JAWATAN KOSONG TERKINI APRIL MAY 2017

Iklan Jawatan Kosong Terkini April May 2017 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy 2017 2018

JAWATAN KOSONG TERKINI HSBC BANK MALAYSIA BERHAD TARIKH TUTUP 14 JULAI 2016

Kerja Kosong Terkini 2016 HSBC. Iklan kerjaya terkini kami sampaikan untuk anda sekalian yang berasal dari sektor Bank iaitu HSBC Bank Malaysia Berhad, HSBC Bank Malaysia Berhad adalah ahli Kumpulan HSBC dan mempunyai lebih daripada 4,000 orang di Malaysia.Kehadiran HSBC di Malaysia bermula sejak 1884 apabila Hongkong and Shanghai Banking Corporation Limited ditubuhkan pejabat pertamanya di negara ini, di Pulau Pinang, dengan kebenaran untuk mengeluarkan wang kertas. Pada tahun 1959 ia membeli Mercantile Bank, yang mula beroperasi di Malaysia pada tahun 1860.
kerja kosong bank hsbc
kerja kosong bank hsbc
HSBC membuka pejabatnya di Melaka pada tahun 1909 dan pada akhir tahun 1912, pejabat dibuka di Ipoh, Kuala Lumpur, Johor Bahru dan Kota Bharu. Dalam tahun 1920-an dan 1930-an, bank itu membuka lebih banyak cawangan di beberapa negeri - cawangan Sungai Petani pada tahun 1922, Kuantan pada tahun 1929, Muar pada tahun 1930, dan Kuala Terengganu pada tahun 1936.
Di Sabah, cawangan pertama dibuka di Kota Kinabalu pada tahun 1947. Cawangan telah ditubuhkan di Sandakan dan Tawau setahun kemudian, diikuti oleh Labuan pada tahun 1957. Di Sarawak, cawangan dibuka di Kuching pada tahun 1958 dan 1964 dan di Sibu pada tahun 1959. Pada tahun 2006 , HSBC bank asing pertama yang diberikan lesen untuk mengendalikan Takaful (insurans Islam) perniagaan di Malaysia. HSBC Amanah Takaful (Malaysia) Sdn Bhd - usaha sama antara HSBC Insurance (Asia-Pacific) Holdings Limited (pegangan saham peratus 49 peratus), Jerneh Asia Berhad (31 peratus pegangan saham) dan Lembaga Kumpulan Wang Simpanan Pekerja Malaysia (20 peratus pegangan saham ) - mula beroperasi pada Ogos 2006.
Pada tahun 2007, HSBC Bank Malaysia ialah bank pertama diperbadankan di negara asing yang akan diberikan lesen anak syarikat perbankan Islam di Malaysia, dan HSBC Amanah Malaysia Berhad, sebuah bank Islam milik penuh oleh HSBC Bank Malaysia, telah memulakan operasinya pada Ogos 2008. HSBC di Malaysia mempunyai rangkaian lebih daripada 60 cawangan, di mana satu pertiga adalah cawangan HSBC Amanah Malaysia Berhad.
Kini HSBC Bank Malaysia berhad membuka kekosongan jawatan seperti berikut ini :-

JAWATAN KOSONG TERKINI HSBC BANK MALAYSIA BERHAD TARIKH TUTUP 14 Julai 2016

Assistant Manager Merchant Partnerships-Kuala Lumpur

KELAYAKAN

 • Evidence of strong analytical capability to identify opportunities to grow the card business & drive incremental usage and partnerships.
 • Incumbent needs to have ability to drive incremental usage through understanding of merchant’s business and proposing partship proposals.
 • Incumbent also needs to develop existing merchant partnerships . Incumbent needs to have keen appreciation of spend trends and customer habit via internal and external data to develop compelling campaigns.
 • Evidence of strong business decision making & have good planning & organisation skills.
 • Minimum 3-4 years working experience in consumer products line, may not be limited to card industry alone.
 • University degree in any discipline.

NOTA JAWATAN KOSONG BANK HSBC:

Anda akan mencapai lebih apabila anda menyertai HSBC.
www.hsbc.com/careers

HSBC berbangga persekitaran kerja yang pelbagai dan inklusif yang melihat rakyat kita mendapat manfaat daripada bimbingan, kerja yang fleksibel dan sokongan Sumber pekerja Kumpulan Rangkaian. Data peribadi yang dipegang oleh Bank berhubungan dengan permohonan pekerjaan akan digunakan menurut Kenyataan Privasi kami, yang boleh didapati di laman web kami.
Dikeluarkan oleh HSBC Bank Malaysia Berhad

Iklan Kerja Kosong lainnya:

 1. Premier Relationship Manager - Damansara Utama
 2. DIRECT SALES (CREDIT CARD & PERSONAL LOAN) - BASED AT PUCHONG
 3. Post Graduate Internship - Global Markets (12 months)
 4. Internship for Business Studies / Administration Students
 5. DIRECT SALES (CREDIT CARD) - BASED AT PENANG
 6. Mortgage Sales - Kuala Lumpur
 7. etc
  Demikian Iklan Kerjaya Sektor Bank yang berasal dari HSBC semoga berfaedah.

  CARA MEMOHON KERJAYA  1. Sila kunjungi pautan berikut: http://goo.gl/EVFJMj
  2. Pilih Kerjaya dimaksud
  3. Klik Appy Now (Bahagian bawah)

  Subscribe to receive free email updates:

  Featured Post

  JAWATAN KOSONG PETRONAS TARIKH TUTUP 17 MEI 2017

  Kerja Terkini Kosong Petronas . Iklan kerjaya terlengkap ya hanya di sini. Kali ini datang dari Petronas siapa yang tak kenal Petronas? Pe...