JAWATAN KOSONG TERKINI Disember 2016 Januari 2017

Iklan Jawatan Kosong Terkini Disember 2016 Januari 2017 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy 2016 2017

JAWATAN KOSONG KOPETRO TARIKH TUTUP 15 DISEMBER 2016

Kerja Kosong terbaru Kopetro. Maklumat kerja kosong terkini datang dari Koperasi kaki tangan petronas atau Kopetro. Ditubuhkan tahun 1980. Dengan sepuluh ribu ringgit dan satu pasukan dipinjamkan oleh Jabatan Personnel PETRONAS, kami telah ditugaskan untuk memulakan dan mengekalkan kerjasama yang menyediakan bantuan kewangan kepada ahli-ahlinya. Kami tahu ia akan menjadi mencabar, tetapi kita juga melihat peluang untuk menyentuh dan memupuk banyak.
Kira-kira 30 tahun kemudian, Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad (KOPETRO) dianggap sebagai salah satu daripada 10 koperasi utama di kalangan lebih daripada 12,000 koperasi di Malaysia.
Kerja Kosong Terbaru Kopetro
Kerja Kosong Terbaru Kopetro
Kami menceburi pelbagai industri daripada makanan dan minuman untuk perjalanan dan lawatan ke minyak dan gas bagi harta untuk hospitaliti. Dari sepasukan lapan, kami kini mempunyai lebih daripada 500 orang dengan pejabat-pejabat dan operasi di seluruh negara. Perolehan tahunan kami telah berkembang daripada beberapa ratus ribu hingga hampir setengah bilion. Kami telah menerima pelbagai anugerah termasuk yang berprestij Anugerah Koperasi Cemerlang (Kluster Besar) dan Anugerah Kualiti Perdana Menteri.
Ahli-ahli kami kini boleh memilih dari pelbagai penyelesaian kewangan yang mematuhi syariah, yang dibentuk dengan keperluan dan gaya hidup mereka dalam fikiran. Bukan hanya menyediakan bantuan kewangan pada masa yang diperlukan, kami juga menyediakan mereka peluang untuk mengekalkan dan mengembangkan kekayaan mereka.
Ahli-ahli mendapat manfaat daripada perkhidmatan keahlian dan keistimewaan KOPETRO-kanak, kakitangan kami dari pekerjaan, pelanggan kami dari persembahan kami dan rakan-rakan perniagaan kami daripada peluang perniagaan bersama. Mewujudkan riak; orang menyentuh dan masyarakat di sekeliling mereka.
Kini KOPETRO membuka kekosongan jawatan terbaru seperti berikut ini:

JAWATAN KOSONG KOPETRO TARIKH TUTUP 15 DISEMBER 2016

Kopetro mempelawa warganegara Malaysia yang berkelakayan untuk memohon jawatan kosong :-
Sales Executive (based in Putrajaya)-Putrajaya
KELAYAKAN
 1. Proaktif dalam mencapai sasaran jualan dan memenuhi objektif Syarikat
 2. Calon mestilah mempunyai sekurang-kurangnya rendah/menengah sekolah/SPM / "O" Level, Diploma, Advanced/tinggi/graduan Diploma, Sarjana Muda, Ijazah, Diploma Siswazah, Sijil Profesional dalam pelancongan, Ijazah profesional, mana-mana bidang.
 3. Bahasa yang diperlukan: Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeris
 4. Sekurang-kurangnya 2 / 3 tempoh pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan yang diperlukan untuk jawatan ini.
 5. Kesanggupan dan mobiliti untuk perjalanan luar kawasan jualan lawatan sebagai diperlukan
 6. Keupayaan untuk bekerja sebagai satu pasukan dan dengan kesungguhan untuk mencapai kecemerlangan
 7. Memiliki kuat analitikal, baik interpersonal dan communcations kemahiran, personaliti menyenangkan, tahap integriti yang tinggi bermotivasi dan discpline
 8. Fasih dalam Microsoft office
 9. Dapat mengambil iniative dan bekerja di bawah tekanan
 10. Kemahiran perkhidmatan pelanggan yang baik
 11. jawatan kontrak 4 disediakan

CARA MEMOHON KERJA KOSONG KOPETRODemikian Maklumat Kerja Kosong terkini yang berasal Kopetro.
Sumber 
Next
This is the current newest page
Previous
Next Post »

1 comments:

Click here for comments
Thanks for your comment