Tuesday, December 13, 2016

JAWATAN KOSONG TERKINI COLUMBIA ASIA HOSPITAL TARIKH TUTUP 21 DISEMBER 2016 (UPDATE)

Kerja kosong terkini Columbia Asia hospital. Iklan Jawatan kosong terkini datang dari sektor Kesihatan yaitu Columbia Asia Hospital. Columbia Asia adalah sebuah syarikat penjagaan kesihatan swasta antarabangsa yang ditubuhkan di Malaysia pada tahun 1996. Ia bermula hospital pertamanya di Sarawak, Sabah dan Sarawak pada tahun 1997. Kini, Columbia Asia menawarkan 28 kemudahan perubatan (hospital / klinik / kemudahan penjagaan lanjutan) di seluruh Asia dengan 11 di Malaysia .Columbia Asia Sdn Bhd 30% dimiliki oleh Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) dan 70% oleh dana berpangkalan di Amerika Syarikat, International Columbia USA LLC (ICU), yang terdiri daripada lebih 150 individu dan pelabur institusi.
kerja kosong terkini Columbia Asia Malaysia
kerja kosong terkini Columbia Asia Malaysia
Memimpin dalam trend penjagaan kesihatan swasta, Columbia Asia menawarkan perkhidmatan perubatan yang optimum dan berpatutan melalui hospital dan klinik-klinik itu. Dengan kemudahan moden dan doktor yang terlatih dan jururawat, hospital-hospital ini terletak di kawasan kediaman, membuat kualiti penjagaan kesihatan swasta lebih mudah dan berkesan untuk pesakit. Teknologi perubatan baru mengurangkan tahap rawatan invasif, mengurangkan tempoh penginapan hospital. Selain itu, struktur kadar telus dan lebih rendah berbanding model standard untuk penjagaan kesihatan swasta. Setiap kemudahan perubatan Columbia Asia juga menempatkan tidak lebih daripada 100 katil bagi setiap hospital. Hospital-hospital mungkin lebih kecil berbanding dengan hospital swasta lain tetapi konsep di sebalik kesederhanaan membawa jalan ke arah trend penjagaan kesihatan di masa depan - yang cekap, mudah dan kos efektif. Oleh itu, objektifnya adalah untuk menyediakan masyarakat dengan penjagaan kesihatan yang berkesan pada nilai yang sangat baik, dan menjadi pilihan utama untuk keluarga dan perniagaan.
Kini Columbia Asia Hospital membuka Iklan kerjaya terkini seperti berikut ini:

JAWATAN KOSONG TERKINI COLUMBIA ASIA HOSPITAL TARIKH TUTUP 21 DISEMBER 2016 (UPDATE)

Nursing Supervisor - Night-Selangor
Tanggungjawab:
 • Bertanggungjawab ke atas pentadbiran dan penyeliaan kejururawatan Perkhidmatan di hospital
 • Mengambil alih laporan daripada penyelia sebelumnya, menyemak laporan dan membuat pusingan lengkap semua unit dan perhatikan keadaan pesakit
 • Menguruskan semua kecemasan di hospital dan mengambil arahan situasi sehingga kedatangan kakitangan kanan pentadbiran
 • Melayani aduan pesakit
 • Melaksanakan tugas-tugas lain yang diberikan.
Syarat-syarat:
 • Jururawat berdaftar Negeri dengan 8 tahun pengalaman kerja
 • Sekurang-kurangnya 3 tahun di peringkat penyeliaan
 • Memiliki sijil asas jawatan. Ijazah dalam kejururawatan adalah satu kelebihan
 • Memiliki sijil yang sah Tahunan mengamalkan
 • Memiliki kemahiran interpersonal dan komunikasi yang baik

CARA MEMOHON 1. Sila klik pautan : Jawatan Kosong Columbia Hospital
 2. Pilih Jawatan yang anda pilih 
 3. Klik APPLY this JOb (Bahagian Bawah)
 Demikian iklan jawatan kosong terkini semoga berfaedah.amin

Artikel Terkait