JAWATAN KOSONG TERKINI FEBRUARI 2017 MAC 2017

Iklan Jawatan Kosong Terkini Februari 2017 Mac 2017 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy 2017 2018

JAWATAN KOSONG TERKINI AIRASIA BERHAD 02 MAC 2017

Kerja Kosong Terkini Air Asia. Maklumat kerjaya terkini datang dari AirAsia Berhad , dimana AirAsia bermula pada tahun 2001 dengan 2 pesawat lama, setelah membeli maka kerugian yang membuat AirAsia dari pemilik di Malaysia DRB-Hicom, sebagai tanda RM1 (USD0.25 sen) dan MYR40 juta (USD11 juta) dalam hutang. Dilahirkan dalam selepas 9/11 dan akan datang melalui krisis kewangan global, AirAsia telah menghadapi beberapa masa yang paling bergelora dalam industri penerbangan. Dengan kejayaan kita hari ini, AirAsia berdiri sebagai bukti kepada kuasa inovasi yang hebat, semangat, kerja berpasukan dan dilaksanakan dengan baik idea.
Kerjaya terkini Disember 2016 AirAsia
Kerjaya terkini Disember 2016 AirAsia
AirAsia melihat diri AirAsia bukan sekedar sebuah operator maskapai penerbangan tetapi lebih sebagai perusahaan merakyat yang kebetulan berkecimpung dalam bisnis maskapai penerbangan. Dengan memahami rakyat, AirAsia dapat mewujudkan kebutuhan beragam pelancong yang sebenarnya juga menyediakan layanan dan produk terbaik untuk memberikan kepuasan tertinggi kepada masing-masing penumpang dengan berbagai yang keinginan dan harapan.

AirAsia telah memicu revolusi perjalanan udara akibat semakin banyak orang di seluruh dunia menunjuk AirAsia sebagai pilihan utama transportasi udara. Sembari terus berusaha untuk mendorong perjalanan udara, AirAsia juga berusaha menciptakan suasana bahagia bagi para penumpang dengan jajaran layanan AirAsia yang inovatif dan menyesuaikan kebutuhan Anda.

Misi AirAsia adalah mencapai biaya termurah sehingga semua orang dapat terbang bersama AirAsia sementara menjaga kualitas tertinggi, memanfaatkan teknologi untuk mengurangi biaya juga meningkatkan layanan.


JAWATAN KOSONG TERKINI AIR ASIA BERHAD 02 MAC 2017

Pricing Analyst-Selangor

KELAYAKAN
 • Calon mestilah mempunyai sekurang-kurangnya ijazah Sarjana Muda, Diploma Siswazah, Ijazah profesional, teknologi maklumat/sains komputer atau setaraf.
 • Pemohon perlu mempunyai sekurang-kurangnya minimum 1 tahun pengalaman kerja dalam bidang berkaitan dan berminat dalam sistem yang berkaitan dengan persediaan.
 • Terperinci berorientasikan kemahiran interpersonal dan komunikasi yang kuat dan mampu untuk berinteraksi dengan pihak berkepentingan yang berbeza.
 • Pengalaman dalam ujian dan pengesahan produk baru.
 • Cemerlang dengan Microsoft berdasarkan permohonan (Excel, Word dan Power Point).
 • Pemain pasukan dan bersedia untuk membantu dan anggota pasukan projek lain seperti yang dikehendaki.
 • Berkebolehan untuk mempelajari tugas baru dengan cepat dan dengan penyeliaan minima.
 • Sangat responsif dan dapat bertindak atas inisiatif sendiri.
 • Lewat malam siap-sedia bagi projek-projek ad-hoc
 • Pemohon mestilah bersedia untuk bekerja di KLIA, Sepang.

CARA MEMOHON KERJA KOSONG ONLINE

 • Sila kelaman:http://goo.gl/PbfLgQ
 • Pilih Kerjaya dimaksud
 • Klik Apply Now (bahagian Bawah kanan)
 Demikian Maklumat kerjaya terkini semoga berfaedah.
Previous
Next Post »
Thanks for your comment

Featured Post

JAWATAN KOSONG PETRONAS TARIKH TUTUP 08 MAC 2017

Kerja Terkini Kosong Petronas . Iklan kerjaya terlengkap ya hanya di sini. Kali ini datang dari Petronas siapa yang tak kenal Petronas? Pe...