JAWATAN KOSONG TERKINI Disember 2016 Januari 2017

Iklan Jawatan Kosong Terkini Disember 2016 Januari 2017 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy 2016 2017

JAWATAN KOSONG TERKINI AIRASIA BERHAD Interview 25 September 2016 PENANG BASE

Kerja Kosong Terkini Air Asia. Maklumat kerjaya terkini datang dari AirAsia Berhad , dimana AirAsia bermula pada tahun 2001 dengan 2 pesawat lama, setelah membeli maka kerugian yang membuat AirAsia dari pemilik di Malaysia DRB-Hicom, sebagai tanda RM1 (USD0.25 sen) dan MYR40 juta (USD11 juta) dalam hutang. Dilahirkan dalam selepas 9/11 dan akan datang melalui krisis kewangan global, AirAsia telah menghadapi beberapa masa yang paling bergelora dalam industri penerbangan. Dengan kejayaan kita hari ini, AirAsia berdiri sebagai bukti kepada kuasa inovasi yang hebat, semangat, kerja berpasukan dan dilaksanakan dengan baik idea.
Kerjaya terkini Ogos 2015 AirAsia
Kerjaya terkini Ogos 2015 AirAsia
AirAsia melihat diri AirAsia bukan sekedar sebuah operator maskapai penerbangan tetapi lebih sebagai perusahaan merakyat yang kebetulan berkecimpung dalam bisnis maskapai penerbangan. Dengan memahami rakyat, AirAsia dapat mewujudkan kebutuhan beragam pelancong yang sebenarnya juga menyediakan layanan dan produk terbaik untuk memberikan kepuasan tertinggi kepada masing-masing penumpang dengan berbagai yang keinginan dan harapan.

AirAsia telah memicu revolusi perjalanan udara akibat semakin banyak orang di seluruh dunia menunjuk AirAsia sebagai pilihan utama transportasi udara. Sembari terus berusaha untuk mendorong perjalanan udara, AirAsia juga berusaha menciptakan suasana bahagia bagi para penumpang dengan jajaran layanan AirAsia yang inovatif dan menyesuaikan kebutuhan Anda.

Misi AirAsia adalah mencapai biaya termurah sehingga semua orang dapat terbang bersama AirAsia sementara menjaga kualitas tertinggi, memanfaatkan teknologi untuk mengurangi biaya juga meningkatkan layanan.


JAWATAN KOSONG TERKINI AIR ASIA BERHAD Interview 25 September 2016 PENANG BASE

Guest Services Assistant Interview 25 September 2016 PENANG BASE

KELAYAKAN

  1. Memiliki SPM kelayakan minimum dengan Kepujian dalam Bahasa Inggeris
  2. Bahasa Malaysia dan matematik sekurang-kurangnya 1 tahun pengalaman dalam Perkhidmatan penerbangan/Baca/hotel & pelancongan industri selesa tinggi tahap bekerja dalam persekitaran yang pelbagai boleh bekerja perjalanan sebagai apabila ianya diperlukan
Jika anda memenuhi syarat-syarat kami yang di bawah, datang dan menyertai wawancara kami di, Pulau Pinang
  • Kerja: Penang International AirportTarikh Temuduga: 25 September 2016
  • Tempat temuduga: Pejabat AirAsia, Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang
Masa pendaftaran: hingga 9pg
Pakaian: Lelaki & Perempuan memakai, menjadi bijak, bergaya dan kelihatan menakjubkan
Datang bersama-sama dengan dokumen-dokumen berikut untuk pendaftaran
  • Sambung semula Tempahan (cetak dari jobstreet)
  • Asal & salinan sijil SPM dengan kredit dalam Bahasa Inggeris, Bahasa Malaysia & Matematics
  • Asal dan salinan kad pengenalan
  • 1 Ketua Tempahan & bahu gambar (saiz passport)

CARA MEMOHON KERJA KOSONG ONLINE UNTUK TEMUDUGA

 Demikian Maklumat kerjaya terkini semoga berfaedah.
Previous
Next Post »
Thanks for your comment