JAWATAN KOSONG TERKINI Disember 2016 Januari 2017

Iklan Jawatan Kosong Terkini Disember 2016 Januari 2017 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy 2016 2017

JAWATAN KOSONG TERKINI NESTLE MALAYSIA TARIKH TUTUP 13 DISEMBER 2016

Kerja Kosong terbaru Nestle Malaysia. Iklan Jawatan Kosong terkini datang dari Syarikat Netle Malaysia, Komitmen Nestlé untuk menyediakan produk berkualitas untuk Malaysia tanggal kembali hampir 100 tahun yang lalu. Nestlé mulai di Malaysia pada tahun 1912 sebagai Anglo-Swiss Susu Kental Perusahaan di Penang dan kemudian, pertumbuhan dan ekspansi membuat langkah ke Kuala Lumpur diperlukan pada tahun 1939. Sejak tahun 1962, dengan pabrik pertama di Petaling Jaya, Malaysia Nestlé sekarang memproduksi produknya di 7 pabrik dan beroperasi dari kantor pusat di Mutiara Damansara. Perusahaan ini sahamnya tercatat di KLSE sekarang dikenal sebagai Bursa Malaysia Berhad pada tanggal 13 Desember 1989. Hari ini, Perseroan mempekerjakan lebih dari 5000 orang dan memproduksi serta pasar lebih dari 300 produk halal di Malaysia. Nama merek seperti memiliki MILO®, NESCAFÉ®, MAGGI®, NESPRAY® dan KIT KAT® telah menjadi nama rumah tangga terpercaya dan menikmati selama beberapa generasi. 
Kerja Kosong Nestle
Kerja Kosong Nestle
Kini Nestle malaysia membuka kekosongan jawatan seperti berikut ini:

JAWATAN KOSONG TERKINI NESTLE MALAYSIA TARIKH TUTUP 13 DISEMBER 2016

Temporary Human Resources Executive - Selangor

KELAYAKAN

  • Minimum Ijazah Sarjana Muda pemegang dalam sumber manusia atau Pentadbiran Perniagaan sekurang-kurangnya 1-2 tahun pengalaman bekerja dalam sumber manusia.
  • Pengalaman dalam pengambilan akan menjadi satu kelebihan
  • Keupayaan untuk pelbagai tugas dalam tarikh akhir yang ketat
  • Proses pemikiran berstruktur adalah satu kemestian

CARA MEMOHON

  1. Sila Kunjungi pautan : Jawatan Kosong Nestle Malaysia
  2. Pilih Kerjaya dimaksud
  3. Klik Apply This Job
  4. Mohonlah kerja kosong Terkini Nestle secara Onlen
Previous
Next Post »

1 comments:

Click here for comments
Thanks for your comment