Sunday, December 24, 2017

JAWATAN KOSONG KOPETRO TARIKH TUTUP 11 JANUARI 2018

Kerja Kosong terbaru Kopetro. Maklumat kerja kosong terkini datang dari Koperasi kaki tangan petronas atau Kopetro. Ditubuhkan tahun 1980. Dengan sepuluh ribu ringgit dan satu pasukan dipinjamkan oleh Jabatan Personnel PETRONAS, kami telah ditugaskan untuk memulakan dan mengekalkan kerjasama yang menyediakan bantuan kewangan kepada ahli-ahlinya. Kami tahu ia akan menjadi mencabar, tetapi kita juga melihat peluang untuk menyentuh dan memupuk banyak.
Kira-kira 30 tahun kemudian, Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad (KOPETRO) dianggap sebagai salah satu daripada 10 koperasi utama di kalangan lebih daripada 12,000 koperasi di Malaysia.
Kerja Kosong Terbaru Kopetro
Kerja Kosong Terbaru Kopetro
Jawatan Kosong Kopetro-Kami menceburi pelbagai industri daripada makanan dan minuman untuk perjalanan dan lawatan ke minyak dan gas bagi harta untuk hospitaliti. Dari sepasukan lapan, kami kini mempunyai lebih daripada 500 orang dengan pejabat-pejabat dan operasi di seluruh negara. Perolehan tahunan kami telah berkembang daripada beberapa ratus ribu hingga hampir setengah bilion. Kami telah menerima pelbagai anugerah termasuk yang berprestij Anugerah Koperasi Cemerlang (Kluster Besar) dan Anugerah Kualiti Perdana Menteri.
Iklan Kerja Kosong Kopetro-Ahli-ahli kami kini boleh memilih dari pelbagai penyelesaian kewangan yang mematuhi syariah, yang dibentuk dengan keperluan dan gaya hidup mereka dalam fikiran. Bukan hanya menyediakan bantuan kewangan pada masa yang diperlukan, kami juga menyediakan mereka peluang untuk mengekalkan dan mengembangkan kekayaan mereka.
Ahli-ahli mendapat manfaat daripada perkhidmatan keahlian dan keistimewaan KOPETRO-kanak, kakitangan kami dari pekerjaan, pelanggan kami dari persembahan kami dan rakan-rakan perniagaan kami daripada peluang perniagaan bersama. Mewujudkan riak; orang menyentuh dan masyarakat di sekeliling mereka.
Kini KOPETRO membuka kekosongan jawatan terbaru seperti berikut ini:

JAWATAN KOSONG KOPETRO TARIKH TUTUP 11 JANUARI 2018

  • Sales Executive based in Pengerang, Johor
  • Sales Executive, Manpower Supply
  • ADMIN EXECUTIVE

Nota Jawatan Kosong:

  • Tarikh tutup: 11 JANUARI 2018

CARA MEMOHON KERJA KOSONG KOPETRODemikian Maklumat Kerja Kosong terkini yang berasal Kopetro.
Sumber 

Artikel Terkait