business Concept

Penyelesaian kepada masalah pengendalian bendalir dengan menawarkan direka dengan baik, betul produk & sistem, disesuaikan untuk memenuhi pelanggan keperluan individu dan disokong oleh cekap perkhidmatan selepas jualan digunakan.
Kini Dataran Tenaga berhad membuka kekosongan jawatan terbaru seperti berikut ini :-

JAWATAN KOSONG TERBARU DATARAN TENAGA TARIKH TUTUP 06 MEI 2016

Engineer-JOHOR

KELAYAKAN

 • Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya Diploma atau Ijazah Sarjana Muda dalam Kejuruteraan Awam / Environmental / Ukur Bahan. Sastera komputer. 
 • Graduan baru digalakkan untuk memohon starter sendiri, menyusun dan analisis keupayaan berfikir bahasa Strong & hubungan interpersonal yang baik Boleh menulis dan berkomunikasi dalam Bahasa Inggeris / Bahasa Malaysia.
 •  Calon yang mempunyai pengalaman dan pengetahuan Sewage & Waste Water Treatment adalah satu kelebihan. 
 • Pemohon perlu mempunyai kereta sendiri dan bersedia untuk perjalanan Memiliki kereta sendiri adalah satu keperluan yang penting.

CARA MEMOHON KERJAYA Demikian maklumat kerja kosong terbaru semoga berfaedah.

Saturday, April 16, 2016

JAWATAN KOSONG SUBARU-MOTION BEYOND SDN BHD 16 MEI 2016

Kerja kosong Terkini Subaru Motion Beyond Sdn Bhd, Halo para pencari kerja kosong terkini? kali ini akan menginformasikan kepada warganegara malaysia mengenai jawatan kosong terkini yang berasal dari Syarikat Motion berhad, dimana Motion Beyond adalah peniaga yang diberi kuasa TC SUBARU SDN. BHD. bertempat di Setia Alam, Shah Alam dan Jalan Klang Lama, Kuala Lumpur. Motion Beyond membawa produk pelbagai penuh kereta SUBARU seperti Impreza WRX STi, Legacy, Outback, Forester dan Crossover XV terkini. Subaru baru-baru ini telah mengembangkan jualan mereka dan rangkaian perkhidmatan secara agresif di kawasan Asean dan memilih Malaysia sebagai HUB berhimpun dan negara pengedaran menguruskan oleh TAN CHONG International Ltd.
Motion Beyond kini berharap untuk mempunyai pasukan ghairah, muda, bertenaga, rakan sekerja kreatif dengan faedah yang tinggi dalam kereta SUBARU. Jika anda adalah personaliti di atas, datang menyertai Motion Beyond dan mari Motion Beyond bertemu.
jawatan Kosong Terkini Subaru
jawatan Kosong Terkini Subaru
Dalam rangka mencapai Visi dan Misi Motion Beyond mempelawa anda untuk bergabung bersama di jawatan kosong terkini seperti berikut ini:

Sales Admin Executive-Selangor

KELAYAKAN

 • Candidate must possess at least a Bachelor's Degree, Post Graduate Diploma, Professional Degree in Business Administration or equivalent.
 • At least 2 - 3 year(s) of working experience in the related field is required for this position.
 • Good command of both spoken & written English and Bahasa Malaysia.
 • Computer Literate (Microsoft Word, Excel, Powerpoint) 
 • Full-Time position(s) available.

Tanggungjawab

 • Assist to coordinate and manage all official arrangements and administration duties as follows:
 • Sales processing and registration of vehicles (ie: Ehakmilik, K1) 
 • Collections and issuance of Official Receipts
 • Opening of customer's file and account in system 
 • In charge of Hire Purchase and documentation for bank loan disbursement
 • Sales documents filing and maintenance
 • Sales reporting and submission 
 • General Admin (ie: banking and upkeep of office) 
Senarai Jawatan Kosong Terkini April 2016 dari Subaru Motion Sdn Bhd:

 • SERVICE ADVISOR-SELANGOR
 • HEAD OF TECHNICIAN-SELANGOR
 • SALES ADVISOR-SELANGOR
 • TECHNICIAN AND JUNIOR TECHNICIAN-SELANGOR
Apakah anda tertarik dengan kerja kosong ini?
jika anda tertarik sila simak cara memohon seperti berikut:

CARA MEMOHON KERJA KOSONG

NOTA: TARIKH TUTUP IKLAN JAWATAN KOSONG -> 16 MEI 2016
Demikianlah jawatan Kosong terbaru di daerah Selangor semoga berfaedah.amin

Friday, April 15, 2016

Jawatan Kosong ebay Tarikh Tutup 14 mei 2016

Kerja Kosong Terbaru ebay tarikh tutup 14 Mei 2016. Maklumat kerja kosong terkini datang dari ebay Malaysia, ebay merupakan Syarikat eCommerse atau sebuat web situs jual beli onlen. eBay adalah di mana dunia ini pergi? untuk membeli-belah, menjual, dan memberi. Apa yang membezakan ebay ?. Visi kami untuk perdagangan adalah salah satu yang dibolehkan oleh orang, yang dikuasakan oleh teknologi, dan terbuka kepada semua orang, ebay memberi kuasa kepada rakyat dan mewujudkan peluang melalui Commerce Bersambung. ™ ebay memberi tumpuan kepada memperkasakan penjual kami, tidak bersaing dengan mereka. Kami sedang membina hubungan yang lebih kukuh antara pembeli dan penjual dengan pengalaman produk yang cepat, mudah alih, dan selamat. Dan kita mengubah pengalaman jualan individu untuk membantu anda menghidupkan perkara yang anda tidak perlu lagi ke dalam wang tunai yang anda boleh gunakan.
Kerja Kosong terkini ebay
Kerja Kosong terkini ebay
eBay (NASDAQ: EBAY) adalah pasaran paling meriah di dunia untuk menemui nilai dan pilihan unik. eBay menghubungkan berjuta-juta pembeli dan penjual di seluruh dunia, memberi kuasa kepada rakyat dan mewujudkan peluang melalui Commerce Bersambung. Visi kami untuk perdagangan adalah salah satu yang dibolehkan oleh orang, yang dikuasakan oleh teknologi dan terbuka kepada semua orang. Kami rakan kongsi tetapi tidak pernah bersaing dengan penjual kami dan buat sambungan lebih kukuh antara pembeli dan penjual dengan pengalaman produk yang cepat, mudah alih dan selamat. Seperti yang kita meraikan ulang tahun ke-20 kami, kami hanya ghairah hari ini mengenai menghubungkan pembeli dan penjual seperti apabila kita mendirikan syarikat pada tahun 1995. Untuk maklumat lanjut, sila layari ebay inc.com. 
Kini ebay membuka kekosongan jawatan terkini seperti berikut ini :-

Jawatan Kosong ebay Tarikh Tutup 14 mei 2016

Customer Solutions Agent-Kuala Lumpur

 • Menjawab pertanyaan perkhidmatan / e-mel / telefon dihalakan kepada Khidmat Pelanggan;
 • menyelesaikan pertanyaan pelanggan dalam masa
 • pelanggan Outreach dengan maklumat produk dan pandu arah laman dalam Thai
 • Penghakiman Latihan dalam peperiksaan, tafsiran, dan keputusan mengenai penyelesaian masalah.
 • Ringkaskan dan memberi maklum balas pelanggan kepada pihak pengurusan.
 • Tepat trend pelanggan rekod menggunakan alat pengesanan dalam talian.
 • Melaksanakan tugas-tugas yang berkaitan seperti yang diberi.

CARA MELAMAR PEKERJAAN

  Catatan:

  Tarikh Tutup jawatan Kosong Terbaru ebay : 14 Mei 2016 
  Demikian jawatan kosong terbaru semoga berfaedah. 

  Thursday, April 14, 2016

  Jawatan Kosong AEON Big (M) Sdn Bhd 2016

  Kerja Kosong terbaru datang dari Sektor Swasta iaitu AEON Big Sdn Bhd dimana ÆON Co Ltd Dari Jepun baru-baru ini diambil atas AEON BIG pada 1 November 2012. Berikutan dari pengambilalihan tersebut, AEON BIG kini menguruskan dan mengendalikan 27 kedai-kedai yang terdiri daripada pasar raya besar dan pasar raya di Malaysia. Semua kedai-kedai tersebut (dahulunya di bawah cap dagang "CARREFOUR") sedang menjalani penjenamaan semula di bawah pengurusan baru. AEON BIG mempunyai kekayaan daripada hypermarket pengetahuan diwarisi dari "Carrefour" yang bermula sebagai pemaju perintis itu konsep "hypermarket" di Malaysia pada tahun 1994 dan "CARREFOUR" adalah salah satu yang paling berjaya di dunia hypermarket rantaian dengan lebih daripada 9,500 kedai di 32 buah negara di seluruh dunia.
  Kerja Kosong AEON BIg
  Kerja Kosong AEON BIg
  AEON Co Ltd kini menerajui pertumbuhan pasar raya besar dan pasar raya di Malaysia melalui AEON BIG. Konsep pasar raya AEON BIG menawarkan sehenti membeli-belah, layan diri, kemudahan kemudahan pelanggan, tempat letak kereta percuma (kedai terpilih sahaja) dan harga yang rendah pada pelbagai hasil segar dan kategori bukan makanan. Ia juga merupakan salah satu daripada pasar raya besar untuk menawarkan 100% bayaran balik dasar yang melindungi hak pengguna terhadap barang-barang yang rosak.
  untuk meningkatkan proses bisnis terbaru AEON Big membuka kekosongan jawatan terbaru April 2016 dengan posisi seperti berikut ini:-

  Jawatan Kosong AEON Big (M) Sdn Bhd 2016

  Promotion Forecast Executive

  Responsibilities:

  • To provide sales forecast estimations to merchandise, stores and suppliers for all related activities (Except Fresh Division) .
  • Provide optimal promotion sales forecasts to merchandise, stores and suppliers.
  • Ensure respect of the deadlines impacting the whole promotion replenishment process.
  • Maintain data quality and accuracy in forecast tools.
  • Propose optimal sales forecasts for promotional items and events.
  • Analyze availability of catalogue items and propose action plan to top up order quality to support the business needs.
  • Analyze sales forecast accuracy and update forecast performance board.

  Requirements:

  • Diploma in statistics and mathematics or equivalents.
  • Ordering in Retail or merchandise or replenishment experience.
  • IT tools experience :- Excel and Access DB development and management.
  • Team spirit and analytical skills.

  Assistant Procurement Manager

  Responsibilities:

  • Monitor and manage service agreement to ensure compliance with ACOC.
  • Evaluate procurement system available in the market and propose adoption.
  • Developed and maintaining a supplier master list and non merchandise master list.
  • Review and revise the procurement process, tendering process and supplier management.
  • To support the supplier selection and negotiation process.
  • To follow up contact award.
  • To manage bid process from the concept to supplier selection in the line with purchasing process.
  • Preparing purchasing statistic and reports as required.

  Requirements:

  • Candidate must possess at least a Degree, Advanced/Higher/Graduate Diploma, Business Studies/Administration/Management, or equivalent.
  • Good knowledge in purchasing, procurement process and vendor management.
  • At least 5 year(s) of working experience in related field is required for this position.
  • Matured personality with good interpersonal & communication skills.
  • Candidate with Retail Industries will be an advantage.

  Senior Procurement Executive

  Responsibilities:

  • Coordinate in procurement related functions.
  • Source goods and services that comply with specifications and requirements.
  • Evaluate in getting the best purchase price and the best terms with vendors/ suppliers.
  • Establish product catalogue for reference and analysis.
  • Manage proper procurement processes and procedures.
  • Manage proper filing, record of data obtained from e-bidding results, etc.
  • Maintain proper records and any other ad-hoc duties as assigned.

  Requirements:

  • Candidate must possess at least a Degree, Advanced/Higher/Graduate Diploma, Business Studies/Administration/Management, or equivalent.
  • Good knowledge in purchasing, procurement process and vendor management.
  • At least 3 year(s) of working experience in related field is required for this position.
  • Matured personality with good interpersonal & communication skills.
  • Candidate with Retail Industries will be an advantage. 

  CARA MEMOHON KERJAYA  • Sila kelaman Kerja Kosong terkini AEON Big Sdn BHD
  • Pilih Senarai Jawatan Kosong terkini diatas
  • Klik Detail jawatan kosong and APPLY
  • Mohonlah Secara Onlen.
  AEON pada hari ini telah berkembang menjadi sebuah Kumpulan yang lengkap, meliputi lebih 250 syarikat dan entiti perniagaan di 12 segmen perniagaan termasuk runcit, perkhidmatan kewangan, pembangunan pusat beli-belah dan perkhidmatan. Lebih daripada 360,000 orang pekerja Aeon bekerja di ini 250 syarikat di bawah Kumpulan AEON di Jepun dan di luar negara sedang berusaha untuk menyumbang kepada yang hidup yang mudah dan selesa pelanggan kami dan untuk mencapai kepuasan pelanggan global. 
  AEON Co Ltd membeli saham Magnificient Diagraph Sdn Bhd, syarikat yang mengendalikan kedai pasar raya besar di bawah nama perdagangan 'Carrefour "di Malaysia pada 31 Oktober 2012. Selaras dengan pengambilalihan itu, terdapat perubahan nama syarikat dari Magnificient Diagraph Sdn Bhd untuk AEON BIG (M) SDN BHD. Pengambilan adalah sebahagian daripada Kumpulan AEON merancang untuk mengembangkan perniagaan di Asia Tenggara dan mengembangkan lagi operasi Asean mereka. Hari ini, AEON BIG (M) SDN BHD pada masa ini mengendalikan 23 pasar raya besar dan 5 superstore di bawah nama perdagangan "AEON BIG" di Malaysia.
  AEON BIG percaya untuk melabur dalam bakat dan mempunyai rekod prestasi yang stella dalam membangunkan bakat. Kami memberi kuasa kepada kakitangan kami untuk mengambil inisiatif, dan memberikan mereka kebebasan untuk bertindak sebagai usahawan. Oleh itu, kami sentiasa mencari keluar untuk individu didorong berkaliber tinggi dan berminat untuk membangunkan potensi penuh profesional mereka. 
   Demikian Kerja Kosong terkini semoga berfaedah.