JAWATAN KOSONG TERKINI Januari 2017 FEBRUARI 2017

Iklan Jawatan Kosong TerkiniJanuari 2017 Kerja Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta Jawatan Kosong Bank Kerani Spa Kastam Jobs Vacancy 2017 2018

JAWATAN KOSONG TERKINI AIRASIA BERHAD 10 JANUARI 2016

Kerja Kosong Terkini Air Asia. Maklumat kerjaya terkini datang dari AirAsia Berhad , dimana AirAsia bermula pada tahun 2001 dengan 2 pesawat lama, setelah membeli maka kerugian yang membuat AirAsia dari pemilik di Malaysia DRB-Hicom, sebagai tanda RM1 (USD0.25 sen) dan MYR40 juta (USD11 juta) dalam hutang. Dilahirkan dalam selepas 9/11 dan akan datang melalui krisis kewangan global, AirAsia telah menghadapi beberapa masa yang paling bergelora dalam industri penerbangan. Dengan kejayaan kita hari ini, AirAsia berdiri sebagai bukti kepada kuasa inovasi yang hebat, semangat, kerja berpasukan dan dilaksanakan dengan baik idea.
Kerjaya terkini Disember 2016 AirAsia
Kerjaya terkini Disember 2016 AirAsia
AirAsia melihat diri AirAsia bukan sekedar sebuah operator maskapai penerbangan tetapi lebih sebagai perusahaan merakyat yang kebetulan berkecimpung dalam bisnis maskapai penerbangan. Dengan memahami rakyat, AirAsia dapat mewujudkan kebutuhan beragam pelancong yang sebenarnya juga menyediakan layanan dan produk terbaik untuk memberikan kepuasan tertinggi kepada masing-masing penumpang dengan berbagai yang keinginan dan harapan.

AirAsia telah memicu revolusi perjalanan udara akibat semakin banyak orang di seluruh dunia menunjuk AirAsia sebagai pilihan utama transportasi udara. Sembari terus berusaha untuk mendorong perjalanan udara, AirAsia juga berusaha menciptakan suasana bahagia bagi para penumpang dengan jajaran layanan AirAsia yang inovatif dan menyesuaikan kebutuhan Anda.

Misi AirAsia adalah mencapai biaya termurah sehingga semua orang dapat terbang bersama AirAsia sementara menjaga kualitas tertinggi, memanfaatkan teknologi untuk mengurangi biaya juga meningkatkan layanan.


JAWATAN KOSONG TERKINI AIR ASIA BERHAD 10 JANUARI 2016

Technical Service Engineer-Selangor

KELAYAKAN
  • Calon mestilah mempunyai sekurang-kurangnya ijazah Sarjana Muda, Diploma Siswazah, Ijazah profesional, Kejuruteraan (penerbangan/Aeronautics/Astronautik-cabang), Kejuruteraan (elektrik/elektronik), Kejuruteraan (Mekanikal), Kejuruteraan (mekatronik/Electromechanical) atau yang setaraf.
  • Tiada pengalaman kerja yang diperlukan. Graduan digalakkan memohon.
 Senarai Jawatan Kosong Lainnya ialah :
Receptionist

CARA MEMOHON KERJA KOSONG ONLINE UNTUK TEMUDUGA

  • Sila kelaman:http://goo.gl/PbfLgQ
  • Pilih Kerjaya dimaksud
  • Klik Apply Now (bahagian Bawah kanan)
 Demikian Maklumat kerjaya terkini semoga berfaedah.
Previous
Next Post »
Thanks for your comment

Featured Post

Senarai Jawatan Kosong Januari 2017

Segenap Pengurus Jawatan Kosong3 Mengucapkan Selamat Tahun Baru 2017 Semoga di Tahun yang Baru Bro dan Sis mendapatkan Jobs / Jawatan sesu...