JAWATAN KOSONG TERKINI Januari 2017 FEBRUARI 2017

Iklan Jawatan Kosong TerkiniJanuari 2017 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy 2017 2018

Jawatan Kosong Coca Cola Bottlers Malaysia 15 Mei 2016

Iklan Jawatan Kosong terbaru Coca Cola Botler Malaysia, para warganegara Malaysia kami hantarkan info kerja kosong terbaru yang berasal dari Coca Cola Bottlers Malaysia dimana Coca Cola mula-mula mula menjual Coca-Cola® pada tahun 1886, apabila Dr John S Pemberton dikenakan pelanggan hanya lima sen botol. Sejak itu Coca Cola telah menjadi pengeluar minuman ringan terkemuka di dunia dengan lebih daripada 700,000 pekerja dan 500 jenama. Atlanta adalah di mana anda akan mencari ibu pejabat Coca Cola untuk The Coca-Cola Company, tetapi semasa perniagaan Coca Cola adalah global dalam skala - Coca Cola adalah sebuah syarikat tempatan di mana-mana Coca Cola beroperasi, termasuk Malaysia. KaCoca Colangan Coca Cola termasuk pasukan saintis, pemasar dan jualan orang di lebih daripada 200 buah negara termasuk Malaysia.
Kerja Kosong Coca Cola Malaysia
Kerja Kosong Coca Cola Malaysia
Di Malaysia, sistem Coca-Cola mengeluarkan, memasarkan dan mengedarkan lebih 20 produk termasuk minuman sparkling (Coca-Cola, Fanta, Sprite, A & W, Schweppes), sifar kalori minuman sparkling (Coca Cola cahaya, Coca Cola sifar), minuman jus (Minit Maid Pulpy), teh (langit dan bumi), isotonics (Aquarius) dan air (Dasani).
Sejak tahun 2010, Coca Cola telah melabur lebih daripada RM 750 juta di Malaysia mewujudkan lebih 800 peluang pekerjaan dan menyentuh lebih 60,000 pelanggan. Melalui program dan perkongsian Coca Cola, Coca Cola berhasrat untuk membuat perubahan positif yang berpanjangan dalam masyarakat setempat.
Dengan komitmen lama bertahan untuk mewujudkan masyarakat yang mampan, di Malaysia Coca Cola telah memilih untuk memberi tumpuan usaha kemapanan kepada tiga bidang peluang di mana Coca Cola percaya Coca Cola boleh membawa perubahan yang bermakna untuk. Coca Cola menyeru mereka tiga 'Ws', Wanita, Air, dan Kesejahteraan itu. Ini adalah cara Coca Cola untuk menyumbang semula kepada masyarakat di mana Coca Cola beroperasi.
Kini Coca Cola Bottlers Malaysia membuka kekosongan jawatan terbaru dalam rangka menggapai tujuan bisnis Coca Cola dengan jawatan seperti berikut ini:

Jawatan Kosong Coca Cola Bottlers Malaysia 15 Mei 2016

Boilerman-Negeri Sembilan

KELAYAKAN

 • Pendidikan: Sijil / Diploma dalam bidang Kejuruteraan Industri dengan fokus Supply Chain / Kejuruteraan pilihan
 • Pengalaman: 3 (tiga) tahun
 • Boiler lelaki / Caj lelaki lesen berwibawa atau Rawatan Air kompetensi
 • Memahami KPI dan kriterianya didorong
 • Pengetahuan tentang prinsip-prinsip penyelenggaraan berjadual / pencegahan untuk berkomunikasi dan menerima perubahan dalam persekitaran rantaian bekalan berkesan
 • 1 kedudukan Sepenuh Masa (percuma).

REGIONAL TRADE ACTIVATION EXECUTIVE

KELAYAKAN

 • Ditambah kelebihan bagi mereka yang mempunyai pengalaman dalam syarikat-syarikat FMCG, perdagangan moden dan umum.
 • Dapat menguruskan dan menyelia pasukan Pemimpin Pasukan Jualan, Perdagangan
 • Pengaktifan Specialist (TAS) dan Jualan Pengedar Wakil
 • Komunikasi yang baik dan kemahiran pemikiran analitikal
 • Rekod prestasi yang terbukti dalam memimpin dan menguruskan para pengedar akan menjadi satu kelebihan
 • Celik komputer
 • Motivasi diri dan Matlamat berorientasikan
 • Pemain pasukan dan kemahiran pengurusan orang yang baik
 • Mempunyai pengangkutan sendiri dan bersedia untuk perjalanan
 • kedudukan Sepenuh Masa (percuma) 

CARA MEMOHON KERJAYA 1. Sila ke talian kerja kosong coca cola bottler
 2. Pilih Kerjaya diatas
 3. Klik "APPLY NOW " bahagian kanan bawah
 Demikian maklumat jawatan kosong terkini Malaysia semoga berfaedah.
Previous
Next Post »
Thanks for your comment

Featured Post

Senarai Jawatan Kosong Januari 2017

Segenap Pengurus Jawatan Kosong3 Mengucapkan Selamat Tahun Baru 2017 Semoga di Tahun yang Baru Bro dan Sis mendapatkan Jobs / Jawatan sesu...